despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 98

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Draga mea ti-am raspun la nastere Spitale Private..
A fost super ok Cu Mirela Popa..O draguta..M-a vizitat zilnic.. Are o reputatie ca are ff mare grija de paciente. Mi-a explicat pana si ce ceai sa beau ce sa papa sa am lapte.. Cum sa ma refac cum..etc etc..O poti intreba orice..are rabdare.
Pt mine e cel mai bun doctor din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlami spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Stiu ca sunt multe paciente ale dr. Radoi active pe DC. Va rog sa-mi spuneti si mie daca dr Radoi recurge la provocarea nasterii dupa implinirea termenului de 40 sapt sau asteapta declansarea nasterii in mod natural? Si daca nu sunt alte indicatii pentru cezariana, de la ce greutate estimata a copilului considera dr necesara alegerea cezarienei in locul nasterii naturale? Mentionez ca prima alegere a dr in acord cu mine este nasterea naturala, dar bebelusul meu tot creste si as vrea sa stiu la ce ma astept in urmatoarele zile/sapt.

Anca, 40s Andrei Cristian
burtica


Buna,
foarte bune intrebarile, eu sunt pacienta DR Radoi si maine ma duc la control, asa ca o sa-l intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

eu la nastere am avut probleme DIN VINA DOCTORITEI CARE MI-A FACUT CEZARIANA si vi le povestesc si voua, ca sa fiti atente pe mana cui va lasati.

eu am nascut cu dr cezara bucur.
mi-a facut cezariana si dupa operatie, la 3 ore, imi era din ce in ce mai rau. mi-a uitat ceva in mine, o parte dintr-un camp operator. ok, asta se poate intampla, desi nu e normal!
mai rau a fost ca dr bucur a plecat din tara a doua zi dupa operatie (mie imi era din ce in ce mai rau!) lasandu-ma in grija unui medic 'specialist', fostul ei rezident, care nu si-a dat seama ce am... sustinea ca am tranzitul lenes si de aia am dureri de burta.
am ajuns la a doua operatie dupa 4 zile, facusem peritonita.
daca vrea cineva detalii pot da.
NU o recomand, opinia mea este ca dr bucur este o fff buna business woman si ... cam atat!
vreau sa precizez numele dr care a fost mana a doua la cezariana si care m-a "ingrijit" cat a fost dr bucur plecata din tara, adica toata saptamana de dupa cezariana.
se numeste muheidli chadi (spitalul giulesti). feriti-va!!! eu facusem peritonita si el scria in fisa mea ca am "abdomenul suplu si nedureros"!
de peritonita si ca sa imi scoata ce uitasera, m-a operat altcineva, evident... la 12 noaptea, de urgenta.
nu exagerez cand va spun ca am crezut ca o sa mor, nu ma mai puteam tine pe picioare. toate zilele astea nu mi-am putut alapta copilul si in loc sa stau in spital 3 zile am stat 9.
deci - aveti grija pe mana cui va dati viata!
precizez ca am nascut la un spital particular din Bucuresti. am zis ca o sa am mai multa grija si atentie!

m-a ajutat Dumnezeu, si ii multumesc in fiecare zi, sa fiu bine acum si eu si baietelul meu iubit.

va doresc si voua un copilas sanatos si numai bine!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

O sa scriu impresiile despre Spitalul Filantropia unde am nascut prematur la 36 sapt. si 3 zile o fetita de 3 kg si 47 cm cu dr. Varlas Valentinin data de 25.09.2007.

Am fost ffff multumita de tot in spital, incepand cu dr. care a venit noaptea la 11 la spital si a asistat la nastere, am nascut natural fara nici un fel de anestezie la ora 1.40 si a stat cu mine pana la ora 4 dimineata dupa ce a fost convins ca sunt OK.
Moasele Dana si Oana niste scumpe si profesioniste, m-au ajutat enorm in timpul travaliului, m-au incurajat tot timpul si chiar de ma vaitam putin..gaseau cuvinte potrivite tot timpul...Au fost SUPER.
Infirmiera de la sala de nasteri la fel..m-a invatat in prima faza cand am ajuns acolo cum sa respir pe timpul contractiilor...venea sa ma intrebe cum ma simt.. Nu am dat nimic la nimeni inainte de nastere, ci dupa ce m-au dus in salonul de la reanimare. Eu am dat la moase si sotul la medic..nimic spectaculos..a fost doar o atentie si multumire pt. grija cu care m-au tratat in acele momente...nu sume exorbitante..pt. ca detest sa dau "spaga" .
Vreau sa va spun ca am stat de luni pana sambata in spital si toate asistentele si infirmierele erau f. amabile..nu asteptau sa le dai nimic...daca am dat am facut-o de placere.

