Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
radcarmen spune:
Kitty suntem si noi alaturi de voi cu inima si ne rugam sa fiti bine toti! Sper sa revii cat mai curand cu vesti foarte bune despre voi toti. Nu te necaji daca cumva laptele se duce, si alti copilasi au crescut si cresc numai cu lapte praf. Important este ca puiutii vostri si voi sa fiti bine.
Va pupam!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2553199600101516663RsrlAd
Laina spune:
da, Kitty, chiar sa nu-ti faci probleme in legatura cu laptele. asta se rezolva incredibil de usor, ea sa fie sanatoasa, ca de mancare o sa ai ce sa-i dai.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Laina spune:
Ane, chiar nu stiu ce sa spun acum. dar fac sapaturi si poate ne descurcam. Noi mai avem pana vin banii, insa asa stiam si eu, ca vin din prima luna de viata. Oare or socoti astia de la inceputul lunii si scad zilele care lipsesc?...habar n-am.
Varsta Antoniei
anaanamaria spune:
ane2200 la alocatie nu iti ia in considerare luna in care s-a nascut chiar si daca e pe 1.
Ana cuMIRIAM RIANA
Laina spune:
multuim de lamurire, anaanamaria. ce nesimtiti.... uuffff...traim in Romania...maine as pleca de aici daca as putea...
Varsta Antoniei
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
ane2200 la alocatie nu iti ia in considerare luna in care s-a nascut chiar si daca e pe 1.
Ana cuMIRIAM RIANA
Multumesc de raspuns. Mai fac niste calcule, dar tot aia e pana la urma. Asta e, traim in tara tuturor posibilitatilor.
Ane & Raul - 17 martie 2007
anaanamaria spune:
Ane2200 mie luna asta trebuia sa imi vina alocatia din urma dar mi-a venit numai 200 iar cand ne-am dus la ei au spus ca s-a facut o greseala si ca ne-o mai da tocmai in septembrie asta e...
Ana cuMIRIAM RIANAmiriam
roxanici spune:
Of Doamne Kitty, nu trebuia sa treceti prin asta sa vedeti cat e de util scaunul de masina.
Multa sanatate tuturor, si lui Raul si tie si Giuliei si sotului. Nu te mai gandi inapoi, ai grija de puisori si fa tot ce poti sa le fie bine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elpower spune:
Kitty, Dumnezeule, prin ce v-a fost dat sa treceti! Imi curg lacrimile pe obraji gandindu-ma cum oi fi suportat toate astea... Dumnezeu si ingerasii copiilor au vegheat asupra voastra sa nu fie mai rau. Sa va ajute si de acum inainte si sa fie totul ok cu micuta Giulia! Dar, asa cum au spus fetele, si eu cred ca e socul de dupa accident. Si unde sa se planga si ea de cat e de speriata, daca nu in brate la mami? Noi suntem alaturi de voi si ne sa va fie bine la toti.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !
elpower spune:
Anne2200 banii se dau din a 42 zi de la nastere. Nu dupa prima luna de viata, ci cand se incheie concediul ala obligatoriu de 42 de zile. Sunt cam socata si nu-mi maintesc exact cum se numeste. Cred ca postnatal. Sper sa nu gresesc.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !