Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Gusta, Delia, Puskin, va multumesc!

Week. placut si ne auzim luni!

edit: am uitat de meniu:
-cafea, o felie de paine prajita
-pepene rosu (3-4 felii)
-1/2 kg prune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...buna seara...

Sa va povestesc cum a decurs intrevederea cu fi'miu!!! Pacat ca nu am avut camera sa tragem momentul. Au venit ei cu masina...A coborat tati...iar eu eram in spatele blocului sa cumpat un suc. Ii auzeam guritza asa ca am bagat mare si in 2 min eram si eu in fatza blocului dar inca nu ma vazuse. Era in brate la tati si ii tot povestea de zor pe limba lui. Cand am aparut si m-a vazut...a amutit. Se uita cand la tati cand la mine...Primul impuls a fost sa vina fuga si sa ma ia in brate. A ajuns langa mine, si cand m-am aplecat sa il iau in brate...s-a intors la tati. Am crezut ca mor. Sor'mea cica :" N-are nici o treaba cu ma'sa...il doare undeva"... Nici nu a terminat fraza...ca a venit iar...m-a luat de mana si m-a tras inspre tati, apoi l-a luat de mana pe el si l-a tras pana eram toti trei unul langa altul imbratisati. Noi aveam lacrimi in ochi...ca nu ne asteptam ca sa reactioneze asa...Pur si simplu ne-a luat de maini pe rand pana ne-am imbratisat in trei si...avea o fericire in privire...Ziceai ca nu ne vazuse de un secol...si...chiar i-a fost dor de noi. Se vedea pe el ca e fericit.
Sor'mea vine si il cheama...el raspunde:" eah,eah" Pur si simplu nu mai exista nimeni in jur care sa merite atentie.
A fost mirific.
CAnd a ajuns in casa....alta reactie minunata....a intrat si cand si-a vazut cosul de jucarii...era inebunit, le strangea in brate...plushurile le iubea...si le povestea pe limba lui. Superba revederea!
Dar....dupa ce i-am dat sa pape 3-4 lingurite de branza de vaci cu banana...au inceput crampele. De ieri seara de pe la 20.00 nu mai facuse kk...si imi era teama de diaree. Dar...a facut kk normal...dar de papat...inca nu. Maine ii fac ceva orez cu banana,sa vad cum e cu crampele.
L-au tuns ai mei la 1 si e un superb, si a slabit ceva zilele astea si sigur s-a mai inaltat.
Acuma abia a adormit...asa ca ma duc sa il aranjez ca sigur e cu vreo revista pe sub el...
VA poop...noapte buna!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Aaaa...Uitasem sa va zic ca....am gatit azi la cazan....si doar am gustat sa vad ce mai tb in rest...nu m-am atins...dar...maine...cred ca o sa bag o friptura la tava de vitel cu rosie...si poate o ciorbitza de vitel....miiiiica...cu ceapa....

Luni va dati seama ca fructe scrie pe mine.

Meniul de azi:

MD: 100 gr branza + rosie+ castrav+ ardei gras+ 1 ou
P:--------
Gustare: o inghetzata
C:------- din cauza de inghetata
500 ml de pepsi pe langa apa de rigoare.

Edit: uitasem sa va zic ca mi-a iesit manevra cu pilulele pt ciclu...si ca azi mi-a venit din nou asa ca...la mare voi fi boieroaica....Uraaaaa!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Neatza Dordia!
Neatza Mephala!

Vad ca noi doua am ramas in week.
Emotionant moment revederea!

Meniul:
-cafea
-3 felii sunca de pui, 2 castraveti, un iaurt
-2 felii paine cu salata de vinete si rosii
-3 piersici, 1/2 kg prune

Mergi la inceput

am facut-o lata!
In ce sens? Am mancat ca o lupoaica flamanda niste 'bulete'/crochete de cascaval sau cum s-o numi ele....
si 2 furculitze de coliva

si acum mi-e pofta de inghetata....

mda, am o zi nu tocmai buna!
vedeti, daca nu mai posteza nimeni? voi sunteti de vina!

Dordia, nu vreau bice, vreau altceva, nu stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu prin zona..

Carmen, m-ai impresionat..ai o voce de adolescenta. dar asta nu ma impiedica sa-ti altoiesc un pentru crochete.

Dordia, ce frumos!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare tuturor, scuze pt intarzierea raportului,il dau azi pe cel de marti si sper ca martea viitoare sa reusesc sa ajung la timp la raport.
-200 gr.
Am sa incerc sa citesc din urma si sper sa ajung marti la raport.
O duminica placuta si racoroasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Mephala....ia mama de aici... ceva alternative la bici. Aceleasi mi le atribui si eu...pt masa copioasa de azi dupa ce ieri am gatit la cazan. Azi am papat:

Ciorbitza de vacutza cu o jumatate felie de paine, piure de cartof cu friptura de vitel si salata. Apa multa si...un pic de visinata. Deci...maine fructe scrie pe mine!!!

Va poop....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

hello, hello!

mephala, te inteleg foaaarte bine!

dordia, tare esti cuminte, nu ai fi de deochi'.

eu nu as vrea sa va povestesc despre mine, dar nici zi de fructe nu pot tine...asa ca miine postez meniul si ora mesei
pupici la toata lumea!

mephala, o sa-ti scriu pentru relatii, deocamdata astept...multumesc.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata si o saptamina buna!

7.15 cereale Nestle cu lapte+o cafea mica
11.00 o piersica si o para
12.00 salata de rosii
15.00 o piersica si o para,
apoi mai vedem...

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput