Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, m-am intors acum juma de ora. Ti-ai luat casa?

Am trecut prin niste peripetiiiii ... Va povestesc maine.

Vreau doar sa va spun ca doar azi am fost in Madrid, Paris si Milano. Nebunie curata!

Dordia, raportez maine! Ca acum fug la somn...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Ina, am vrut sa spun ca eu nu mai am instincte sanatoase, nu mai vreau sa mai fac inca un copil , spre deosebire de tine , de voi cele care va ganditi cu drag la asta. Asa cred ca e natural cum ganditi voi.

Tzuni, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

Vad ca nu va inghesuiti la raport...deci....m-am bosumflat!!!

Tzuni bine ai revenit...si ma bucur ca te-ai simtit bine. Te astept la raport!

Va poop si va urmaresc de la scarbici unde e racoare si bine. Mai nasol o sa fie cand plec spre casa...dar...asta e!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!
Dordia sa stii ca noroc ca ma intrebi si vad raportul celorlalte fete caci altfel uit sa ma cantaresc. In orice caz se pare ca m-am stabilizat la greutatea asta: 82.8- 83. Sunt asa de vreo luna asa ca n-ar strica sa intru in ceva mai drastic si sa mai scap de vreo 5 kg. Si-apoi sa am iar o perioada de stabilizare.
Tzuni bine-ai revenit. ...Ai venit prea repede...inca nu mi-am luat casa. Mai astept poate o sa gasesc casa perfecta pentru mine. Astept peripetiile tale si Melodia Zilei Sper sa le pot asculta in pauza de pranz, da?
Carmen multumesc de detalii. E bine totusi ca se pot juca deja impreuna si sunt convinsa ca Teo va fi mult mai avansat pentru un copil de varsta lui, avand in vedere ca are de la cine invata. Daca apare si-un pic de "competitie" intre ei mai tarziu cand merg la scoala ... ai sa ai 2 premianti. Mai exista asa ceva in Romania?
Dragelor nu stiu cum va descurcati in ultima vreme cu cele aproape 40 de grade pe care trebuie sa le suportati zilnic. Sper doar ca birourile in care lucrati au aer conditionat si aveti asa ceva si pe-acasa. Eu va doresc o zi racoroasa si liniste sufleteasca.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Mai dar v-au lesinat caldurile??? ce se intampla??? Iar luati pauza de forumit???
Si eu cu cine forumesc ?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Zuzilici am modificat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna!

Multumesc fetelor pentru felicitari! Da, m-am simtit minunat cand m-a trezit bebelu' spunand "mami". Prima oara am crezut ca visez sau ca mi se pare! Din pacate, in ultimile 2 zile nu m-a mai strigat asa.

Doroty el a mai zis pana acum "mama" si "tata". Ce-i drept a zis "mama" prima oara pe la 7 luni, dar pana acum nu o zicea stiind semnificatia. Era ca un fel de exersare a silabelor fara sa stie ce spune. De data asta insa a fost exact ca o chemare si stia foarte bine pe cine striga. De altfel se vede ca progreseaza din ce in ce mai mult cu intelegerea cuvintelor si imitarea unora, chiar sunt foarte mandra de el ca recunoaste catelul pe strada si zice "ham" cand il vede. Ziceai ca nu stiai pe unde sunt...am avut ceva probleme cu asta mic si nu numai, dar au trecut toate.

InaC treaba cu condusul e meteahna veche la mine. Si eu am patit-o de cateva ori...mici busituri, dar nu trebuie sa renunti la a incerca sa-ti recapeti increderea in tine si sa faci macar drumuri scurte sa te inveti cu masina la inceput, apoi o sa-ti vina din ce in ce mai usor, o sa simti ca masina poate fi controlata foarte usor si in timp poti capata si precizie. Incet si cu rabdare se poate! Eu asa incerc sa progresez pe partea asta. Nu te descuraja! Stiu ca deja ti-e mai greu acum dupa experienta nefasta, dar din greseli invatam, nu? Eu ma simt mai relaxata la volan cand nu e "ochiul critic" langa mine, adica sotul!

Mephala sar'na pentru sugestie! Cred ca cel mai bine voi urmari meniul tau pe fiecare zi si voi incerca sa te copiez! Imi dai voie? Macar asa sunt sigura ca fac adaptarea cum trebuie.

Ada_b nu renunta la organizarea meselor si la miscare! Las-o mai moale cateva zile si o sa-ti revii ai sa vezi! 57 de kg nu e chiar asa mult, dar daca tu simti ca trebuie sa mai slabesti, incearca sa iei o pauza mica deocamdata si macar sa te mentii, insa nu renunta de tot!

Iuliana bine ai venit!

Pentru raport fetelor trebuie sa va spun ca au navalit rusii si mi-au adus ceva grame in plus, adica 500 g. Deci cantarul arata 72,500 kg.
De daneza modificata nu ma apuc deocamdata, pentru ca am musafir pe mama si n-are sens sa fac acum opinie separata la mancare. Oricum si ea mananca mai mult legume si carne slaba, fara prajeli, prajituri si alte interzise. Mai greu va fi saptamana viitoare cand vine si tata care e un gurmand convins, fan prajeli.
Prin urmare, azi voi papa niste legume sote facute la cuptor cu putina carnita de pui. Dimineata am mancat mai mult. Nu zic ce pentru ca primesc !

Va !

Mergi la inceput

Bfly ms pt raport, am modificat, ti-am dat purcelul! IA si niste pt micul dejun bogat...chiar daca nu vrei sa zici in ce!!! Si in final un sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Dordia mersi pentru purcel si pt bataita! Esti o serifa pe cinste!
Scuze pentru intarziere! Rusii plus caldura m-au zapacit de cap ultimile doua zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Si eu pe aici.Ma gandesc la voi cu caldurile alea de 40 de gr, eu scoteam limba ieri la 27 de gr in casa si nici de mancare nu-mi ardea.
Noroc ca aseara a tras o rapaiala, tunete si fulgere si s-a ma racorit.
Ieri nu am mancat cine stie ce,desi piureul stiu ca nu e el chiar bun.
Asa ca ieri am avut cafea si niste fette biscotate cu gem la micul dejun,
pranz niste fructe si iaurt, iar seara ficat de vita pe gratar cu pire si mazare sote.
Azi cred ca ma porcesc, ca al meu vrea ciulama de inimi de curcan si am sa fac si niste mamaliguta.
Dar oricum sper sa nu mananc f tarziu, ca la mine daca nu depasesc ora 20 e bine, orice as manca.

O zi buna si racoroasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput