Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 20
Hopes spune:
Salutare gagici.
Eu va citesc zilnic, da va vad tare toropite de caldura ![]()
Plec in concediu de luni, asa ca va pup.
Carmen te invidiez ptr. bebeii tai cuminti.
Al meu numai nazdravanii face.Toata ziulica, parca le cloceste noaptea si ziua le aplica.
l-am scapat la baie si a baut apa din WC, din balti, apa de la un caiine. Non stop e insetat. Olita nu vrea, in schimb vrea sa ne puna noua pampersi.
Sa va mai spun?
Hopes
mephala30 spune:
Ina, daca esti interesata de medicul care mi-a supravegheat sarcinile, iti dau pm.
Hopes, unde plecati in concediu?
Super tare fazele cu Edi! :)
2 poze cu noua greutate:
-www.totsites.com/totimages/11503/709113-IMG_6840.jpg" target="_blank">eu cu baietii
-www.totsites.com/totimages/11503/577331-IMG_6844.jpg" target="_blank">eu cu Teo
gusta spune:
Hopes daca incep eu sa spun ce copil am se sperie lumea si numai face copii si e si fetita.
Tzuni frumoase melodiile.
Carmen arati super in poze.Nici nu ai zice ca ai nascut de 2 ori.
Marilena si Mara Augusta
oLo spune:
daca va tot laudatzi cu poznasii vostrii, sa ma laud si eu cu mandra mea, care in juma de ora ajunge acasa sin tabara. La plecare (acu 2 saptamani), le-am dus la autocar. Toti copii erau cuminti pe langa parintii lor, numa ploadele mele s-au apucat sa inspecteze autocarul, sa se bage in cala de bagaje si sa stea la discutii cu soferu si insotitoru. Si cum Don'soarei Anaïs nu-i tacea gura, un insotitor (care fusese clown de circ) ii spuns: o sa-ti dai limba daca mai vorbesti atat. La care Don'soara: si eu i sa-ti tai capul! (parca era in povesti: acolo unde-ti sunt picioarele-ti va sta capul). Offf, mi-e un dooor de ele! cu toate nazbatiile lor!
Delidana spune:
Buna dragelor,
Carmen, frumoase poze, iar tu arati ca o pustoaica.
M-am obisnuit cu tine tunsa scurt. 
Gusta, bine ai revenit! Ce operatie ai facut?
Ieri am fost la doctor, iau pastile (antibiotice, etc.) si sper sa nu ma apuce raceala mai rau. Deocamdata sint binisor. Am supt la bomboane Strepsils cu lamiie pina m-a usturat limba. 
Plec in Singapore cu sotul.
Ma intorc luni noaptea, deci ne auzim marti. Va pup pe toate si weekend placut. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Dianami spune:
Imi cer scuze ca am lipsit atat timp. Nu am avut computer, de la serviciu nu pot intra, apoi am avut probleme de sanatate.
Pana acum 2 zile am crezut ca vine bebe 2, cu simptome asemanatoare cu ale Inei...pofte, chiar m-am ingrasat, dureri de sani, intarzierea menstruatiei, dar teste negative
. M-am convins ca nu e bebe la eco, apoi am facut si beta HCG. Sunt alte probleme, dar incercam imediat ce ma tratez
.
Raport: 74 kg, merit cu prisosinta un porc
.
Week-end placut tuturor! ![]()
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
mephala30 spune:
Delia, week placut! Te astept cu poze.
Sanatate multa!
Pe langa meniul postat azi, am mancat acum, pe seara vreo 8 prune. Bune, bune!
puskin spune:
Buna seara fete dragi,
Din pacate eu nu sunt intr-o stare de spirit prea roz, am niste intrebari existentiale care ma framanta de ceva timp, plus ca n-am curaj sa fac un bebe, desi tare mult imi doresc...imi vine sa plang de cate ori vad bebei
. Nu-mi mai convine nimic...probabil am intrat iar intr-o perioada depresiva
( ma apuca periodic).
Carmen, esti superba!!! Ai 2 bebei superbi si tu arati ca o pustoaica.
Delia, petrecere frumoasa
.
Weekend placut,
Ruxandra
violeta70 spune:
Intru si eu sa va urez week-end placut.
Dimineata la 6.30 plecam in excursie cum v-am spus, si ne intoarcem duminica.
Tzuni
chiar si pentru dorinta si pofta. Ai grija si nu pune manuta! Super piesele!
Concediu placut Hopes .
Delidana calatorie placuta si asteptam cu nerabdare poze.
Acum va las ca merg sa dorm putin.
Pupici 
PS: sor-mio ai grija sa nu sufoci copilul maine! Mai lasa si la altii! Te pup
si pupa-i si pe cei de la Brasov (adica cealalta sora)!
dordia2000 spune:
Mai fetelor...azi cand ati avut chef de vb...eu am fost superocupata la scarbici de nici macar nu am apucat sa manac.
asac a...meniu:
MD: -------
P:-------
C: ora 19.00 si 20.30 200 gr amestec de legume cu orez, o felie de vinete cu ceapa
2L Apa plata cu lamaie, 250 ml de n'ice tee, 250 ml pepsi twist.
InaC da mami...Stefan e cu bunicii (parintii nostrii) la cealalta sora a noastra la brasov.
Ea are acuma o mini-gradinitza : fi'miu, cei 2 copii ai ei (5 si 13 ani) si o nepotica a noastra(14 ani) Deci...e fi'miu in culmea fericirii numai ca saptamana asta copilasii au fost bolnaviori (o enterocolita virala...usoara) si bineinteles ca a facut-o si Stefan dar...una peste alta sunt ok. Maine vin cu totii la Bucuresti iar eu voi fi bucatarul de servici. MAine tb sa ma duc sa gatesc la cazan pt intreaga trupa...si sa nu pun gura...dar...voi reusi cu sigurantza.
Tzuni superconcluzie....iar cu poza aia....esti sadica....
Abia astept poze cu baia ta.
Vreau si eu bani sa redecorez.....
Superbe piesele!!!
Hopes...dar un raport cu intarziere nu ne dai si noua?? sau...te trec la pauzate??? Concediu placut...si super baiat Edi!!!
Delidana drum bun si distractie placuta!!!
Olo...tare de tot replica...scurta si la obiect. Te inteleg cum e cu dorul. MAine vine fi'miu si nu l-am vazut de 2 sapt...asa ca...imi tremura sufletul de dorul lui. Vb cu el la tel (eu vb el spune in clingoniano-chinezo-romana cateva cuvinte dublate gen atosh,atosh = atos cainele soramii, papi, papi...si restul nu prea se intelege) si imi dau lacrimile de dorul lui...offf....mai e pana maine dupaamiaza...
Diana-Mirela ...lasa...poate data viitoare...si bine ca ai rez. problemele. Kg se dau ele jos...dar de porc tot nu scapi!
Pusckin...dar...daca iti doresti asa de mult...ce te sperie, de ce nu ai curaj??? Hai sa discuti cu noi poate te descarci si reusim cumva sa iti ridicam moralul!
Violeta am inteles, sa traiti!!!
Sper ca am raspuns tuturor...deci...ma pot di=uce sa fac modificarile la listutza...dupa care nani...si abia maine seara mai intru...cand ma intorc de la mama unde voi fi bucatareasa sefa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz