Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana nuuu, chiar nu am luat-o ca pe un repros ci ca pe o mana de ajutor pe care o apreciez. Mereu am zis ca daca obs. ceva ce mie imi scapa la listutza...sa imi spuneti.

Puskin bine ai revenit!

InaC dar...totusi ai grija sa papi sanatos pt bb2!

Tzuni iei bataitza...pai tu...ce sa mai zic eu ca imi e sila sa ma uit in oglinda....Imi inchipui si ma mir ca maisunt casatorita...desi el cam grasa ma place. Nu pot sa imi dau seama cum poate unui barbat sa ii placa o femeie grasa...dar...nici nu cred ca voi afla curand.
Oricum....tu nu esti grasa ca mine....dar esti grasa in viziunea ta...asa ca pune mana si slabeste cat consideri ca ar trebui sa te simti bine in pielea ta.

Eu dupa 4 piersici si 2 banane am papat 2 rosii,2 castraveti si un colt de paine cu pate de ficat. Si ceva masline...si vreo 4 l apa.
Maine la raport cred ca imiiau un porc...presimt....

MA duc sa pregatesc listutza...

Va poop si nb! Va astept maine la raport!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Daria si mamicadulce si tot ce va doriti!!!!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani Daria si mamica dulce!

SAi buna dimineata, Delidana!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate si fericire daria si mamicadulce!

Raport: -2 kg am ajuns la 76 de kg.

Mergi la inceput

'Netaza fetelor!!!

Daria si Mamica dulce si tot ce va doriti, sa fiti fericite si iubite!!!

Mercedes ...2kg...super. Cum ai reusit??? Ce dieta tii?? Ca eu nu mai reusesc decat cateva sute de grame pe saptamana si ma oftiiiiic. Se pare ca imi pria concursul...ca ma ambitiona mai tare!

Raport: 82.700 kg...deci -300 gr...bune si alea avand in vedere salturile facutein weekend. oricum...m-am decis sa nu mai pun gurita pe interzise ca pana pe 8 august vreau sa am sub 80kg.

Va poop si va astept la raport!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

dordia- am reinceput cu superdieta de saptamana trecuta( legume fructe si apa cat cuprinde 2 saptamani) -sper sa rezist am avut si gafari in prima sapt care a trecut dar sper eu sa fie ok pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata pe fuga ca de obicei.
Raportul meu e 59, deci -400. Se pare ca incep incet incet sa o iau si eu la vale. Mai am un kil si apoi trec la mentinere .
Tzuni: eu am mai spus: nu mereu greutatea este cea care conteaza ci conteaza si dimensiunile. Eu de exemplu am oasele foarte grele, dar la dimensiuni stau in momentul de fata ok (84, 65, 94).
Mamica dulce: La multi ani! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti.
Daria: La multi ani! Sa ai parte de tot ce e mai bun pentru tine si pentru Giulia!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata! Raportez: am uitat sa ma sui pe cantar!
Asa ca, maine imi afisaez si kilele!

Azi pap ppn galben. Si apa multa si un pahar de Cola Zero.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Iuhuuuuuuuu!!!!!!
Ce faceti? Nu mai scrieti ca e zi de raport?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Se pare ca zilele toride din Bucuresti ne-a molesit pe toate!!!

Cum suportati?

La mine la servici e chiar racoare...am un ditamai aparatul de Ac in birou...deci e suuuperok...mai nasol e cand plec acasa...dar...tb sa rezistam ca altfel...

Mergi la inceput