despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 82

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosudaria spune:

Am nascut acum un an si opt luni pe 29mai2005,o fetita de 2.450g.
in iasi la spitalul CUZA-VODA,cu d-na dr. ANTON CRISTINA,din fericire pentru mine si fetita.
Am fost regulat la control in fiecare luna,in luna a saptea am simtit ca bebe parca nu se mai misca asa tare,am fost la control si raspunsul a fost:ramai in spital.aveam dilatatia de 2,recomandarea sa stau la pat langa sala de nasteri.
Dupa o saptamana si o zi de plans ca nu ma lasa acasa seara mi s-au fisurat membranele si m-am trezit cu patul ud si speriata toata.la recomandarea d-nei dr.,dar nu si a altora am mai stat 12 zile la pat,ridicandu-ma doar in caz de urgenta.in acest timp nu stiu cum s-a facut ca am facut o infectie,nici nu ma mir la etaj stateau si cate 2gravide in pat,lenjeria cine stie dca o mai spalau sau o luau de pe un pat si o puneau pe altul.am avut lenjerie de acasa,dar dupa ce mi s-au fisurat membranele chiar daca eram atenta tot se mai udau.
D-na dr noaptea la 23 cand a fost anuntata ca capul copilului a inceput sa iasa ,nu am avut dureri,ma durea f putin burta dar m-am dus sa ma vada,a venit imediat si am apucat sa nasc cu ea.
Pot sa spun ca este un om inainte de a fi medic,nu a acceptat nimic cadou,recompensa cum stim prea bine ca se intampla peste tot.
Asa ca daca se v-a intampla sa fiu din nou insarcinata voi apela tot la ea
BAFTA MULTA mamaicilor in alegerea medicilor si spitalelor

rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by simonica27

o sa nasc la Giulsti cu Doctorul Mihai Mitran .Poate sa imi spuna cineva cum este .A mai nascut cineva cu el ?pupici

simona



eu am nascut natural cu dr. mitran si am fost f multumita de el, atat pentru urmarirea sarcinii cat si pt.nastere.
eu am avut nastere provocata, cand a fost el de garda. asta a fost optiunea mea.
dr. a vorbit cu anestezistul sa-mi puna peridurala. eu am avut un travaliu lung si dr venea sa ma vada cam la 2 ore, iar intre timp mai dadea cate un telefon sa intrebe moasa ce mai fac.


Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dony74 spune:

Buna fetelor,

Si eu sunt noua pe forum. Sunt insarcinata in saptamana 7+ si sunt sub urmarirea dr Mircea Dumitru de la Universitar/ Medicover. Va rog mult, daca vreuna din voi a avut vreo experienta cu el, sau a auzit macar ceva referitor la acest medic, sa scrieti pe forum.
Multumesc anticipat.

Sarcini usoare viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Buna fetelor. Sunteti cele care puteti sa ne recomandati un dr. bun pentru ca voi aveti cea mai mare experinta.
Chris Dun la Medlife merg si eu. Te rog sa-mi spui si mie la ce dr. ai fost tu.Eu nu sunt din Bucuresti si de aceea vreu sa-mi gasesc un dr. de care sa fiu multumita si sa vad ca face ceva pentu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensuelle spune:

DENIZEL ,dupa cum spuneam nu ai argumrnte pentru a pune in declin conduita de exceptie medicilui DAN SECARA.Din fericire relatia mea medic -pacient este excelenta.Eu il cunosc foarte bine si in cei patru ani nu a avut nici o abatere deontologica.Mai mult de atat ,curatenia impecabila din cabinetul sau imi confera o imagine clara ce cuprinde ordinea ,disciplina si responsabilitatea.Este un medic remarcabil.Revizuieste putin asupra gandurilort tale!
Nu vom deveni mai bogati decat controlandu-ne viata afectiva si intelectuala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema_ella13 spune:

BUNA ZIUA! MA NUMESC EMA SI AM SUFERIT INGROZITOR LA NSTERE! TOTUL ERA FLOARE LA URECHE DUPA SPUSELE "SPECIALISTULUI" dr filipescu de la Elias.
NU VA RECOMAND MATERNITATEA ELIAS SI NICI DR FILIPESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu mai stiu daca acesta era subiectul dar stiu ca undeva era o mare polemica privitoare la dl dr Cristian Radoi de la S Municipal. Nu vreau sa o readuc in atentie doar vreau sa spun ca experienta mea cu dansul a fost super. Este o persoana foarte calma, glumet cand trebuie, iar la spital m-a uimit. A avut grija de mine, a fost f calm in timpul operatiei (mai ales stiind ca ma sperii fff tare si copilul era fff pretios, obtinut cu tratamente dupa ani de incercari), a venit sa ma vada desi era 1 ian si nu era de garda. In orice caz, are de la mine nota 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by ema_ella13

BUNA ZIUA! MA NUMESC EMA SI AM SUFERIT INGROZITOR LA NSTERE! TOTUL ERA FLOARE LA URECHE DUPA SPUSELE "SPECIALISTULUI" dr filipescu de la Elias.
NU VA RECOMAND MATERNITATEA ELIAS SI NICI DR FILIPESCU


_

[b]Ema[/b] imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta la nastere, dar chiar crezi ca totul este din vina d-lui dr. Filipescu??? De ce nu ne dai mai multe detalii???

Eu am nascut cu dl. dr., el fiind si cel care mi-a supravegheat sarcina de la inceput, si pot sa spun ca as mai naste de inca 200 de ori daca s-ar putea...Sincer, mie mi se pare un om deosebit...la orice ora am avut nevoie de el mi-a raspuns la telefon si mai mult, daca nu-mi putea raspunde ma suna el inapoi....chiar si acum il pot suna in orice fel de problema...Iar in legatura cu maternitatea, eu zic ca e mult deasupra altor maternitati din Bucuresti...acum nu stiu cand ai nascut tu, dar acum 5 luni and am nascut era ok, saloanele supercurate, personalul atent (cu mici exceptii )

Poate ne spui de ce esti asa de suparata pe el...

fata sa-i treaca supararea

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sensuelle, pentru a-ti aduce argumente, ar trebui sa-ti descriu cum au decurs discutiile + cele doua consultatii din cab. dr. Secara. Ori, aceasta nu o voi face. Ever! As putea sa-ti descriu insa discutiile pe care le-am avut a treia si ultima data cand am intrat in cabinetul lui, discutii menite a-l face sa-si ceara scuze. Si si-a cerut! Multe scuze, chiar!
Dar...nu voi face nici acest lucru, deoarece este clar ca in ochii tai acest..aham...doctor este un mic zeu ("impecabil", "inconfundabil", "desavarsit" etc, etc).
Nu neg faptul ca, se poate intampla ca un medic slab (atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere uman) sa aiba momentele lui de glorie. Si se pare ca, in ce te priveste, a fost intr-adevar un erou. Acest fapt nu poate decat sa ma bucure. Deci, ma bucur ca ai gasit un medic pe gustul tau, un medic ce iti poate rezolva problemele de sanatate!

Edit: tot eu: pentru restul fetelor care ne citesc: daca va trece vreodata prin minte sa il vizitati pe dr. Secara, ganditi-va de doua ori inainte de a trece la fapte! Va rog!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

eu am nascut la maternitatea din suceava cu doctorul dumitru dragoi; tot el mi-a monitorizat si sarcina (am prezentat iminenta de avort si din luna a doua am stat in concediu medical); pot spune ca este un doctor extraordinar, il recomand tuturor celor din suceava, cuvinte de lauda am auzit si de la alte mamici; mentionez ca am nascut prin cezariana, am avut aderente de la prima operatie (facuta de altcineva) de a muncit bietul doctor mai mult ca de obicei, dar cicatricea asta noua e mult mai draguta decat prima ; ma simt foarte bine... personalul medical s-a comportat foarte bine, inclusiv infirmierele isi faceau bine treaba, curatenie de 2 ori pe zi, papica buna, ne faceau si mofturile; asistentele dragute, nu prea primeau nimic, le mai strecuram noi in buzunar ceva, dar am primit si inapoi; si cele de la copii foarte bune si atente... nascusem cu 9 ani in urma tot acolo... mare diferenta... eu sunt multumita si nici nu am cheltuit foarte mult...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput