Hai Buzau... Buzau...Buzau!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 15
Littlelight spune:
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? E-adevarat ca nu sunt buzoianca la origini, ci doar prin adoptie (a se citi casatorie), mutata recent in oras si putin dezorientata de aceasta schimbare...
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Littlelight spune:
Nu mai intra nimeni aici??
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Littlelight spune:
Buna, Dana,
In Brosteni...Tu unde stai?
Littlelight spune:
Mult mai linistit fata de orasul in care am stat pana acum. E ok din multe puncte de vedere (sa stii ca am inceput sa-l invat ).
ankutza_81 spune:
buna fetelor!!!ia priviti cine s-a-ntors!!!Ce mai faceti voi?Tot pe forum...cum aveti voi timp?pe mine teodor nu ma lasa nici sa mananc:((.eram in trecere pe la elena,si cum bubutzul doarme,am zis sa mai vb cu voi.noi suntem bine sanatosi,doar cu raceli din astea mici si trecatoare.teodor ma termina putin cate putin.Nu sta deloc,si numai strica.trebuie sa ma tin non-stop dupa el.Dupa cum stiti mai e un pic si facen un anisor!ce repede a trecut!!!nu pot sa cred...Avem 4 dintisori,mancam non-stop,orice..."orice" are voie!avem 10 kg si mergem in picioare de la 8 luni.Noaptea doarme cat de cat dar mai avem si nopti agitate.Nu vreasa doarma in patutul lui,vine peste mine.adoarme,il pun la loc,si iar vine...si tot asa pana dimineata.La 8 suntem in picioare.
abia asteptam sa vina mosu ca facem si petrecerea de taiat de mot in ziua de Craciun.ce sa va mai spun?Astept sa-mi scrieti ca o rog pe elena sa-mi transmita.va pupacim dulce!!!
Littlelight spune:
Un An Nou plin de impliniriri tuturor ! La multi ani!
anne`mary spune:
buna ziua,
m-am mutat recent in acest oras si ma bucur ca v-am gasit aici. Sunt originara din Cta si trebuie sa recunosc faptul ca nu reusesc sa ma adaptez usor aici. Desi ador orasul, ador zona ( a fost un vis al meu din copilarie de a ma muta la munte...sau mai aproape de el) totusi...mi-e greu. Nu cunosc orasul si drept urmare ma ratacesc usor insa gasesc oameni draguti care ma ajuta sa ma "redresez". de altfel se simte diferenta intre locuitorii de aici si cei din cta care sunt net superiori ca si amabilitate (buzoienii fata de cteni).
oricum, ma bucur enorm ca v-am gasit si aici.
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI