Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 9
desprecopii spune:
dragi prieteni - aici: http://www.desprecopii.com/ftp/DISPARUT%20DE%20ACASA.doc gasiti fisierul pentru fluturasi. Tipariti-le si lipiti-le in locurile publice.
asteptam vesti bune!
Pentru parinti... despre copii!
floricica spune:
draga cristina
sunt alaturi de tine si iti doresc din tot sufletul sa iti gasesti baietelul. dumnezeu sa iti dea putere si rabdare. inteleg ce este in sufletul tau si ma rog pentru tine. sper ca maine cand o sa intru pe forum sa gasesc un mesaj ca ti-ai gasit baiatul.as vrea sa te ajut cu fluturasii, dar nu locuiesc in tara.
doamne ajuta
cris68 spune:
A aparut astazi anuntul in Romania Libera, dupa cum au promis. Penultima pagina,(27), cu nume, semnalmente, numere de telefon. Poate il vede cineva si...
iine, au pomis cei de la Libertatea. Sper!
Televiziunile se lasa asteptate. Am incercat si la Ant1, la Acasa si la ProTV. O sa caut sa dau de cei de la Prima, B1 si TVR1.
Tineti-mi pumnii.
Raluca spune:
Ce frumos baiat ai....am sa printez si eu poza si am sa impart prin cluj!
Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)
Tango spune:
Sa va ajute Dumnezeu, Cristina! Ne rugam pentru voi sa treceti cu bine si de incercarea asta! Astept sa ne spui ca ai gasit puiutul nazdravan si ca sunteti sanatosi cu totii.Sa va ajute Dumnezeu!
cris68 spune:
A INCEPUT SA SE ROSTOGOLEASCA BULGARELE!
Evident ca s-a aflat la serviciu! Acum, inca, stau pe la colturi in bisericute, comentind... dar nu mai este mult si vor ridica piatra.
Culmea este ca ma simt cu cugetul -partial- impacat. Fac tot ce se poate sa il gasesc. La naiba, daca ma duceam la mare ca sa sarbatoresc plecarea lui Alexandru, probabil ca nu s-ar fi uitat mai urit la mine ca acum.
Astazi mi-ar trebui o carte de genul: "Ghid de supravietuire in jungla" sau ""Cum poti dezamorsa o bomba-manualul incepatorului".
Noroc cu voi ca mai am cu cine sa mai fac haz de necaz.
Televiziunile continua sa ma ignore. Oare ce mesaj ar trebui sa le trimit ca sa ma bage in seama?
lorelei_19 spune:
Baietelul este intr-adevar superb! sper din toata inima sa-l gasesti, Cristina, si sa nu-ti pese de cotzofenele alea din birou. Sau poate ar fi bine, daca tot au aflat, sa incerci sa le antrenezi si pe ele. roaga-le sa puna afisuri in zona unde locuiesc, sa se intereseze si in felul asta se vor simti si ele implicate si nu vor mai comenta. Chiar nu inteleg, cand un om are un necaz, ajuta-l, nu-i da cu ciocanul. Dumnezeu sa te ajute, Cristina si fie ca baiatul sa se intoarca repede acasa si sanatos!
cris68 spune:
Incerc sa-mi iau o zi libera miin. Incepe sa se stringa cercul si cred ca ar fi mai bine sa le las sa se desfasoare in lipsa mea.
Vorbim simbata sau luni dimineata.
Tineti-mi pumnii!
Miine apare poza in Libertatea!!!
POATE PINA LUNI...
iuliacm spune:
Cristina, sa te ajute Dumnmezeu sa se intaora capilul acasa cat mai repede. Nici nu pot sa-mi inchipui cata durere poate fi in sufletul tau.
Nu te mai framanta cu reactia colegilor de la servici.
Sa-ti pese doar de parerea oamenilor in care ai incredere, la care tii sau care tin la tine. Iar colegii tai se pare ca nu sunt in aceasta categorie.
Mai bine ia-ti cateva zile de concediu.
Ma gandesc si eu ca s-ar putea duce la cineva drag, de exemplu la bunici, la verisori, la vre-un prieten.
Doamne ajuta!
Iulia