Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 24
Delidana spune:
Salutare! 
M-am intors! ![]()
Tot racita cobza sint si cu rusii pe cap
, insa am avut parte de o excursie frumoasa care a inceput prost si s-a terminat bine.
La dus era cit pe ce sa pierdem avionul (din cauza cozilor infernale de la pasapoarte
) - si aici va spun ca orele de alergat mi-au fost extrem de folositoare
- am tropait cu rucsacul in spate la viteza maxima si am ajuns la fix la imbarcare.
Ce mi-a placut in Singapore:
- curatenia impecabila de pe strazi, mall-uri, muzee, etc.
- strazile absolut drepte si fara nici o groapa, de parca erau facute ieri ![]()
- lipsa de poluare, n-am vazut nici o masina sau motocicleta scotind fum
- politetea si amabilitatea oamenilor care se ofereau sa ne ajute pe strada chiar daca noi nu le zisesem nimic
- faptul ca nu se uita nimeni la noi ca la urs, am vazut grupuri de tineri de rase diferite (indieni, chinezi, albi) vorbind foarte prietenos - engleza e limba de baza
- multa vegetatie
- lipsa maidanezilor (catei si pisici). N-am vazut nici macar un gindac. ![]()
- clima extrem de placuta care ne-a permis sa ne plimbam pe strazi ore intregi fara sa scoatem limba de caldura. E adevarat ca a plouat in fiecare zi, dar putin.
- nu miroase pe strazi.
- e foarte convenabil sa calatoresti cu metroul, ba la final, daca duci cartela inapoi ti se returneaza niste bani pe ea. Am mers de la aeroport pina aproape de hotel cu metroul, fara batai de cap.
Ce nu mi-a placut:
- magazinele nu sint asa de raspindite peste tot ca in Tailanda
- mincarea e mai scumpa si apa la fel
- nu se dau antibiotice fara prescriptie medicala (am vrut sa cumpar niste picaturi pt urechi cu antibiotic).
- multa lume fumeaza, chiar mergind pe strada, in special tinerii. ![]()
Am vizitat 3 muzee, am vazut picturi, o expozitie de pietre aranjate in farfurii care aratau ca mincarea. De exemplu o piatra avea culoarea si forma unui peste si era frumos aranjata pe o farfurie in asa fel incit ziceai ca e real, niste pietricele puse intr-o cupa care puteam sa jur ca formeaza o inghetata adevarata, o piatra inchisa la culoare care mirosea puternic a ciocolata
, o sectiune dedicata mincarii unde puteai sa citesti si sa vezi cele mai folosite condimente din Asia, o alta sectiune unde puteai sa mirosi 4 tipuri de ceai; statui si podoabe din Asia, etc.
Mi-a placut foarte mult ca totul era computerizat, din loc in loc erau ecrane care puteau fi atinse si iti spuneau povestea articolului din vitrina alaturata (pe care o auzeai in niste casti), asa am citit despre Coran, am vazut scrieri vechi de sute de ani, iar din loc in loc erau activitati interactive ca de exemplu puteai sa incerci sa scrii in araba (caligrafie), sa asculti 4 tipuri de muzica arabeasca, etc. Peste tot liniste si curatenie exemplara. Nici n-aveai nevoie de ghid.
La intoarcere, in aeroport, mi-am luat un pedometer, un aparat micut care se agata la pantaloni cu o clapa si care masoara numarul pasilor, numarul km alergati si cite calorii consumi. Imi doream asa ceva si ma bucur ca am gasit.
Acum sa vedem daca si merge. ![]()
Ma dor picioarele de mor, am umblat pe jos in astea 3 zile pina n-am mai putut, ne opream doar sa mincam si o luam de la capat.
Tzuni, poate tu iti mai amintesti cum a fost cind ai venit tu aici, cit am mers...
...asa a fost si acum. 
Carmen, ma ocup eu de subiect fara probleme, sper sa-mi reamintesc cum se procedeaza. ![]()
Dordia, cum vrei sa facem, deschizi tu urmatorul subiect sau ma lasi pe mine? Cum crezi tu....
Mamicadulce, felicitari pentru lasatul de fumat! Sint convinsa ca ai sa reusesti! 
Tzuni, alo, ai fugit?
Vino inapoi!
Violeta, bine ai revenit din excursie.
Ma duc sa fac niste cumparaturi si sa ma apuc de spalat. 
Mai revin.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Delidana, bine ai venit fericita si multumita!
Raport : 72 kg

, dar imi merit soarta!Sper insa la mai bine...
dordia, mephala, va spun de pe acum "vacanta placuta!"
gusta, tot inainte!
o zi minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
mamica dulce spune:
Neatza fetele,va pup cu drag pe toate.
Nu am reusit sa ma las de fumat de tot din prima incercare..adica duminica noaptea si ieri noaptea am fumat cate o singura tigara inainte sa merg la culcare.Astazi e a treia zi,mai am doua tigari in casa...sper sa-mi iasa figura cu tigara de la miezul noptii. Ziua rezist strangand din dinti si cu guma de mestecat,plus MULT somn.
Ca sa fiu foarte sincera,eu nici nu vreau sa ma las de tot de fumat,imi place si idealul meu e sa ma pot abtine la 3-4/zi.Dar de asta mi-e frica,ca nu pot!Recunosc ca am fumat exagerat de mult.
Inca nu m-am apucat de bb2,sunt pe stop acum si tot zic de vreo doua luni ca fac programare la ginecolog,dar ceva parca ma trage de maneca inapoi.Nu stiu fetelor,sunt intr-o stare foarte nasoala,nu ma bagati in seama.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
carolinah spune:
Puteti sa ma scoateti de pe pauza ca mi-am luat baterie la cantar. Acum sa vedem cat arata de fapt cantarul dupa ce imi cumpar noul Tefal pe care mi-l doresc. Dar pana atunci...
55.7 Kg. Tararaaaaaaaaaaa! Sunt sub target. Si mai vreau!
Asa ca noul target este de 54 Kg. Ca sa fiu sincera cred ca e mai mult ca sa nu ma las pe tanjeala, ca nu cred ca apuc in viata asta sa ma vad acolo, dar sa incercam , nu?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
oLo spune:
raport: 67.7.
Delidana: fain WE atzi avut! Acu ma faci tu pe mine sa visez la... tzari mai calde.
Eu tremur de frig in continuare! Vreau si eu caldura!!!
Mamica dulce: nu prea pricep eu cum te lasi tu de fumat. Din cate am auzit eu pe la altzii (eu nu fumez, deci nu pot sa spun din proprie experientza), de fumat le lasi dintr-o data. De azi pe maine! Ca daca te amagesti cu o tzigara pe zi, numa una, nu reusesti.
Tzunica: adoptzi tehnica strutzului? te bagi cu capu' in... diete? si nu zici nimic?
doroty spune:
Bine v-am regasit, fete frumoase si slabute!

V-am simtit lipsa!
M-am intors duminica de la munte si cand am coborat, in Bucuresti, din masina cu aer conditionat am avut un soc. Totul era fierbinte, parca ajunsesem in iad. Apucasem sa ma obisnuiesc cu racoarea de la munte.
Ma bucur ca voi sunteti bine si ati rezistat pe baricade.
Raport: 73 kg Dar sunt inainte de rusi.
Porcul sa mi-l puneti dar nu-l merit ca am facut mari eforturi sa mananc mai putin, sa nu beau bere, nu am mancat dulciuri, etc.
Am avut totusi si mici abateri.
Am slabit vizibil, a observat chiar si sotul, dar arat ingrozitor la fata, am niste cearcane de parca as fi pe moarte.
doroty spune:
Mamica dulce, iti urez cu intarziere dar din toata inima toate cele bune si LA MULTI ANI! Aduna-te si fii puternica si o sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus.
Ina-pofticioasa, mi-a fost dor de tine!
Carmen, nu doar te porti dar si arati ca o adevarata lidera de grup pentru slabit. Felicitari!
Violeta, frumoasa excursia! Ati aranjat cazarea dinainte sau acolo, pe loc? Buuun mersul pe jos!
Cand ne vedem pe str. Prevederii?
Delidana, am calatorit si eu cu gandul citind povestirea ta.Buuun mersul pe jos!
E intradevar o alta lume si asaaaaa departe de noi ca o sa raman la a calatori cu gandul....
Am nevoie de incurajarea ta sa ma apuc din nou de exercitii fizice.
Dordia-serifa, baga si o zi de legume dupa inghetatele alea ca fructele au prea mult zahar. Si las-o mai usor cu pepenele...dar ce e viata fara aceste mici placeri....
Cand ne vedem pe str. Prevederii?
Cornelia, ma bucur mult ca tonul tau e mai optimist.Pe langa terapiile pe care le urmezi perspectiva concediului te-a revitalizat enorm.
DianaMirela, sanatate! Nu stiam ca si tu vrei bb2. Spor!
Gusta, bine ai revenit! Ti-am vazut pozele la Suprdieta si chiar ma intrebam de ce ne-ai parasit.Multa sanatate!
Mercedes, tine-o tot asa cu slabitul!Ma temeam ca dupa ziua ta o s-o lasi mai moale.
Va salut, Carolinah, Olo, Crystina, Lidia, Roxana, Hopes(tu care ne citesti din umbra, dar te vad),Bfly, Zuzulici(ti-ai luat casa?), Doina, Puskin!
mamica dulce spune:
Olo,ai dreptate cu lasatul de fumat,insa eu nu chiar vreau sa ma las de tot.Am ajuns sa fumez mult prea mult, si teoretic imi doresc inca un copil,dar... inca nu arde tare nici una dintre dorinte-sa ma las de fumat sau sa fac copilul azi,acum, pe loc.
In ideea copilului vrea sa ma las,dar nu am termen fix,decat in mare,anul asta...
Insa incerc sa le las,de la aproape doua pachete/zi de marlboro am fumat 3 tigari in 3 zile. In loc de 60!!!Si doar fetele care au fumat/fumeaza la fel stiu ca e greu. Nu e imposibil,e foarte greu,mai ales daca-ti si place.
Si cu somnul asta pe care l-am bagat masiv ca sa treaca ziua...am si slabit daca ma credeti,m-am urcat acum pe cantar si am...77.100,n-am mai vazut valoarea asta de o luna. Si cantarul e bun,l-am primit cadou de ziua mea,nou-nout!!!![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tumpi spune:
raport scurt, - 600 gr.
Daca au fost sarbatoriti in ultimul timp urez LA MULTI ANI!,dar nu am reusit sa citesc din urma si acum am intrat doar pt raport .
Va urez o zi minunata si o saptamana excelenta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)