Racusori, la apel! (27)
Raspunsuri - Pagina 4

M&M spune:
Iulia, felicitari!!!!! Sa va traiasca Liana!!!
Angela, LA MULTI ANI!!!! Toate dorintele sa devina realitate si te asteptam sa ne faci cinste!!!
Fetelor, gata , azi e ultima zi de petreceri!!! Acum la anul mai serbam...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
Angela, la multi ani si de la mine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare zi k de ziua de astazi! si o
de la mine
MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
Iulia felicitari!!!!! Liana racushoara te pupic. Sa cresti mare si sanatoasa!!!!
Angela- La multi ani!!!!
Mirela- bine-ai revenit. Astept pozele
Pupici
Miki

M&M spune:
Mire, cam putine poze!!!! Dar in sfarsit am vazut o poza in care zambesti...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

M&M spune:
Mire , in ce statiune ai fost??? Parea curata plaja sau poate din cauza ca era pe inserate...
Cristina

MirelaV spune:
ete putine. sunt cateva zeci. am ales una alta..k nu puteam sa fac upload la 250 poze
in eforie nord am fost...pozele de sus..sunt facute in mamaia. plaja..um...da...curatica. insa apa plina de alge...cat am stat..m-am incurcat de ele MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
ete putine. sunt cateva zeci. am ales una alta..k nu puteam sa fac upload la 250 poze
in eforie nord am fost...pozele de sus..sunt facute in mamaia. plaja..um...da...curatica. insa apa plina de alge...cat am stat..m-am incurcat de eleMirelaV
pupicei pe burticei
Mire, eu am vazut doar 10 poze!!!! Apoi a aparut eroare si ca nu mai exista nici o poza in album!!!

Azi va dau cafelutza!! Stau acasa; doctorul sub indrumarea caruia sunt e in concediu, asa ca mi-am permis " sa chiulesc" azi.

Un inceput minunat de saptamana tuturor!!!
Cristina

canne-marie spune:
Iulia, felicitari!!!!! Sa va traiasca Liana!!!
Recuperare grabnica si o bebelina
mancacioasa.
Angela, LA MULTI ANI!!!! Cam tarziu ,dar sper sa mearga.
Eu fetelor am dat comanda la invitatii si le voi ridica pe 2 august.
Am tras si o fuga pana la munte sambata la Balea Lac.Doamneeeeeeeeeee ce aglomeratie era, nici un aveai unde sa intorci masina.Daca la munte erau 35-38 grade,in Pitest 41 grade, dar in Bucuresti cate or fi fost.
Nu stiu ce ne vom face cu caldura asta.'cesc racusoarele.
annes

Missy spune:
FELICITARI IULIA!
Sa va traiasca racusoarea si sa va bucurati de ea.
surpiza mea de duminica a fost: Transfagarasanul, cu oprire la Balea Cascada, Balea Lac, si Vidraru. Super fain, nu am mai fost niciodata pe acolo, racoare si bine. super-tara si peisaje avem, pacat ca e locuita, m-am ingrozit de pet-uri si hartii cate puteau sa fie. si lipsa de civilizatie. oare romanii nostri se mai civilizeaza vreodata?
va pup 30+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila