despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misulica99 spune:

In maternitatea spitalului Universitar CF2 viitoarele mamici vor gasi personal medical cu foarte mult bun simt si foarte bine pregatit dpdv profesional, atat cel de la ginecologie, cat si cel de la neonatologie, aparatura moderna pt. investigatii, curatenie.
Cat despre faptul ca "daca dai cui trebuie iti lasa si bebelusul langa tine in camera" este total eronat. Nu trebuie sa-i dai nimanui nimic. Bebelusul este adus langa mami la o ora aprox. dupa nastere, cand il si alapteaza, si acolo ramane. In cazul in care mami nu vrea sa stea cu Puiul ei - sunt destule!, exista un salon special pt. noi-nascuti.
Sunt si saloane cu trei paturi si patuturi, dotate cu sala de baie - dusuri, proprii, nu numai rezerve.
"Taxe" nu exista. Daca mamele vor sa dea ceva, cuiva - bine, daca nu, este OK!
Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare si va dorim sarcini usoare, nasteri rapide si Bebelusi sanatosi si norocosi.

Misulica99 si Bebe, IOANA-MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Eu am nascut la Municipal cu D-l Dr. ANCA prin cezariana.
Omul e super profesionist si are si rabdare sa te trateze ca pe un om si nu ca pe un "caz". Am stat in salon cu inca 5 tipe si in vreme ce la ele n-a trecut nimeni 2 zile, Dr ANCA a venit de 2-3 ori pe zi sa vada ca totul e in regula, sa ma intrebe ce mai fac, cum ma simt.
Pentru moralul meu a contat enorm atitudinea asta si il recomand tuturor, nemaivorbind de faptul ca vine LA ORICE ORA la spital.
Telefonul de la cabinetul dinsului : 2246631



SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Am nascut prin cezariana in Iasi la maternitatea Cuza Voda cu dr. Onofriescu. Am fost foarte multumita de calitatea actului medical, de conditiile din spital. Auzisem fel de fel de scenarii dar nu sunt adevarate! Cel putin, la maternitatea sus amintita conditiile sunt f bune. Am fost operata la ora 0,30 (mi s-a rupt apa) si dimineata la ora 7 eram la copil.Numai bine.

orzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna initiativa !

Pentru fetele din Buzau, iata ce informatii am:

Am nascut la Maternitatea judeteana, unde conditiile sunt la fel de proaste ca in orice maternitate din tara fara pretentii.
Asistentele erau dragute doar daca le impingeai bani inainte de a deschide gura sa le rogi ceva.

In schimb, vreau sa-l recomand din tot sufletul pe dr. CONSTANTINESCU MARIO, un medic excelent si un om deosebit. Felul in care vorbeste cu gravida este cald si apropiat. Da foarte multe explicatii, nu te repede si nu-l auzi vorbind urat. In plus, dupa nastere a trecut in fiecare zi sa-si vada toate pacientele. Peste toate acestea, are o mana foarte usoara ! E tare important aspectul asta pentru o femeie, nu ?


Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/album/100824764ITFXgO?519

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Acum doua zile prietena mea a nascut la Spitalul Cantacuzino cu dr Toma Adrian.Este un om deosebit cu respect fata de femei atent rabdator,un foarte bun specialist care nu cere spaga.
Maternitatea este foarte curata primesti bebelusul cu tine.Asistentele sunt ca peste tot,trebuie sa le sensibilizezi cu cate ceva.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu am nascut la spitalul matern din Arad cu d-l dr.Miclea Iuliu.Nu am avut o experienta prea placuta ,dar a trecut cu bine cu ajutorul d-lui doctr Miclea si d-nei as.Mariana Zaharia.Despre conditiile din spital pot spune ca au fost bune,personalul excelent ( poate datorita faptului ca sunt si vadru medical ).Salutari tuturor care citesc.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madeleine spune:

Buna tuturor!
Eu ma pregatesc sa nasc in luna ianuarie si voi merge la doamna doctor Magda Petrache de la maternitatea Polizu. Am ajuns destul de tarziu la dansa (in urma cu o luna) si nu o cunosc foarte bine, insa pana acum sunt foarte multumita de modul in care au decurs consultatiile.
Imi puteti spune daca a mai nascut cineva cu dansa si eventual care sunt conditiile la Polizu ?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shaithis spune:

Buna seara!
Eu voi naste la spitalul Filantropia, si ma intrebam daca mai este cineva care a nascut acolo si ce parere a avut. Cam cat se mai da la doctor acum pentru o nastere? Eu nu am nici cea mai mica idee, nu am mai trecut niciodata printr-un spital, sunt si foarte tanara, si nici sotul meu nu se prea pricepe. Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by Madeleine

Buna tuturor!
Eu ma pregatesc sa nasc in luna ianuarie si voi merge la doamna doctor Magda Petrache de la maternitatea Polizu. Am ajuns destul de tarziu la dansa (in urma cu o luna) si nu o cunosc foarte bine, insa pana acum sunt foarte multumita de modul in care au decurs consultatiile.
Imi puteti spune daca a mai nascut cineva cu dansa si eventual care sunt conditiile la Polizu ?
Multumesc mult!



Eu am nascut cu Magda. E super! Si calma si un medic foarte bun. Conditiile in Polizu sunt cam nashpa. Personalul de la gineco este bun dar cei de la neo-nato sunt ... hm.. as spune cum sunt dar .. sunt o doamna!

Sa ai cu tine scutece ( de unica folosinta ) pentru bebe si hainute ( camasute de corp si scutece - chestii din alea patrate- de bumbac sau alte hainute care se scot si se pun usor. Sa nu-i lasi sa "impacheteze" bebe cu ce au ei pe-acolo. Au incidenta destul de mare de infectii intraspitalicesti la bebei chiar in zona renovata.



Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

A nascut cineva cu Liliana Rosu?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput