Casnicute sexy ( 129 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sau la Arad

Va sexoaselor, noi evadam la tara ca e irespirabil aerul din oras.....46 de grade ne arata si noua!
si week-end placut!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu de fapt am intrat sa va salut,sa va pup...ca plec...La mare mey... Maine dimineata imi voi tine odorul in brate... Dar inainte de a pleca sa nu uit sa-i urez LA MULTI ANI ANDREI! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.

LA MULTI ANI si pentru tatic de cuscra 2 Multa sanatate si numai bine!

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI Iliilor lui Georgi!

Georgi,cred ca ai sa-mi rezervi placerea de a-l cunoaste live pe musteata,daaa? Iti trimit pe PM nr meu de telefon,poate totusi reusim sa ne vedem.

Olga,multumesc!

Va pup si ne "vedem" peste fo 10 zile ,daca o sa rezist atat.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heeeey, vreau si eu iar la mare. 10 zile!!! rusinica sa-ti fie. ai grija de burtica. sa ne vedem cu bine.
weekend placut pufy!
monica, alegerea cadourilor, mai ales pt masculi e o treaba data naibii. eu iau magazinele la colindat si ma orientez la fata locului. nu plec cu nici o idee de acasa. bafta!
camiiii, nu mai pleaca musafirii, sa ne mai vedem si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alinutza,

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

plec prin bazar,(un fel de niro) va pup
iar dau banii pe prostii

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

va dau copy la un mesaj scirs de soni la umanitare
Buna . Acu 2 min vb. Doina . Va pupa. Nu poate intra pe net! Dan misca mina dreapta de la incheietura cind vrea , este binisor dar alte rezultate nu sint inca . Ei merg inainte cu speranta si sint increzatori si credinciosi!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!

Multumesc pt. urari.
Miha distractie placuta la mare

Miki

Mergi la inceput

Miha, drum bun spre mare si pupaceste baiatul
am venit de la cumparaturi mi-am luat o pereche de pantaloni de trening si un maieutz ca sa " dau" bine pe role pantalonii sunt super sexosi mulati sus si de la genunchi sunt drepti pana jos mi-au placut mult si i-am inhatat...pentru astia mici am luat mai mult hainutze si alex cam facea clabuci ca el vroia jucarii
ce liniste e pe-aici...voi pe unde sunteti?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

ange eu sunt online tot timpul, adica asa e setat calculatorul. Ca eu nu prea....Adica lucrez de la 7.30 la 5.30. Iar cand vin numa de calculator nu am vreme. Eu te-am tot sunat, pana cand am zis ca daca nu vrei sa stii de noi de ce sa insist. Mesaje pe mess nici la cumnata-mea nu-i scriu, cum ti-am zis din lipsa cronica si absolut motivata de timp.

Ma fetele voi va plangeti de cald... Aici e o vreme incredibil de sucita care ne da peste cap. cxand frig de numa, cand scoti limba de cald.

Va las... Incepe iar week end-ul care la noi numai week end nu e. Lucram ca bezmeticii si facem ce nu apucam in timpul saptamanii. Barbatul o tine lant in delegatii. Alaltaieri la vreo 400 km, ieri la Montreal. Tony e buiac de-a dreptul si a inceput si terorile nocturne cu tipat, cosmare, treziri si tot tacamul.'
Va pup

Mergi la inceput

fetele sa incercati neaparat prajitura cuc rema fina de iaurt in var cu piersici...e dementialaaaaa va servesc cu o feliuta si fug la un filmuletz
va pup pe toate
somn usor

monica

Mergi la inceput