Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

mamaaaaaaaa, ce liniste!!!

ce-i drept si eu mi-am facut greu curaj sa scriu: a fost un weekend cu dezmat culinar, sora mea vine o data pe an si mama face de mincare tot ce stie ea mai bun si mai gustos...

si surpriza : m-am intilnit cu mephala!...dar o las pe ea sa va povesteasca pentru ca are charm.Un singur secret va spun: Iustin e un copil mai mult decit superb.

o zi si o saptamina minunata!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Fetele,am frecat doua dormitoare,baia si bucataria,dar smotru serios si cica am 700 de grame mai putin Ma duc sa mananc ceva si sa beau doi litri de apa ca-s rupta. Mai am numai sufrageria si balconul care-s varza.Eu voiam sa fac party in gradina,e asa frumos,am doua gratare ,masa mare,loc de joaca...dar aici sunt maxim 15 grade si ploaie mocaneasca si cica nici maine n-o sa fie mai bine. Pur si simplu mi-e greata de vara asta,din frig si ploaie n-am mai iesit.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Vin si eu cu meniul, ca nu l-am mai postat de mult:

MD: papaya, 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca si brinza Feta, salata
C: 1 copan facut la cuptor, putin mustar, salata de varza.
Intre mese: 1 cana ceai de musetel, 2 mere si 1 portocala.
Am alergat azi 30 minute incontinuu, cind am terminat imi venea sa ma arunc pe iarba de oboseala....si am facut 200 abdomene.

Mamicadulce, tin pumnii sa fie frumos de ziua ta.

Ruxandra, unde esti? Eu cu cine mai alerg?

Carmen si Ina, poze ati facut?

Tzuni, salutare!

Dordia, cred ca e cazul s-o lasam fara emoticon pe Doina care tocmai s-a intors din concediu.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana ai maaare dreptate dar...cu caldurile astea nu mai functionez la maxim asa ca...intelegeti-ma si pe mine!!! Ms de observatie!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

nu, Delidana, nu am facut poze!

meniu
md cereale cu lapte, cafea
p salata de rosii cu telemea
c(17.00) 450 ml lapte batut dietetic,jumatate chifla graham, o pulpa pui la rotisor
si ceva pepene mai pe seara

muncesc pentru bebe2 asa ca nu vreau sa am sentiment de foame urita sau frustrare, deci incerc sa maninc sanatos, dar fara sa-mi propun sa slabesc.

pupici,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dordia, stai linistita, n-am zis-o pe un ton de repros, sper ca nu asta s-a inteles din mesajul meu.

Ina, succes!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

m-am adunat si eu in sfarsit de pe drumuri, acum sper 2-3 saptamani sa nu mai plec nicaieri.

Delidana, aici sunt .Din pacate nu am mai alergat de mai mult de 1 luna, am fost plecata in concediu 2 saptamani si apoi in 2 delegatii. Sper sa reiau saptamana aceasta.

Carmen, vad ca ai o ambitie de fier, mai ai 2kg si gata .

Mamica Dulce, cred ca mai bine frig si ploaie decat peste 40 de grade ca in Romania. Ai terminat curatenia?

Ziua de raport a ramas marti?

Pupici la fete,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara.
Si buna, Delidana!

Sunt trista de MOR ! M-am vazut in filmarile din Madrid si-s grasaaaaa de mi-e sila de mine! Cand pasesc am kuru patrat! Ma duc sa-mi trag o punga in cap, sa nu ma mai pot vedea!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

mai, Tzuni draga, tu iti dai seama cit ne jignesti pe noi "celelalte"?RUSINE... :))

putem sa te vedem si noi la filmari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ina C

mai, Tzuni draga, tu iti dai seama cit ne jignesti pe noi "celelalte"?RUSINE... :))

putem sa te vedem si noi la filmari?

Da, daca prinzi pro tv international. Daca prinzi, iti dau mai multe detalii pe PM, sa nu se considere reclama.

Si chiar m-am ingrasat, nu ma alint! Vorbesc serios si sunt trista. Gata. Fug la munca. Pana dimineata.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput