Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 2
talexia spune:
quote:
Originally posted by alexa
Poate ca nu a fugit, poate l-a furat cineva. Lipiti anunturi pe stilpi cu poza lui, si daca as indrazni sa va sugerez, apelati si la emisiunea "Al saselea simt", de la Prima tv., am vazut cum clarvazatorii spun exact ce s-a intamplat cu persoanele disparute.
Va tin pumnii si ma rog pentru voi.
De multe ori, in cazuri dificile, chiar politia apeleaza la clarvazatori. Stie cineva cum poate fi gasit un astfel de om ?
joxy spune:
Baga o poza la pagina personala... ca nu se stie niciodata... fa-i si o descriere... unde si cu ce ii place sa se joace...
Cu respect,
Florin
cris68 spune:
Multumesc pentru suport!
La Prima m-am gindit si eu. Cel de la persoane disparute chiar il cunoste de Isopescu. Problema este ca singurele indicii pe care am vazut ca le dau clarvazatorii sunt: daca este in viata sau nu(nici nu vreau sa ma gindesc!) si daca ii este bine sau nu.
Nu sunt circotasa, zau, dar am nevoie de mai mult! O sa postez miine poza pe site si incercam si asa.
Cu multa seriozitate va spun: uitati-va pe la semafoare, printre aurolaci, prin statiile de metrou.
De furat, nu cred ca l-a furat cineva. Vedeti, desi are doar 7 ani si jumatate, nu este la prima escapada. Din marti o ine tot asa. Am mers la scoala, am mers la psiholog ba inca si la psihiatru. Dupa sarbatori(Pastele) eram convinsi ca s-a terminat, ca lucrurile se indreapta. Dupa vreo 5 zile, a disparut din nou. Mi l-au adus de la un centru de protectie dupa pe data de 9 mai. Am vorbit, am plins amindoi, am mers pina la o vecina sa ii iau lectiile - lipsise din nou destul de la scoala. n 10 minute m-am intors si el disparuse din nou. De data aceasta si cu citeva lucruri din casa. Dupa toate promisiunile si vorbele. Mi-e greu sa povestesc prin ce trec de atunci.
A mai auzit cineva o poveste de acest gen. Ce pot sa fac? Incotro sa ma indrept? Si daca il gasesc, ce pot face?
Floare de Colt spune:
Cristina, intai trebuie sa-l gasesti si apoi ne gandim si ce poti face.
Incearca sa pui cat mai multe poze cu el in piete si la metrou, in statiile de autobuz, la Universitate, la Piata Unirii, etc. Cred ca si niste copii xerox sunt bune.
Pune o poza si aici, ca nu se stie niciodata ce poate fi de folos.
Un anunt la jurnalele de seara, insotit de o poza, ar fi fost foarte bun.
Mult succes!
Camelia
Floare de Colt spune:
Fetelor, haideti sa ne rugam din ora in ora (la fix) pentru Cristina si Alexandru-Mihai, ca il gaseste si ca este bine, sanatos, ca ii este dor de mami si de tati si vrea sa fie cu ei.
Haideti fetelor, ca nu este greu. Sa spunem "Tatal nostru" si sa "vedem" momentul intalnirii fericite. Daca nu puteti in anumite momente sa va rugati, macar vizualizati momentul intalnirii fericite.
Puteti sa va rugati cum vreti voi, numai s-o faceti si sa ganditi numai de bine. Faceti numai mentalizari pozitive!
talexia spune:
[quote]Originally posted by cris68
Multumesc pentru suport!
La Prima m-am gindit si eu. Cel de la persoane disparute chiar il cunoste de Isopescu. Problema este ca singurele indicii pe care am vazut ca le dau clarvazatorii sunt: daca este in viata sau nu(nici nu vreau sa ma gindesc!) si daca ii este bine sau nu.
Nu sunt circotasa, zau, dar am nevoie de mai mult! O sa postez miine poza pe site si incercam si asa.
Cu multa seriozitate va spun: uitati-va pe la semafoare, printre aurolaci, prin statiile de metrou.
De furat, nu cred ca l-a furat cineva. Vedeti, desi are doar 7 ani si jumatate, nu este la prima escapada. Din marti o ine tot asa. Am mers la scoala, am mers la psiholog ba inca si la psihiatru. Dupa sarbatori(Pastele) eram convinsi ca s-a terminat, ca lucrurile se indreapta. Dupa vreo 5 zile, a disparut din nou. Mi l-au adus de la un centru de protectie dupa pe data de 9 mai. Am vorbit, am plins amindoi, am mers pina la o vecina sa ii iau lectiile - lipsise din nou destul de la scoala. n 10 minute m-am intors si el disparuse din nou. De data aceasta si cu citeva lucruri din casa. Dupa toate promisiunile si vorbele. Mi-e greu sa povestesc prin ce trec de atunci.
A mai auzit cineva o poveste de acest gen. Ce pot sa fac? Incotro sa ma indrept? Si daca il gasesc, ce pot face?
Cristina
Nu am nici o compententa sa vorbesc depre ceea ce se intampla, dar voi spune ceea ce gandesc:
1. Faptul ca nu e prima oara, e de bine, pentru ca inseamna ca sansele de a fi gasit sunt mai mari.
2. Din modul in care ai pus problema se pare ca tatal lui nu va este foarte aproape.
3. Mergi de urgența, evident in limita timpului existent intr-o asemenea situație, la un preot bun, cu har, de la vreo manastire poate, nu sunt instare sa recomand ceva concret, si roaga-l sa faca ceva, un fel de slujba de protectie pentru copil.
4. Mergi, după ce-l vei gasi, si la un psiholog pentru copii, nu la un psihistru.
5. Si, nu in ultimul rand, ia o pauza de 5-10 minute, intr-un loc unde sa fii numai tu cu tine, rememoreaza eventuale ganduri si atitudini dintre cele nu prea bune legate de copil, si incearca sa le scoti sincer din minte.
Iti tin pumnii si Doamne Ajuta!
July spune:
Cristina,incearca sa mergi pe drum inapoi.Cum a ajuns in mai la CEntrulde Protectie?DAca la dus cineva acolo intreaba acea persoana unde l-a gasit atunci.Posibil sa fie din nou in acelasi loc.
Dumnezeu sa ne auda ruga!
July si bb.Teodora
carmenp spune:
Dumnezeule!! Iti doresc mult noroc si-ti tin pumnii, sper sa-l gasiti!
Carmen si Ionut