Hai Buzau... Buzau...Buzau!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
anne mary, bine ai venit in Buzau!
Ma bucur ca-ti place aici! Eu am facut facultatea in Constanta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
april spune:
Fetelor din Buzau, am nevoie de recomandarea unui hotel in orasul Buzau, de 3*, pt o noapte. Care ar fi acela ca pe net n-am gasit deact de 2*.
mamica oana spune:
Trupaaaaaa,adunarea!!!
Va convoc la o sueta!
Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 26+cu Sofia Ioana
bebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
camelia_daniela spune:
Hello!
Ma bucur ca ai "strigat" adunarea!!!
Ce mai zici tu, Oana??? Robert e bine banuiesc, nu?
Nu-mi vine sa cred ca ai aproape 27 saptamani ....
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Nally spune:
Hopa si noi.... ne mai tineti minte?
Intrai acu de dimineata pe forum si nu am mai dat de muuulta vreme subiecte active... si dadui.... si mi-a tresarit inima cand am vazut subiectul!!!
Nu am apucat sa citesc nika din urma ... rusinicaaaa... dar va spun tuturor un sincer La multi ani! Mie dor de fetele pe care le-am cunoscut ceva timp in urma numa ca de cate ori am fost in buzau sincer nu stiu cum zboara timpul... iar cu gusterii mici nu am prea iesit afara ce e drept... vine acu caldura si poate ne mai vedem fetele o tura prin Crang... asa dor imi e de Crang!!!
Va imbratisez ca se trezi trupa.... Sebi imi cere porumb azi plecam la Gaesti nu l-am dus la gradi!
pentru toata gasca din Buzau!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)
Poze cu Sebi!
Poze Gemeni
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
mamica oana spune:
Cami,ce rapida ai fost!
Raportez eu prima:
Robi este bine,cumintel,istet si frumusel.Are parul lung si blond(o sa pun o poza cand am timp),ochii s-au facut verzi caprui(ca ai mei).Merge la gradi,invata mult,a invatat sa scrie,sa socoteasca,e super fericit ca va avea o surioara...si cam atat.
Eu incerc sa profit din plin de perioada asta de liniste,ma odihnesc,ma plimb cand imi permite vremea,am ceva contractii care ma mai tin la pat,dar nu-mi fac probleme.Cam pe 5 mai ar trebui sa nasc,deci ar mai fi destul de putin.
Astept sa-mi povestiti si voi despre minunile voastre.Si sa puneti multe,multe poze.
Va pup pe toate!
bebe2
mamica oana spune:
Nally,ce surpriza ne-ai facut!Chiar citisem ca ai gemeni,tare mult m-am bucurat pentru tine.Sa-ti traiasca toata trupa de flacai!
Te asteptam sa ne vizitezi mai des.
Noi acum incercam sa ne strangem iar,dupa foarte mult timp.
bebe2
dana_ene spune:
Bunaaaaa!
Oana, bravo! Buna initiativa ta .
Ahaaaa, deci am banuit eu corect atunci cand am vazut avatarurile tale cu hainute de papusa roz si cu inimioara pe care scria Sofia.
Super! Super!
Ma bucur pentru voi.
Alina, . Neaparat trebuie sa reinviem subiectul.
Drum bun!
Eu am azi o zi super aglomerata la birou, dar promit sa mai intru, daca nu astazi, macar maine si sa aduc vesti.
Pup toata gashca!
Ileano, treci la apel!
mamica oana spune:
Dana,intr-adevar e super ca avem fetita,asta am si dat comanda lui tati!
Asteptam sa ne povestesti ce mai fac printesele tale.La multi ani pentru Roxanica!(cu intarziere)
Cami,a inceput Dariuca gradinita?
Ileana,poate reusesti sa ne scrii si tu 2 vorbe.Stiu ca esti super ocupata.
Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 26+cu
Sofia Ioana
bebe2
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
camelia_daniela spune:
Oana, nu a inceput inca gradi ... in toamna! Am niste emotii ! Sper sa fie totul bine!
Ma bucur ca sunteti bine si voi! Asteptam poze noi cu voi... cu viu interes!
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”