Hai Buzau... Buzau...Buzau!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salutare!

Oana, mersi frumos pentru urare. Avem ceva poze aici: http://www.dropshots.com/danae

Ileana stiu ca e ocupata cu cei mici si cu serviciul. In weekend a fost, de asemenea, ocupata.
Sper sa mai scrie si ea 2 vorbe aici.

De ieri sunt matusica a doua oara. A nascut cumnata mea, a doua lor fetita.
Nu va spun ce incantate sunt mandrele mele de noua verisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana,felicitari pentru nepotica!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
M-am delectat cu pozele domnisoarelor tare.Mai,ce-au mai crescut!Nu le mai vazusem din septembrie,de la ziua Oanei.Tare mandra cred ca esti de ele!
Eu sunt fara chef,ma enerveaza vremea asta deprimanta.Ma duc sa ma intind in pat ca vad ca s-a trezit bebelina si are chef de joaca.
Va pup pe toate si va astept cu vesti!

Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 27+cu Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello gasca!
Ce mai faceti??
Sper ca sunteti bine ...

Eu si Daria suntem virusate! (cred ca e doar o raceala de data asta ... eu, cel putin, asa sper!)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Salutare,gasca!
Eu nu prea am mai stat pe net ca m-a apucat harnicia si fac toata ziua treburi prin casa.Cica sunt in faza aia de pregatire a cuibului.
De saptamana viitoare ne apucam de niste renovari,sper sa terminam pana la sfarsitul lui martie ,apoi sa prind si eu ultima luna de odihna totala,in asteptarea marelui eveniment.
Robi este bine,l-a incercat un pic de raceala(doar curs de nas),dar foarte usoara.De fapt,nici nu-mi mai amintesc cand a racit ultima data mai zdravan,asa cu febra si tot tacamul,sa tot fie 1 an jumate,poate 2.
Luni are serbare la gradi pentru 8 Martie,sunt tare nerabdatoare sa vad ce surprize ne-au pregatit.Stiu doar ca el va spune 2 poezii si ca au pregatit un dans,unde el are partenera o fetita de care ii place lui mult.
In rest, ne ocupam cu scrisul,din toamna intra la grupa pregatitoare,iar acum sunt in faza de pregatire pentru pregatitoare...Mi se pare ca se cam exagereaza,dar nu mai comentez.Poate ca sistemul asta super competitiv va avea rostul lui mai tarziu,desi eu sunt de parere ca inca e copil si trebuie sa-si traiasca varsta asta frageda fara stres si grija temelor.
In ultimul timp ma striga "iubito",asa ca pot sa ma declar cea mai iubita mamica din lume.
Asa ca va doresc si voua ca ziua de maine sa va aduca numai declaratii de dragoste super speciale din partea comorilor voastre!
La multi ani si multe ,multe flori,mamicilor!Si un 8 Martie insorit si plin de bucurie!

Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 29+cu Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello gashca!

Ce mai faceti? Nicio vorba, niciun semn ?!?!?

Oana, cred ca esti foarte ocupata cu bebelina, dar poate mai intri sa ne povestesti cate ceva despre voi! Cum a fost adaptare lui Robi la schimbare? Cum e bebelusha Sofia?

Dana, Ileana, ce mai faceti? Sunteti prin concediu?

Eu tocmai m-am intors din concediu! Suntem binisor acum, pentru ca am venit cu o amigdalita pultacee, cu febra mare si alte alea! Am trecut la milimetru pe langa penicilina injectabil... inca mai am emotii! Luam Zinnat si se pare ca puroi nu mai e pe amigdale ! Doamne ajuta!

S-auzim de bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Cami,multumesc de intrebare!Eu n-am mai scris aici pentru ca am vazut ca n-ati mai dat niciun semn.
Sunt ocupata,intr-adevar,dar ma descurc.Sunt mult prea calita de Robi ca sa ma mai impresioneze ceva.
Robi s-a comportat exemplar cu Sofia.A fost putin gelos la
inceput,acum e indragostit pur si simplu de ea,povesteste la toata lumea de surioara lui,a inteles ca nu are motive sa creada ca nu l-am mai iubi la fel de mult.
Nu prea stau ei prea mult impreuna,momentan el sta la mama,seara iesim impreuna in parc,mai trece si pe acasa cand i se face dor de calculator.
Sofia e un copil bun,doarme noaptea,papa mult,creste frumos,dar...are colici,rau de tot.Chiar stateam si ma gandeam ca atunci cand m-am rugat la DD sa-mi mai dea un prunc,am cerut doar sa fie fetita si sa fie sanatoasa,am uitat sa specific ca as prefera sa nu fie plangacioasa.Ea n-ar plange deloc daca n-ar fi colicii,cand se simte bine sta cumintica in patut,in leagan,nici nu simt ca am copil.Dar si cand o ia durerea de burtica...
Cam atat despre noi.
Zi-mi cum a fost in concediu,in ce statiune ati fost?Cred ca o sa dam si noi o fuga la mare.
Dariuca ce mai face?Sanatate multa ii doresc!
De cateva zile m-am pricopsit si eu cu o tuse si tare mi-e teama sa n-o ia si Sofia,mai ales ca ne pregatim si de vaccinul de 2 luni.
Restul fetelor!Hai,poate mai treceti si voi pe aici.
Pup toata gasca!

Oana,mamica fericita de Robert Darius (27.10.2004) si Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

buna fetele....dragutele,

va rog sa ma scuzati ,ca intru asa buzna dar am o mare rugaminte....si cum voi sunteti din buzaul meu drag poate ma ajutatati......pai caut universitati in buzau si sincer eu nu am gasit f multe.....decat 3 asa ca poate voi mai stiti cateva.....sora mea are dosarul pregatit dar nu stie unde sa intre ca totusi pe buzau nu sunt foarte multe optiuni...daca mi-e imi scapa ceva,.....help....
baritiu...biottera/...si colegiul; ase...in rest spiru si petre andrei nu mai iau in calcul....
va multumesc anticipat si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pescara spune:

Buna Buzoiencelor,

Am mare nevoie de o persoana care lucreaza sau are relatii la Casa Casatoriilor sau Starea Civila din Buzau, e extrem de personal. Va rog PM celor care m-ar putea ajuta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

buna fetele,

ce mai este nou?

oana felitari pt bebelusa , sa va traiasca si sa fiti mandri de ea(v-am vazut intr-o zi in parc dar n-am indraznit sa va deranjez)
am vazut ca nu prea mai treceti pe aici? toata lumea ocupata?

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Buna mamicilor, nu puteam sta deoparte de acest subiect..M-am nascut, am copilarit si am crescut in acest oras , Buzaul fiind un oras tare drag noua, caci si sotul tot buzoian este.

Am incercat sa aflu mai multe detalii despre voi, poate cine stie, candva am fost colege

Mami de bobocel de clasa I, Mat 12.10.2002

Mergi la inceput