Racusori, la apel! (27)
Raspunsuri - Pagina 6

MirelaV spune:
missy, dar unde stai tu de e aerul respirabil? si la mine e..dar de la aparatul de ac. afara nu indraznesc sa mai ies....
eu abia astept week end ul sa o intind iar k in bucuresti nu e de stat.
iulia a ajuns acasa. acum am vb cu ea...ii dadea de papa Lianei. abia astept sa o vad
sunt prin zona.. MirelaV
pupicei pe burticei

MirelaV spune:
fetele, va fac cunostinta cu www.dropshots.com/day.php?userid=315391&cdate=20070722&ctime=084317" target="_blank"> Liana MirelaV
pupicei pe burticei

Missy spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
fetele, va fac cunostinta cu www.dropshots.com/day.php?userid=315391&cdate=20070722&ctime=084317" target="_blank"> LianaMirelaV
pupicei pe burticei
Ptiu nu i-ar fi de deochi, ca mandra fetita racusor mai avem. n-as zice ca e nou-nascut, tare bine arata!
eu is mama mai denaturata asa, de a mea fata am zis ca-i urata pana a trecut de o saptamana, si nu era patata sau ceva, dar era rosie si . .. .dar Liana tare bine arata, serios!
tare-s curioasa ce zic de bebelusha mea peste 2 luni, poate iar reactionez a denaturata!

MirelaV spune:
mie iulia mi-a zis "nu zice k e urata k te omor"
n-am zis..pt k nu e. cand or mai trece cateva zile...i se mai intinde pielea...sa vedeti voi ce frumoasa va fi nepotica mea!!!!!
io-s tare mandra de ea. MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Am vazut-o si eu pe Liana!!! E scumpica foc !!! Si ce cumintica e!!! Iulia , sa va traisca!!!
Fetelor, eu ma lupt cu caldura asta nenorocita!!! Nu o suport deloc, iar de la aerul conditionat am facut " o minunata" sinuzita.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

canne-marie spune:
Iulia sa-ti traiasca.Ai o minune de fetita si e o frumusica.Si sora mea este si am aflat de curand ca va avea un
baietel
.Primul baietel din familia nostra,ca mama are trei fete cucuiete.Deabea astept sa nasca,ca sa pot sa-l iubesc si eu o tara
,dar mai am de asteptat pana la inceputul lunii decembrie.
annes

july_g spune:
Buna fetelor! Am o mica pauza si am intrat fuguta sa va pup si sa va multumesc pentru urari!
Liana e o scumpica si o cuminte, pana acum! Azi am avut o mica criza de colici din cauza idioteniei mamei ( am mancat niste fructe si nu trebuia) dar s-a linistit destul de repde.
Missy, e cumplit sa nasti pe vremea asta. Cred ca am slabit vreo 3 kg numai de caldura! Plus ca ne-au tinut obligatoriu in niste camesoaie de noapte de diftina, cu maneca lunga, de abia puteam sa respir! Slava Domnului ca am ajuns acasa!
Am fugit repede, va mai povestesc alta data!
va pup!

Menna spune:
Wooooooooooooooooooooooooow ce minune de fetita!
SUPERBA !!!!
Sa-ti traiasca Iulia si sa-ti creasca mare,sanatoasa, iubita, fericita si desteapta!
Mii de scuze pt absenta -motivata- mea din ultima perioada. Recunosc ca sor'mea m-a cam tras de urechi de fiecare data cand apuca,dar de aceea tot nu mi-am putut face timp sa intru sa scriu ...zic,scriu, pt ca era cand intram si va citeam , nu de alta,dar sa nu fiu in p]urma ...tare!
Si acum sunt pe fuga, asa ca va tzuc si va salut