Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 19
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-cafea, o felie paine prajita
-2 oua fierte, o rosie, 2 castraveti
-piept de pui la cuptor, rosii, castraveti, ardei
Crys, ti-am trimis pm, acum astept. ![]()
Violeta, cu siguranta vei avea un week. frumos, relaxant. Calatorie placuta!
...e asa o stare de plictiseala pe subiect, incat nu stiu ce sa mai scriu...ei, vor trece caldurile si veti reveni cu forte noi, de toamna, sau poate, de august ![]()
Tzuni spune:
Neata...Mephala!![]()
Io te-as "veseli", dar dorm cu capul pe tastatura! 
Ma duc sacaut o piesa a zilei. Ai vreo preferinta?
Apropo de discutii: mai zi-ne si tu ce traznai iti fac pustii? ce nazdravanii mai spun? stalcesc cuvintele?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Buna.
Ma mai tineti minte ca eu v-am citit.Daca vreti sa ma primiti din nou in lista da cu o noua greutate 67kg
.Operatia mi-a facut tare bine mi-a dereglat metabolismul si asa trebuie sa ma lupt acum cu kg adunate.
Marilena si Mara Augusta
oLo spune:
'neatza fetele!
ieri a fost ultima zi cand am fost singurei. Am evitat cat se poate restaurantele pariziene si ne-am aventurat prin magazine de echipament sportiv ca sa ne pregatim pt 'expeditzia' de la munte de peste 2 saptamani. In plimbarea noastra prin buricu' targului peste cine credetzi ca am dat... peste Eminescu! Sa dau nas in nas cu el si nu alta. Evident ca era facut statuie si se odihnea la umbra unui... plop batran. Va las sa-l descoperitzi voi unde se afla, cand vetzi vizita Parisul. Ca indiciu... nu-i departe de Sorbona ;)
Cum ieri m-am abtzinut eroic de la cina (am papat numai o banana si 2-3 capsuni) azi dim s-a vazut si pe cantar. 67.7 kg. Dordia: punema pe lista de... rusine.
Mephala: eu sunt vesela ca-i... vineriiiii!!! Si maine e WE!!! Yupiii Yupiii!!!
ina C spune:
Buna dimineata, frumoaselor!Spun dimineata pentru ca am mai scris un mesaj mai devreme si l-am pierdut.
mephala, ai mare dreptate.Eu cind am intrat prima data aici simteam ca imi ia cineva mincarea de la gura cind va citeam.Daca imi era foame mai parcurgeam citeva postari si imi trecea, acum insa iarasi m-am prostit ( dordia, sa nu cumva sa intelegi porcit si iar sa-mi dai un porc...desi cred ca nu scap marti).
Vad ca sub deviza : daca sunt insarcinata?" am inceput sa iau 100-200-300 gr si tot asa...Trebuie sa iau masuri, asa ca declar solemn in fata voastra ca de astazi nu mai pun gura pe : dulce, bere, piine, grasimi si nu mai cinez mai tirziu de 19.Promit sa postez meniul si ora( de luni, ca astazi plec la mama pina duminica seara si nu cred ca pot scrie de acolo)
Observ la voi ca daca intrati in interzise azi, miine bagati fructe, dar la mine nu functioneaza.Nu as vrea nici sa ma privez de unele grupe alimentare ( fructe, lactate)...daca sunt insarcinata?( deja am stresat pe toata lumea).
mephala, cu ce dr ai nascut si unde ti-ai facut echografiile?
gusta, eu te-am urmarit cu admiratie prima data si chiar ma intrebam unde esti!Bine ai venit!
Tzunica, mai povesteste-ne ceva ca sigur ne inviorezi!
mamidestefan, ne-a parasit?cred ca e la prima ei iubire "superdieta".
violeta si mephala, cind vad cit si ce mincati ma ia cu frig...v-am povestit ca in primele zile de la restrictionarea alimentara, in februarie, ceream mereu sa creasca sotul meu temperatura in casa si el imi zicea sa merg sa maninc ceva ca e de la foame :)).
dordia, copilutzul e cu bunicii la Brasov?...am pierdut firul evenimentelor...
Delidana, ce faci?
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
InaC, ce sa va spun?
Aseara faceam cu voce tare (sa ma auda si matza
) o analiza a vietii mele. Si concluzia la care am ajuns este ca sunt un om fericit.
Punct.
In rest...am si azi intalnire cu faiantarul si instalatorii...
O sa am o baieeeee
verde inchis cu verde deschis... si cu decoratiuni-broaste...
O sa fac poze...
Revin.
PS.As manca www.fostershollywood.es/FicherosFH/UserImages/00000144.jpg" target="_blank">ASTA
Tzuni
mephala30 spune:
Tzuni, sa stii ca nu prea stalcesc cuvintele. Ma refer la Iustin, ca Teo abia a inceput: 'ma-ma, ba-ba'....
Nici de nazdravanii n-am parte, Iustin e un copil linistit (in comparatie cu altii), asa incat....:)
Ina, lol, sa te vad de luni: meniul postat la ore exacte, fara pofte si alte cele....tare esti nostima;
Gusta, bine-ai revenit! Ma bucur ca te simti bine dupa operatie.
Olo, un week. placut iti doresc!
Tzuni spune:
Mephala, ai copii cuminti!
Azi va propun sa ne amintim de tineretea parintilor nostri si sa ne bucuram de doua piese FANTASTICE, cu
www.youtube.com/watch?v=SaPjRvlUCWk&mode=related&search=" target="_blank">SARA MONTIEL - e fantastica
www.youtube.com/watch?v=usV-0x0SrE4&mode=related&search=" target="_blank">GIANNI MORANDI - e superba
Tzuni
ina C spune:
suuuper, Tzuni!
mephala, ar fi simplu sa postez meniul la ore fixe...eu vreau sa iau masa la ore fixe.Nu mai am timp sa citesc ce am scris, dar dc am gresit, retractez :))

va puuup, ma grabesc...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
mephala30 spune:
Tzuni, faine piese! Multumim!
Ce baie verzacioasa vei avea! 
Ai dreptate, am copii cuminti. 
Ina, ar fi minunat sa iei masa la intervale regulate. Intre, sa nu mananci nimic, cel mult un fruct...asa imi propun si eu, Doamne ajuta sa ma tina cat mai mult!