Racusori, la apel! (27)
Raspunsuri - Pagina 3

M&M spune:
SI eu prin zona..simt ca ma topesc...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

mikiriki spune:
Multumesc mult pt urari.
Eu am dormit toata ziua. La noapte merg la munca
Revin dimineata cu povesti
Va pup
EDIT: IULIA te pupic. nu-i bai pt. ca m-ai imbatranit.
Miki

july_g spune:
Buna dimineata fetele mele!
Nu am inchis un ochi toata noaptea, sunt leoarca de caldura si vin cu vesti proaspete! Desi nu prea stiu ce inseamna!
Am fost ieri la doftorita, cica avem deja contractii ( ce or fi alea, ca deocamdata nu simt decat o presiune mai puternica) si colul sters! Cristina, poate imi traduci si mie ( in romana, nu in medicala), pana la 11 cand plec la o noua vizita la doftorita. pana atunci dau cafea rece gheata!
Angela, daca nu mai apuc sa fiu pe acasa, iti urez de astazi LA MULTI ANI! si numai bine!
Miki, pup si eu si somn usor, dupa o noapte de munca!
Va pup pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!

mikiriki spune:
´ neatza
Iulia multumesc. Sunt curioasa daca vine Liana mai repede.abia astept vestile.
am fugit la somn.
WE placut va doresc
Pupici
Miki

M&M spune:
Neata!!!
Ahh...Iulia abia acum am venit de la cumparaturi. COlul sters inseamna ca , colul s-a ascurtat , apare in travaliu. Contractiile initial sunt insesizabile, simti doar ca burta se intareste putin. Sunt semne ale travaliului. Iulia sa ai o nastere usoara, probabil azi sau maine vei naste.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Missy spune:
MIKI, un LA MULTI ANI intarziat se accepta?
eu tot cu probleme la net, ba merge ba nu merge, mai mult nu merge. se pare ca la ultima trazneala le-a traznit ceva pe stalp, nu stiu insa de ce le trebe mai mult de o saptamana sa rezolve. groaznical.
WE placut va doresc.
musai sa va zic ce surpriza am primit de ziua mea: o masina. istoria e lunga, avem doua, ambele desfcaute bucati-bucatele (sot cu hobby masini), asa ce eu crizata de cateva luni solicit masina, drept pentru care am primit masina. ma rog, nu e doar a mea, e a familiei, dar cum eu sunt capul . . .
si maine, ocazie cu care sarbatorim 7 ani de la nunta, cica ma asteapta inca o surpriza: mergem undeva. unde, doar el (my man) stie, dar va zic eu luni (daca merge net-ul, of course)
pa pa 30+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Missy spune:
PS: pe asta (masina) nu il las sa o mai desfaca, la cea mai mica incercare - divortez! 30+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

mikiriki spune:
Missy se accepta Multumesc
Iulia ma tzii in suspans. a venit Liana?
Duminica placuta
Miki

july_g spune:
Sunt sotul Iuliei si va anunt ca mai am un racusor in casa. a venit Liana pe 21 iulie la ora 16.10. avea 3kg 200g. Iulia va transmite pupici la toata lumea.

MirelaV spune:
pe acasa
Ionut...mi-ai luat placerea de a anunta fetele de nasterea Lianei la fetele tale uratule
tocmai am vb cu iulia. liana e deja cu ea in camera. se plangea k este fffff cald. ea se simte relativ bine, atat cat se poate simti la nici 24 ore de la nastere. marti le da drumul acasuca. aaa..si are 50 cm. abia astept sa o vad!!!!!
fetele...la mare a fost super. 3 zile a fost apa super rece..eu una care is friguroasa...nu puteam sa stau in apa mai mult de 2 min...dar apoi s-a incalzit..insa..era plina de alge
o sa incerc sa va pun cateva pozici.
sunt prin zona MirelaV
pupicei pe burticei