despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaMariaA spune:

Umflazel,multumesc pt informatii.....cum as putea sa iau legatura cu acest dr.Parvu?Un nr de tel sau o adressa a cabinetului particular...daca se poate sa-mi dai...si cum se comporta cu pacientele?este intelegator...etc...stii tu ce asteapta o mama in devenire...sunt si rezerve acolo?Daca da cum se procedeaza pt a avea una...si preturile cam care sunt.....mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misulica99 spune:

Va recomand tuturor maternitatea de la Universitar 2 CF.
Am nascut in aceasta maternitate pe 8 septembrie. Cum au mai spus si fetele, conditiile sunt super, personalul medical de exceptie. Medicul care a supravegheat sarcina si cu care am nascut, imi permit sa spun ca este in primul rand un SUPER OM si apoi un SUPER MEDIC si are toata rabdarea din lume: Dr. NAYEL. De asemenea, v-il recomand. Va dau si cateva date despre dumnealui: are cabinet in Drumul Taberei nr. 106, bl. M 19, ap. 1, sect. 6. Tel.: 777.48.70 si ofera consultatii luni si marti - 15.00 - 17.30, iar la maternitate poate fi gasit in fiecare zi de luni pana vineri, pana la orele 15.00. Sa nu va impacientati ca urmareste sarcina numai ecografic pana in luna a 8-a! Daca totul este OK cu mami si bebe, asa vor decurge lucrurile!
Am avut o oarecare reticenta in ceea ce-l priveste pe medic, vis-a-vis de nationalitatea sa. A fost o nebunie din partea mea... O regret sincer! Pana l-am "descoperit" pe dr. NAYEL, am mai vizitat vreo 3 medici... romani. Nici unul nu s-a comportat ca dumnealui, care a vorbit f. frumos, mi-a oferit raspunsuri la absolut toate intrebarile, din luna a 3-a deja imi arata Bebelusul: priveste inimioara, iata un rinichiut, etc...
Si inca ceva, viitoare mamici care v-ati propus sa nasteti la Universitar 2 CF: nu renuntati la anestezia epidurala. In aceasta unitate se anesteziaza, nu paralizeaza! Si sa optati, fara nici o retinere pentru nasterea normala. Dupa epiziotomia facuta de dr. NAYEL, nu am luat decat preventiv 2 sau 3 fiole de... Algocalmin. Si sa nu radeti de mine, dar a facut o lucrare de arta!!!
Daca doreste cineva detalii, cu tot sufletul, va stau la dispozitie.

Sarcini usoare, nasteri rapide si bebelusi sanatosi si norocosi, va dorim tuturor!
Pupici dulci.
MIHAELA si... BEBE, IOANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaA spune:

Buna tuturor!
Am ascultat sfatul de mai sus legat de Dr.Nayel si este intradevar un doctor bun si rabdator,exact de ce are nevoie o mamica tanara...mai ales fiind la prima sarcina.A putut sa-mi transmita destul de multa incredere in mine,chiar de la prima consultatie...si apropo de faptul ca el face consultatiile numai pe ecogr...in strainatate numai asa se consulta o gravida sanatoasa....multumesc pt recomandare
Daca se poate as dori mai multe informatii despre maternitatea CF2...am inteles ca sunt numai rexerve acolo...si daca dai cui trebuie iti lasa si bebelusul langa tine in camera...este adevarat?Asistentele cum se comporta acolo...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Draga AnaMariaA,
vad ca ai ales deja doctorul dar eu totusi iti voi raspunde la intrebari:
pe dl. Parvu il gasesti la clinica Medsana, nu are cabinet particular (Tel: 9607 (gratuit) pt programare). In privinta rezervelor nu stiu cat costa dar stiu ca in saloane oricum stau cate 3-4 mamici si bebeii sunt adusi in salon la alaptat. O sa povestesc mai multe iti dai seama dupa ce nasc cum o sa fie pe-acolo cu toate astea. Eu nu tin sa stau singura intr-o rezerva pt ca nu imi place sa sa fiu ca un cuc, sa nu am cu cine vorbi, de la cine sa mai afli si tu una alta, iar cate 3,4 fete intr-un salon e numai bine, insa fireste, fiecare poate se simte bine altfel. Dl doctor este de nota 11, eu i-am spus ca de pe net am auzit de el ca e bun (ca si tine daca te hotarasti), si vreau sa nasc cu el. Este intelegator, iti raspunde la toate intrebarile, eu ma duceam cu listuta la el...
Daca mai ai intrebari...cu placere, daca nu sarcina si nastere usoare!

Umflatzel 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaA spune:

Umflatzel,multumesc pt informatiisi sarcina usoara...in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bian spune:

aici am nascut eu:

cine a nascut la Giulesti stie deja ca medicii ginecologi sunt toti foarte buni si esti multumita pana te duci la neonatologie si dai de asistente si infirmiere, jegul de acolo unde umbla gandacii pe paturile copiiilor,unde urla la tine niste femei neomenoase, rele si proaste, care se uita cu invidie la aurul pe care-l porti, evaluandu-te cam cat dai spaga, fara 50.000 lei nu poti pune nici macar o intrebare despre copilul tau fara sa fii sictirit, uneori si daca dai tot degeaba, esti sictirita la tot pasul, mai frica le e de tiganci ca alea vin in grupuri mari si risca sa fie batute la iesire daca vorbesc urat cu ele.
La sectia Pediatrie e dezastru!!! fugi cat de repede poti din spital, chiar dupa 2 zile, sa nu ramai cu trauma sufleteasca...copiii nu sunt ingrijiti, esti chemat la alaptat degeaba ca bebii sunt hraniti cu siringa cu lapte praf sa nu urle si sa aiba liniste asistenta din tura ca sa citeasca ziarul, se vorbeste execrabil cu mamicile, se urla intr-una.
Dupa o zi incepi sa urli si tu, ca asa-i in Romania, frica baza respectului.
Dimineata intra in saloane femeile de servici care trantesc, rid, vorbesc intre ele fara jena ca deranjeaza mamicile operate care se odihnesc,daca indraznesti sa spui ceva sar 2-3 sa te faca de 2 bani si nu mai zici nimic, ca lumea-i lasha si nu te apara nimeni, toata lumea asteapta sa plece odata acasa, unele se externeaza si dupa o zi saracele.
Sa se angajeze personal de calitate in Giulesti ca e dezastru uman ce-i acolo, nu e respect, esti tratat ca-n lagar, te simti un animal, nu un om! Nu ezitati sa le faceti reclamatie, poate asa isi da seama si profesorul Marinescu ca personalul auxiliar ii defaimeaza clinica ptr care dinsul se lupta asa mult ca sa devina una din cele mai bune maternitati, degeaba au ginecologi buni, ca-n rest e dezastru.
Daca nu dai la o nastere normala 100 usd, cezariana 150 usd, anestezie epidurala 50 usd, schimbat pansamente si lenjerie 50-100.000 lei, asitenta de la copii minim 100.000 pe zi risti sa nu se uite nimeni la tine. Degeaba platim la stat asigurari medicale, fara cash in spital sa nu va duceti mamicilor, ca nu se uita nimeni la voi!
Sper sa vada acest articol cineva cu putere si influenta, poate se schimba lucrurile in bine...cel putin speram si noi, amaratele femei din Romania....
RUSINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Draga comunitate - asteptam impresiile voastre despre spitalele si doctorii unde ati nascut. Cu cit mai concret - cu atit mai bine!







Pentru parinti... despre copii!



Draga domnule administrator

Daca promitetzi ca o sa organizatzi informatiile si o sa le facetzi publice si in Mami... scriem! Din pacate, nu toate mamicile au access la internet.

Un top al spitalelor organizat pe orase, vot pentru sectiile gineco-obstr. si neonato ( gen stelutze, ardei iutzi!! ce vretzi voi), cu subcapitole de infectii intraspitalicesti, top medici ( hmm devine cam stufoasa baza de date).. eii ar fi super. Si ar da si un sut .. undeva managerilor spitalelor , ar fi un semnal public referitor la infectiile intraspitalicesti - sa stie omul de ce sa se fereasca. Hmm... cred ca s-ar putea porni cu cateva orase ( cu Bucurestiul e cel mai greu ) si apoi se poate extinde. Ar fi un spin pentru administratiile defectuoase, un ajutor pentru cei care-si fac treaba si un sprijin pentru mamicile din Romania.

Din pacate nu stiu asp dar .......... Daca era cu php era mai usor. Sper sa gasim asp-iste pentru ajutor!

Cu stima,



Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

VA rog sa-mi recomandati si mie un spital si bineinteles un doctor pentru sora mea din Bucuresti.Urmeaza sa nasca la anul in iunie.Pina acum nu a fost la nici un spital.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by Tiara

VA rog sa-mi recomandati si mie un spital si bineinteles un doctor pentru sora mea din Bucuresti.Urmeaza sa nasca la anul in iunie.Pina acum nu a fost la nici un spital.

Lidia ,Tiara si David D.



Tiara,

S-au scris multe despre spitale si medici. Un spital sa alegi.. mai e cum e.. dar cu medicii conteaza mult si starea sau compatibilitatea.

Poate cel mai bine este sa citesti despre spitale ( daca ar fi sa nasc inca o data m-as duce in Municipal sau in CFR2 - langa WTC ) iar referitor la medici.. din comentariile referitoare la medici sa-si aleaga si sa mearga la control. La mai multi. Unde o sa-i placa acolo o sa nasca. E bine sa vada sora ta, sa decida ea.

Pupici la pitici!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Multumesc mult Roxana.Am citit si eu despre spitale si la cele mentionate de tine m-am oprit.Acum ramine sa-si aleaga sora mea doctorul.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput