eroare album poze
daca incerc sa pun poze in album imi apare mesajul:
Fisierul nu a fost transmis corect. Daca problema se repeta, te rugam sa pui un mesaj pe forumul de anunturi tehnice poza=jpg de 63kb
am zis ca poate nu mi am activat albumul dar acolo imi zice:
Adaugare album pentru: dianocica
Draga dianocica ai deja album
Daca nu, te rugam sa contactezi administratorul.
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Raspunsuri
dana d spune:
Nici la mine nu merge albumul. Cand am vrut sa-l activez zice ca deja am, daca vreau sa ma uit in album spune ca nu am poze, cand am deschis albumul de la "albume foto" - "editeaza albumul personal" acolo apar doua pagini de poze vechi, primul meu album de acum cativa ani dar nu pot sa uploadez altele noi, imi da o eroare.
Asa ca contactez administratorul in felul asta ca nu cunosc alt mod.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dianocica spune:
[omulet care isi drege glasul] nu va suparati, nenea/tanti admin, ma ajutati si pe mine sa pun o poza? sa vada si ochiu' meu poza cu copilu' pe dc?
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie
marius spune:
Deocamdata din ceea ce vad eu tehnic discutand nu este alocat albumul pentru dvs.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
admin spune:
Dana, care este mesajul de eroare (fa copy paste) si trimite-l pe mail la florin@desprecopii.com
quote:
Originally posted by dana d
Nici la mine nu merge albumul. Cand am vrut sa-l activez zice ca deja am, daca vreau sa ma uit in album spune ca nu am poze, cand am deschis albumul de la "albume foto" - "editeaza albumul personal" acolo apar doua pagini de poze vechi, primul meu album de acum cativa ani dar nu pot sa uploadez altele noi, imi da o eroare.
Asa ca contactez administratorul in felul asta ca nu cunosc alt mod.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Numai bine
dianocica spune:
n am inteles nimic...m am gandit ca din cauza ca nu am vb mai frumos, am intrat direct 'in tehnice', m oti fi luat cumva peste picior si de fapt merge, sau s a rezolvat...dar nu. nu merge.
tehnic discutand nu este alocat albumul pentru dvs. adica nu e vina mea, nu? [omulet cu buza de jos tremurand de emotie si ochii inlacrimati]
diana si david 03.12.06
joxy spune:
Trimite poza la "giocsi[a-rond]yahoo[punct]com" si o sa testez si eu sa vad daca merge sa-ti pun poza in album.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
dianocica spune:
tocmai ma pregateam sa editez ca iar am facut cum am facut si parca a iesit la misto mesjaul. care nu este . chiar mi se pare f faina chestia asta cu poza. mersi mult, trimit acum
diana si david 03.12.06
joxy spune:
redenumeste poza. din JPG (litere mari) in jpg (litere mici)
Daca nici asa nu merge, incerc eu.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
dianocica spune:
nope.
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
joxy spune:
Dianocica corect. NU merge. Nici gif, nici jpg, dimensiune mica.
O sa-l rog pe Admin sa se uite.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro