Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Salut!

Raportez si eu: 76.5 kg de dimineata. Cred ca s-a stricat cantarul ca ieri aveam tot 75!

Exceptii: in fiecare zi!
Gata, renunt, nu mai rezist pe baricade.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Hello!

N-am disparut dar ma cert cu sotul pe tema internetului si mai ales a slabitului.

Raport: 72,5 kg adica -500 g

M-am mobilizat in sfarsit dupa ce am facut-o lata cu biscuitii de ovaz si alte alea si acum mananc foarte sanatos. Sunt pe drumul cel bun. Am esuat iar cu Scarsdale dar am observat ca si celelalte fete care care incepusera. Mephala ce s-a intamplat?

DianaMirela sa-ti traiasca fetita , sa fie sanatoasa si sa o vezi la casa ei! Si tu ai esuat cu Scarsdale?

Cornelia, iti fac cu intarziere toate urarile de bine pt micul prichindel!Mai scrie-ne chiar daca nu slabesti. Aplica si terapia prin scris.

Ina, te vad ! Pe ansamblu mananci putin. Saraturile alea grase de cabanos , cascaval si muschiulet iti asigura necesarul de proteine dar se transforma in celulita si cred ca-ti fac o seeeeteee. De bere , bineinteles! In legatura cu bebicul , curaj ,ca esti pe drumul cel bun, ai instincte sanatoase si acum apare.

Bfly, chiar ma intrebam ce e cu tine.Foarte emotionant momentul cu bebelusul vorbitor. Al meu a spus prima oara tata.
Pe mine disociatul m-a facut sa pierd multe kg in scurt timp dar e foarte nociv pentru organism.

Mergi la inceput

quote:
violeta70
membru incepator

Romania
Bucuresti
158 Mesaje Trimis la: - 12/07/2007 : 23:28:20
Buna seara fetelor!

Tzuni in august implinesc 37 ani. Cam multi nu-i asa?
InaC ai dreptate am specificat la un moment dat ca gatesc pentru al meu sot. Ar fi trebuit sa pun ghilimelele de rigoare. Nu suntem casatoriti legal, iar pentru mine importanta este casatoria religioasa. Si da imi doresc un copil, si sper sa-l mai pot face.
Dar momentan sunt " nemaritata" si " fara copii", nu-i asa?

Sper ca situatia asta sa se schimbe cat mai curand, poate pana la sfarsitul anului, daca nu, anul viitor.
La o anumita varsta te hotarasti mai greu, intervine ratiunea si teama de a nu gresi, mai ales la mine, care nu am avut o alta relatie. Cam bizar, nu-i asa? Dar in adolescenta, cand ar fi trebuit sa ma indragostesc, eram grasa si complexata, iar colegii nu ma ajutau f. mult in acest sens, din contra.... Pe urma am inceput sa invat pentru treptele de la liceu, pentru facultate, si timpul a trecut....

Violeta, toata admiratia pentru sinceritatea si echilibrul de care dai dovada! In generatia mea si a ta multe femei cu studii superioare aleg sa isi intemeieze o familie in jurul varstei de 35 ani. Am vazut asta si la intalnirea de 15 ani de la terminarea liceului.
De abia astept sa te vad cu un sau mai multi....Succes!

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce mai mananc: la fiecare masa din cele trei pe zi am grija sa mananc proteine adica fie un pumn de alune sau seminte de dovleac crude, fie un ou, fie carne de pui sau curcan, fie peste.
Deasemenea ceva legume neaparat crude, hrana vie nu balast.
Am mancat aseara o cana de lapte de soia si atat.
Paine si fructe mananc la micul dejun.Un fruct si intre masa de pranz si cea de seara.
Nu mananc lactate.
Sa vedem cat ma tine si cu ce rezultat. Asa un stil de viata as vrea sa am permanent. Visez sa ajung vegetariana.

M-a dat peste cap o poza a Mihaelei Radulescu din ultimul numar al revistei Ciao. Arata superb in costum de baie. Stiu ca acum poti sa ai un corp de vis cu tehnicile noi de la centrele de infrumusetasare numai bani multi sa ai, dar despre Mihaela R se spunea ca mananca o data pe zi. O fi oare posibil???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!Astazi am fost pe teren si nu am reusit sa raportez, deci:

71 kg, -0.500 kg

violeta,m-am alintat cind am zis ca sunt batrina, am 34.Iti tin pumnii!Mie mi-a zis dr din ziua a 10 pina in a 16a in fiecare zi.

mephala, sper sa fie saptamina viitoare , nu asta ,nu?Deci 28-29?Acum vine sora mea din Elvetia, sta doar o saptamina si ne intilnim la parinti.

doroty, te pup dulce.Ai fffffff mare dreptate, dar se pare ca obiceiurile noastre difera.Mie si acum mama imi pregateste friptura de porc si cartofi prajiti cind merg la masa.Incerc sa scap de acest stil de viata, insa e destul de greu.
Ce ai vrut sa spui cu "instincte sanatoase"?

dordia,astazi am fost cuminte.Am inceput sa maninc dimineata cereale cu lapte, nah'.

carina,te pup.

o saptamina minunata!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! (la mine)
Dordia multumim de noul subiect!
Mamico ce sa mai zic...vremea e cu fundu'-n sus in ultimii ani. Macar la mine e ok sa faci plaja sau sa merg la pool. Eu insa prefer sa alerg in parc in fiecare seara. Cum stai cu operatiunea BB2?
Carmen inseamna ca-ti e mai usor acum. Dar eu ma intrebam daca vezi diferente de crestere intre Iustin Si Teo. Adica Iustin la varsta lui Teo de-acum, cum era? Mergea singurel? Era mai grasut? Mai activ? Chestii de genul acesta. Stiu ca tu ai pentru amandoi cate un jurnal, nu?
Tzuni te-ai intors???
Violeta succes! Sa te vad cu-n puiutz cat mai repede.
Delidana ne privesti din umbra?
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine si la achizitionarea case. Din pacate inca nu am nici un raspuns pozitiv. Dar daca ma mut la casa dau de baut virtual.
Va pe toate si va urez o zi buan in continuare.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, n-a fost sa fie Scarsdale, habar n-am de ce.
Acum tin un fel de daneza si ma simt bine, am si putere s-o duc pana la capat.
Bafta si tie cu noile obiceiuri! Sa te tina cat mai mult!

Bfly, felicitari puiului scump pentru 'mama'. Emotionant!

Ina, da, week. viitor aterizez. Sper sa nu ma razgandesc. Te anunt.

Zuzilici, da, sunt multe diferente intre ei, incepusem sa scriu si in celalalt mesaj, dar mi s-a parut ca ma intind prea mult si am sters.
Ius era mai gras, mai mancacios, in privinta mersului amandoi sunt lenesi (Ius a mers pe la 1 an si 2 luni singurel), in schimb Teo se dezvolta armonios (ma refer la jocurile in care este antrenat cu frate-su).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Doroty iti multumesc pentru incurajare. La fel si celorlalte fete ( Zuzilici, InaC, etc )
Sper sa fie bine si sa reusesc.
Azi am mancat cam aiurea, daca pot zice: am inceput ziua cu o bomboana primita de la contabilul nostru, recent intors din Italia.
- apoi am mancat niste biscuiti dietetici (pentru diabetici)
- 250 mg branza de vaci 0% grasime cu masline verzi
- 1 iaurt 450 g, 0% grasime
- 2 patratele de ciocolata amaruie
- seara (20.30) am mancat telemea de vaca cu 1 rosie, 2 ardei grasi si 1 ceapa rosie.

Cum vi se pare acum, mananc suficient sau prea putin/mult?
Va dati seama ca nu mananc in fiecare zi asa.

Va las acum urandu-va o noapte linistita si racoroasa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Doroty suna tare bine ce zici tu numai ca....eu tot mai tanjesc dupa junkfood. Dar....ma abtin destul de bine.
InaC felicitari pt jumatatea de kg...mai ales la cate interzise ai bagat...deci iti voi pune imediat floricica binemeritata!
Zuzilici esti o dulce si tin pumnii sa gasiti o casutza cum va doriti cat mai repede.
Dar...un raport ceva???

La mine operatiunea bb2 merge...prestam dar...sa vedem ce s-o prinde. Oricum...sapt. asta ar tb sa imi vina rusii...asa ca...sa vedem daca vin sau nu. Deocamdata simptomele lipsesc dar pana la sf. saptamanii mai e. Orcum voi presta in continuare iar daca pana dupa concediu nu se intampla nik...voi merge la dr. pt analize avand in vedere pierderea suferita cu 2 luni in urma!

Gata...ma duc sa modific si apoi la nani!
toata gashca!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am uitat sa va spun ce am papat azi:

MD: o para mica si o nectarina
P : salata din 2 rosii, un ardei gras, o bucatica miiica de telemea si 100 gr sunca presata
C: (22.00 cand am ajuns lihnita de foame) o salata cu detoate(rosii,castravete,ardei, ceapa si marar cu un pic de ulei de masline si sare) si o felie pepene

Rog fetele cu semnul intrebarii in dreptul lor....sa ne dea raportul daca se poate

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput