Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mikiriki LA MULTI ANI ,SANATATE,FERICIRE , NOROC SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.
Poate ne vedem in toamna!!!
Annes, e super cald afara. EU beau multa apa si mai dau drumul la aer co, dar deja am nasul infundat si ma doare si spatele!!!

www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multumesc de urari. Dar unde plecati de-mi urarati pt. azi?
La noi e foarte cald.

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

La noi e foarte cald.

Miki

www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

La noi e foarte cald.

Miki

Miki, posibil garda maine...Asa ca mai bine iti urez de azi. Sper sa nu fac de garda!!!M-am saturat, caci sunt neplatite garzile si mai e si cald( cuptor) in camera in care stam noi, rezidentii!!!Bine, sa nu mai vorbim de gandacii care exista si de curatenia facuta din an in paste. In rest e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
LA MULTI ANI MIKI!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita si schimbarea prefixului sa iti aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani inca o data si de la Mirela, care m-a rugat sa te mai felicit o data, chiar de ziua ta!
Anne, eu ma topesc incetul cu incetul! Mi-e sila si sa merg pana la baie! Si ma intreb ce Dumnezeu o sa fac in spital!
Cristina, sper sa nu fii de garda, dar daca esti, nu iti pot dori decat sa poti ajunge in zone cu AC.
La ora asta fetelor, deja curg apele pe mine! Ce ma fac eu????????????? Vai de beep-beep-ul meu si al bebelinei!
Va pup si o zi cu AC va doresc! Si dau ness rece cu gheata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multumesc
( Iulia-peste 2 ani schimb prefixul si mi-e teama de pe acum )
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Mikiriki inca o data LA MULTI ANI !!!
Mai da bune praji si suculetul domne.
Cristina ce fel de medic esti ? Si la ce spital faci garzi ?
Nu stiu ce ne vom face cu canicala asta,cica se anunta si saptamana viitoare.

annes

Mergi la inceput

Miki, LA MULTI ANI!!!! ( inca o data). Toate dorintele sa iti devina realitate!!!Sunt la spital acum, in vestiarul medicilor, unde este si net si aer conditionat. NU voi mai afce de garda, ce bine!!!! Dar am sa plec mai incolo, cand nu o mai fi asa cald afara sau macar sa nu mai arda soarele asa rau.
Annes, sunt medic rezident chirurgie vasculara. Acum fac un stagiu de chirurgie generala in Sp. Militar.
Oare Mire ce o face???

Mergi la inceput

Aoleuuuuuuuuuuuuu, MIKI! Pai n-ai zis tu ca ti-e teama de 30? De unde mintea mea bolnava a indraznit sa creada ca mai are o colega de suferinta! Iertare, mama draga ca te-am imbatranit! Pot sa ma revansez cu o sampanie la gheata?
Cristina, pot sa nasc si eu in vestiarul medicilor? Daca tot au AC si net? Sau visez frumos si cand m-am trezit, sa cad jos din pat!
Anne, nu stiu ce o sa facem cu canicula! Eu ma mut de pe un pat pe altul si motai toata ziulica. NU am energie nici la baie sa ma duc. Ma gandesc, sincer, cu groaza, la ce ma asteapta! Parca imi vine sa cer cezariana, ca am auzit ca in salile de operatii este AC. Macar cat nasc sa stau la racoare!
Am vorbit cu Mirela si m-a ofticat rau! Cica e o apa calda la mare si mai era si o graviduta pe plaja! Imi vine sa-mi iau picioarele la spinare si sa o tai la mare!
Va pup si ma duc sa mai zac intr-un pat!

Mergi la inceput

Buna dimineata si o cafea!
Vad ca v-a toropit caldura de nu mai apare nici una dintre voi pe aici! La Galati s-a anuntat cea mai fierbinte zi din an: 41 de grade la umbra!Ieri, imi povestea consortul ca s-a intalnit cu un coleg care i-a aratat cate grade sunt in masina lui, tinuta la soare ( din cauza de lipsa de locuri de parcare) : 67!!!!!!!!!!!!!Am iesit de dimineata sa imi iau paine si am cerut doua! Cu cate credeti ca am ajuns acasa? Normal, cu una! Ca de, bezmetica ce sunt!!!!!!!!!
Va pup si ma duc sa ma tarai inapoi in pat si sa sper ca nu nasc zilele astea!

Mergi la inceput