Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Caldura mare!

Bfly, bafta! Si nu amana prea mult ca nu rezolvi nimic.
Eu gatesc separat pentru sot si copii: ficatei in sos de rosii, friptura de porc cu mamaliga si branza, bors de fasole, pizza...cateva exemple ti-am dat....si nu ma ating de ele.
Totul e sa vrei! si sa poti

Tzuni, treci la povestit!

Delia, unde-ai disparut? Starea proasta e de vina? Sau aparitia lui Tzuni?

Dordia, multumim pentru modificarile facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor frumoase!

Acum 8 ani pe vremea asta ma cununam la biserica.

Meniu:
cereale Fitnes si o cafea
2 digesta si 2 bucatele de cioco alba Poiana
cina: voi sarbatori

dordia, esti o dulce,multumesc pentru floricica.

violeta, hai sa fim colege la bb-i de aprilie 2008, vrei?

Tzuni, bine ai venit!

mephala, mi-e rusine de tine cind mi-e foame....

Delidana, ne lipsesti!

doroty, multumesc!( sunt instincte impuse, asa ca le poti avea si tu )

mai vorbim, pupici

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor,

Inca mai traiesc... desi sint mereu pe fuga, mai ales cind merg la sala, cum s-a intimplat ieri si azi. Abia am timp sa mai arunc un ochi pe forum, iar de scris....nu prea am stare si nici dispozitie.

Ina, aniversare frumoasa si la mai multi ani impreuna!

Carmen, absenta mea n-are nici o legatura cu Tzuni.
Tocmai am citit ce gatesti si mi s-a facut foame.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...va poop pe toate...ma duc fugutza cu metroul acasa....ca presimt ca o sa lesin cand voi iesi. Va multumesc pt pupici...si sper sa fac treaba buna ca sherifa si in continuare...si sa imi atribui si eu o floricica sapt viitoare...sau poate imi atribuie Carmen....dar...azi dimi m-am trezit cu 1 kg in plus de mi-au venit dracii.

Azi am mancat:
MD: 2 piersici
P: 200 gr gratar de porc cu o rosie
C: salata si pepene
2lApa plata cu lamaie si...probabil o sa mai beau 1 l pana acasa!

Poop si ne vorbim diseara!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ina, La multi ani fericiti alaturi de sotul tau.Ati avut nunta intr-o duminica nu?Acum 8 ani cununam si eu dar doar cu o zi inainte(17).trece timpul si uite asa privim in urma cu melancolie,ca parca mai ieri eram in febra pregatirilor, cu acei fluturasi in stomac.
Cand ma gandesc ca anul asta fac si eu 10 ani.....nu-mi vine a crede.
Tzuni, unde esti, inca nu te-ai trezit?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

asa e , tumpi, parca a fost ieri...

Delidana, ce e cu dispozitia ta? Multi pupici iti trimit...

dordia, calatorie racoroasa...Si la noi e crunt!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

InaC multi ani fericiti impreuna si...un bb2 sanatos va doresc...

Ce credeti ca am papat in loc de salata??? O farfurie micutza de ciorbitza de pui....ca mi s-a facut o pofta..... deci...am bagat asa goala!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

multumesc mult pentru urari si va retransmit aceleasi ginduri bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Tzuni bine ai revenit din scurta calatorie. Dar pe unde esti?
InaC sa te auda Dumnezeu! Si poate cine stie.... La Multi Ani fericiti alaturi de sotul tau si de puiutul actual. Si bineteles si de cel viitor (sau cea?)

Azi am mancat fructe: 2 mere mici, o para si 1 nectarina (din 2 pt. ca una mi-a luat-o seful). In rest am baut apa plata (~ 3 litri).

Maine merg iar la stomatolog. Va spun sincer ca m-am saturat, Sper sa se termine ca nu mai rezist. Oricum o sa-i spun ca fac o pauza pana la toamna: vine concediul, dupa care la inceputul lui septembrie ne vine o delegatie.
Va pup pe toate si va urez o noapte racoroasa si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata la toate fetele

Ina: La multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Eu nu stiu ce meniu o sa am in urmatoarele zile ca am ceva clienti in vizita si o sa trebuiasca sa ies cu ei la masa in fiecare zi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput