Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Fetele, voi ati primti chestie din aia de analize in luna in care v-ati nascut? eu am primti azi, e obligatorie? oare neaparat luna asta tre sa le fac, mai sunt 3 zile lucratoare, plus ca eu la burtoiul meu anul asta am tot facut la analize.

tzuk

31+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns si eu pe acasa. ce de fete noi domle...pe aici
Dora, n-am putut sa il ajut deocamdata pe sefu' tau cu nimik. din lipsa lui de timp de azi. dar tinem legatura pe mail
Iulia...welcome home!
missy, eu nu am primit, fiind nascuta in iunie. inteleg k cei din iulie primesc primii. nush daca e obligatoriu...stiu k si iulia a primit. sotia unui coleg le-a facut. au trimis-o si la gineco..si nush pe mai unde...
cred ca o intind putin la cumparaturi k in week end plec putintel si tre sa mai cumpar una alta..revin pe seara
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetelor!
Tot pe fuga va scriu. Liana a fost f. agitata, nu a dormit deloc azi noapte. Suntem terminati si eu si ea si tati. da las ca ne revenim noi!
va pup1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!
Cafelutza, icetea, sucuri reci si inghetata pentru cine doreste!!!!
Menna,, ooooo....bine ai revenit!!! te asteptam mai des.
July, si pentru Liana!!! Deja a inceput sa aiba colici Liana???
Missy, eu am primit analizele , dar inca nu m-am dus la med de fam. Poate reusesc azi...Sper!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

neataaaaa....o cafea buna si pt mine cristina? am eu senzatia sau esti acasa? io-s la muncaaaaa
iulia..las k va faceti voi mari!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.Mai da buna cafeaua voatra.
Chica o sa vina iar un val de caldura
wek asta.
Eu o sa plec si wek asa ca nu ma da-ti disparuta.
Iulia si Liana multi pupiculeti si

'racusoarele.

annes

Mergi la inceput

fetele, se mai aude ceva de pastilele alea pt chef de munca? oare pt inceput de week end tre sa iau doza dubla?
pe la 6 plec si eu spre casa..
viki e in concediu sau am visat eu?
miki, unde esti? miss u

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mire, eram la " scarbici" cand am scris dimineata!!! Mai intru pe net de la vestiarul medicilor caci au net si aer conditionat , fata de vestiarul rezidentilor. Acum sunt in concediu mai multi medici, asa ca e mai liber la ei , dar si mai bine....
Oricum pleaca multi colegi, asa ca o parte din treburile lor vor cadea pe capul meu!!!Ma pregatesc pentru o saptamana noua grea, inca de pe acum.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Sunt aici
Prietena mea cea mai buna s-a despartit de prietenul ei si s-a mutat la noi. Noah... sper sa mai am timp sa intru pe DC ( macar sa va salut)
Va puuuup

Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

ma duc la somn. de principiu ne revedem duminica. pupici si week end placut
miki, las k se impaca
noapte buna..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput