va epilati pe brate?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Si eu ma epilez pe miini de mult timp. mi se pare cea mai delicata piele cea de pe miini dupa epilat.
ma fac cu ceara dc merg la cosmetica ptr epilat complet sau acasa cu epilatorul.
si mie imi apar bubite dar numai sus aproape de umar. si cateodata ma trezesc ca se ia parul cu putina piele.c`est la vie.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Si eu ma epilez pe maini de vreo 15 ani. Intotdeauna ma epilez (cu aparatul) seara, dupa dus, apoi ma sterg cu un tampon inmuiat in betadina (sau iodosept, betagin, e acelasi lucru),astept sa se usuce solutia, apoi nu mai ies din casa pana dimineata. Dimineata iar fac un dus,si ma spal bine cu sapun pe maini pt. ca betadina e galbena dar se indeparteaza usor cu apa. De candf folosesc metoda asta, nu m-am iritat deloc si bratele arata f.bine.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu nu ma epilez pe brate ca am parul blond. Dar nu sunt de acord cu asta.....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Si eu ma epilez pe brate de pe la 18 ani. Ma fac numai la cosmetica cu ceara normala/de unica folosinta. Am incercat sa ma fac si singura acasa cu ceara dar ma doare mai rau si imi faceam si vanatai.

Nu cred ca voi renunta la epilarea bratelor. Pielea este mult mai fina dupa epilat si ma simt mult mai bine decat cu par pe brate. Parul care imi creste acum este diferit de cel dinainte de prima epilare, este mai degraba pufulet.

Mandarinutza 33+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Si eu ma eplilez pe brate.Am inceput de acum 2 ani inainte de nunta...eram toata pusa la punct si cu par pe brate...Cu cateva zile inainte de nunta mi-am epilat bratele.De atunci le epilez mereu.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmg spune:

Si eu intru in categoria celor care considera ca parul pe bratele unei femei este complet inestetic, indiferent de ce culoare este el.
Eu ma epilez cu ceara, si efectul este vizibil in sensul ca parul creste tot mai rar si mai slabut ca si fir.

Mergi la inceput