Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 11
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Doina, ce ginduri negre te apasa? Bine ca Doruletz si-a revenit si va bucurati toti de vacanta.
Gata,mi-a trecut...acum suntem acasa am venit azi-noapte.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Uite cum impusc eu 2 iepuri deodata...
InaC Si Nastad Aniversare plina de iubire va doresc si la cat mai multi ani fericiti alaturi de jumatatile voastre si prichindei.![]()
Zuzilicide [b]Isabella Maria (21.04.2006)

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
Buna dragelor!
Am ajuns acasa, am plecat aseara pe la 20.45 si am ajuns la 2.15.
Nu am putut sa mai stam ca nu ne-am mai inteles cu Doruletz.Asa ca am aruncat lucrurile in geamnatan si am taiat-o spre casa.
Am ajuns cu bine, copii dorm ,am bagat niste lucruri la spalat si ma apuc de despachetat.
Multumim mult pentru urari!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
Nastad bine ati revenit!!!
Eu azi am facut piatza, si am papat asa:
MD+P: 2 farfurii de ciorbitza de pui cu ceapa si mult leustean....de mult im doream...
C: pepene si probabil un porumb fiert.
Apa la greu si....sauna in apartament!
Va poop si ma duc la calcat ca am un maldar...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Din pacate nu pot tine pasul cu voi.
Ieri am mancat niste fructe si multa apa.
Azi am fost pentru ultima data la stomatolog
. Pana la toamna nu mai merg. Sper sa nu intervina ceva.
Dupa stomatolog (la o ora matinala) am fost la un parastas de 1 an, unde am mancat binenteles: aperitive, 3 sarmalute in foi de vita cu smantana, totul fara paine. In plus am mancat 1 felie de cozonac si 2 cornulete + coliva. Bine ca era ora 10.00, ca altfel...
Pe la pranz, pe o caldura infioratoare, m-am intors acasa si am zacut vreo 3 ore, sperand sa dorm putin, dar din cauza caldurii mai rau mi-am facut.
Dupa amiaza am facut curat si seara am calcat. Am fost o super vrednicuta. Mancare, pe aceste calduri, nici nu ma gandesc....
Dordia draga binenteles ca gresesti. Dar treaba ta!
Tzuni si mie imi place f. mult Ofra Haza.
pentru melodie.
Seara (adica 20.30) m-am "sacrificat" si am mancat iar niste coliva ramasa, si am terminat inghetata de nuci din congelator. Nu puteam sa o las acolo, nu-i asa?
Va las acum ca mor de somn!
Pupici
si o noapte racoroasa va doresc.
dordia2000 spune:
Buna ziua ....pe "racoare"....
Maaama dar ce pustiu....
Meniul de azi:
Md: 2 porumbi fierti
P: 1L lapre batut
C: Pepene si inghetzata!
Violeta stiu ca nu e bine...dar...decat sa ma duc la mare si sa stau imbracata...fara sa pot face baie...mai bine asa. Prefer sa fiu linistita in concediu...si nici nu cred ca are ce sa mi se intample de la 5-7 pastilute.
Gata...ca mai am si treaba...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Buna,
Weekend-ul asta am hibernat ca ursul, am vazut filme si am citit. Azi dupa-amiaza am fost la alergat si am facut 200 abdomene.
Tocmai am dat gata 3 felii mari de pepene si simt ca pleznesc. Mi-era o sete....
Voi ce-ati facut weekend-ul asta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Neatza fetele mele dragi...ce faceti?
M-a trezit juniorul de la 6 jumate(dupa ce s-a culcat la 11 si a figit ieri toata ziua
Am baut deja o cafea,am luat bataie la o partida de table si nu e nici 8 dimineata
Acum puiul e la gradi si eu trebuie sa ma apuc de facut curat pentru nebuneala de maine,am vreo 10 persoane invitate.
Weekendul asta am tinut-o numai in gratare,dar la cantar e tot ca saptamana trecuta,79.
Va pup,ma duc sa frec niste geamuri
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Tzuni spune:
Buna dimineata!
AM intrat doar sa va salut, ca azi am treaba de nu-mi vad capul!
Daca mai am timp, intru. Daca nu, sa aveti o zi frumoasa!
Va pup pe toate!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
Eu aseara dupa ce am iesit cu niste prietene...am ajuns acasa...unde m-am porcit cu un meniu KFC...deci...azi fructe!
Bineinteles ca la cate lichide am baut zilele astea....ieri aveam deja juma de kg in plus...ca nu am eliminat...dar...dupa ziua de fructe de azi...sper macar stagnare sa raportez maine daca nu...chiar o floricica!!!
Voi ce ati mai facut in weekend?
Diana mamica de

de [b]