Despre asistentele de la copii..am fost multumita cum a fost ingrijita fata, puteam merge oricand la fata sa vad ce face sau sa-i dau sa manance daca o gaseam treaza si plangea, puteam sa stau cat vroiam cu copilul la ora de alaptat.

Au aparatiura..asta apropo ca am citit ca nu exista incubatoare..la sectia de nou nascuti sunt impartiti copii pe camere: prematuri la incubatoare, unde au vreo 5; cezariene si normoponderali.

Este ff curat, se intra la copii numai cu halat sterilizat tot timpul.
Despre doctori pot sa spun de dr. neotolog Ditu Mariana care a avut grija de fata mea..si am fost ff multumita..trateaza toti copii cu mare atentie. Fata mea a stat la incubator 2,5 zile si i-a facut toate anlizele, nu ne-a dat drumul acasa pana nu a fost convinsa ca este OK copilul..si i-a refacut toate analizele...ne-a retinut inca o zi in spital doar pt. ca i s-a parut ca mai este galbena putin si sa o mai puna la lampa..pt. icter.

La spital nu primesti camasa de noapte..vii cu ea de acasa, pt. BB iti trebuie pamers, srvetele umede si Bephanten, doar atat. bbi sunt infasati cu scuetce sterile si nu se permite sa aduci hainute de acasa.

Mancarea a fost ff buna pt. ca este adusa de o firma de catering.


Cladirea unde este maternitatea si nou-nascutii este terminata si fff curata. Programul de vizite este respectat cu strictete, nu intra nici macar tatii in afara orelor de vizita.

Asta este parerea mea pt. ca am trait tot ce am scris, daca aveti alte intrebari va raspund cu placere.

Parerea generala a fetelor cau care am stat in salon a fost de multumirre privind conditiile si modul de a fi tratate de tot personalul medical, atat la nastere, la copii cat si dupa aceea.
Ce m-a socat pe mine este ca se fac fff multe cezariene..intr-o singura zi au fost 8 cezariene si 2 nasteri normale....dar asta-i alta poveste.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KitySimona spune:

Buna. Am si eu o intrebare. VOi naste la spitalul Giulesti prin cezariana, cu dr. Puia. Voiam sa intreb, cine a mai nascut pe acolo, cat se da la medic, la anestezist, la asistente, etc. Si de asemenea, am auzit ca sunt niste rezerve in care stai singura cu bebe...care este tariful? Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Salut

Eu o sa nasc in februarie la Spitalul Cantacuzino
Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie legata de acest spital ?
Sau de dr. Secara?
Va rog din suflet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvv spune:

subscriu la ioan raluca de la polizu
super doctorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by andreea29

Salut

Eu o sa nasc in februarie la Spitalul Cantacuzino
Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie legata de acest spital ?
Sau de dr. Secara?
Va rog din suflet!!

Am nascut de doua ori acolo. Ultima data in martie 2007.
Despre dr. Secara nu stiu nimic.

Moasele ok. Prima data am prins unele suuuper dragute... a doua oara asa si asa, dar oricum s-au purtat frumos...
Anestezie am facut la a doua nastere... a fost k. (eu am nascut natural de fiecare data). Nu mai stiu ce dr. mi-a facut peridurala... a vb dr meu cu ea.
Sectia de neonatologie: dr. Craciun cel mai bun... Dr. Ceausu e sefa sectiei... se poarta frumos... dar cam atat... mi se pare ca e cam pe dinafara... In rest, celelelate dr. sunt formate de Craciun... sunt tinere si foarte atente cu bebebii...
Asistentele de la prematuri si de la nou-nascuti dragute, cel putin cele de la prematuri le raman vesnic datoare, s-au purtat atat de frumos... si nu le-a dat nimic. Doar bombaone celor care au fost in spital de 8 martie.
Asistenta sefa, d-na Vali, cea mai nenorocita din toata maternitatea... nu merita nimic... la fel se poarta... e numai miere cand se duce careva sa vada bb-le... se baga in seama sa primeasca ceva si pe urma uita ca i-ai dat. O sa te intrebe daca vrei bepanthene, ca la ea e mai ieftin ca la farmacie... da de unde... nu m-am gandit sa-i spun ca am deja
Te cheama sa te mulgi al pompa electrica... chiar daca n-ai nevoie, te convinge... am zis sa incerc... pt. ca nu prea scoteam mare lucru cu pompa mea... si la cea electrica am scos si mai putin.
M-am infuriat pe al meu sot ca ia dat 50 ron... nu i-a fi dat nici 5. Stiam de la prima nastere ce-i poate pielea... atunci nu i-am dat nimic pt. ca la externare am vrut sa-i faca fetei gauri si ii dadeam oricum (50 ron).
Una peste alta, al neonatologie, jos, la parter asistetele k, tinere si rabdatoare, fac figuri doar ca le terorizeaza d-na Vali. Daca nu mai e ea in spital se poarta f. frumos.
Doctorii buni, sectia echipata pt. prematuri. Eu am avut gemeni a doua oara, nascuti la 36 de sapt. unul considerat prematur din cauza greutatii.
Asistentele de la nou-nascut de la etaj numai acrituri, destul de in varsta pt. asa ceva... parerea mea... n-au rabdare... Daca le dai ceva se poarta frumos pana data viitoare.
Asistentele de la mamici f. dragute.... toate. Chiar daca le dai, chiar daca nu le dai. Cele de la etajul 1.
La etajul 2 e de preferat sa nu ajungi... acolo te "cazeaza" doar daca nasti natural si e plin de cezariene la 1. Si daca dr. tau nu e printre cei mai tari din spital. Dar oricum temporar... pana se elibereaza ceva la 1. Daca dai ceva (20 ron) la asistenta sefa de la mamici sau la cea care e atunci pe tura (in we nu e asitenta sefa) are grija sa te mute imediat cum se elibereaza. Deobicei are grija doctorul tau sa te duca la etajul 1.
Saloanele sunt cu 2 sau 3 paturi... destul de mari.
Bebe sta cu tine in camera daca nu trebuie pus la lampa.
In prima noapte te sfatuiesc sa il lasi la asitente... esti obosita dupa nastere. Daca fac mutre... se rezolva daca dai ceva.
La capitolul curatenie... e ok, mai putin la toalete... dar aici nu cred ca e vina femeii care face curat, mai mult a unor paciente ... le e greu sa inimereasca un cos... s-a intamplat o perioada sa fie f. bine... si cand s-au mai externat pacientele si au venit altele sa fie dezastru... unele chiar fumau in toaleta

Una peste alta... daca vorbesti frumos cu asistentele (cu ele iti petreci majoritatea timpului) si ele se poarta frumos. Eu cel putin n-am avut probleme cu nici unele... Doar cu doaman Vali, pe care o evitam cat puteam...

Nu mai stiu ce sa-ti spun... mai intreba daca ai nelamuriri... si-ti raspund.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gica2 spune:

Vreau sa dau o bila neagra doamnei doctor Turculet Lorena cu cabinetul privat de pe strada Monetariei 12 pentru faptul ca se sta si 2 ore in asteptare la usa dupa ora stabilita pentru consultatie
Sa ii fie rusine pentru o astfel de mentalitate de dezinteres pentru clienti, poate solicita asistentei sa sune clientii ca sa vina mai tarziu si mai poate sa isi stabileasca intervale de timp mai mari daca nu face fata... Lucrurile nu asa trebuie sa functioneze intr-o tara civilizata si cand e vorba de o afacere privata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadahinten spune:

salutare
Eu am nascut in Sebes jud Alba prima data in 2002 iar a doua data in 2007 cu acelas medic, DR. OLTEAN si am fost foarte multumita de dansul. La prima sarcina nu am avut probleme dar la a doua a fost cam greu pt. ca am avut placenta jos inserata si a trebuit sa stau 6 saptamani in spital.Bineinteles ca tot efortul a meritat acum am o fetita de 3 luni foarte frumoasa si sanatoasa. Eu ii sunt oricum foarte recunoscatoare domnului doctor pentru tot ce afacut pentru mine si fetitele mele.
Spitalul din Sebes e foarte mic dar pot sa spun ca e curat iar medicii si asistentele sunt ok.

Mergi la inceput