Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
Kitty sunt socata... of... nici nu stiu ce sa-ti zic...
Multa sanatate va doresc, sa va refaceti repede cu totii si tin pumnii sa fie totul in regula cu Giulia. Probabil nu-i nimic, dar pt. siguranta mergi la un control.
Ai grija de tine, pt. ca puiutii tai au nevoie de tine. Poate reusesti sa nu pierzi laptele... Dar nu-i asta o tragedie... voi sa fiti bine
Asteptam vesti de la tine cand poti. Si inca odata multa sanatate!
karra80 spune:
Buna la tot stupul....
Doamne Kitty ce groaznic trebuie sa fi fost....multa sanatate si tie si celor mici..........
Noi suntem tot la Petrosani.....sotzul a plecat aseara la Tm sa rezolve ceva probleme aprute la firma si se intoarce azi iar la noi...si maine plecam la Cluj...ca are sotzul de vb cu asociatul de acolo si sta vreo 2 zile si ca sa nu stam prea mult separatyi ne i-a si pe noi cu el......asa ca pana sambata iar nu intru....abia am reusit sa recuperez din urma........
vreau sa va intreb ceva....stiu ca s-a mai discutata dar acuma ne confruntam si noi cu asta....
cu ce sa-i dau pt crustele de pe cap?are mai mult in vf capului si spre frunte.....am uitat sa intreb dr si acuma se vede tot mai tare.....
Si eu caut razatoare de sticla....am ochit un m agazin aici in Petrosani...mai tarziu maerg sa caut.....
Fructele la fel ca si Roxanici ma gandesc si eu mai ales ca si dr mi-as zis tot fructe la amsa de la 10....si plus ca am vaz in meniurile mamicxilor mai mari care tot asa dau la 10 fructe.....deocamdata ii dau intre mese si fructe si cerealel;e i le pun seara in nbiberon...desi am sa caurt ca am vaz cereale noapte buna care se dau seara.....
Docamdata nu am incep asa cum zicea dr pt ca am incerat ocateva zile si manca putine fructe la 10 si cand treb sa completez cu lapte numai voia decat dupa vreo ora si isi decala orele de masa...asa ca deocamdata mai asteptam pana pe la vreo 5 luni
azi incerc cu putzina supica si umpic de morcov pasat in ea si i-l dau din bibe ca sa mance ca din lingura ne apuca seara...desi ieri camnd a mancat perele fff bine a inceput sa papa din lg si casca sg guritza cand ma apropiam de ea....
Scuze ca nu am raspuns la nimeni...dar nu am timp....
Va pup si revin de sapt viitoare......
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
madybulancea spune:
Va multumesc la toate pt raspunsuri...o sa ii dau la 4 ore sa pape si o sa ii dau si mai mult 150ml sa vad dak vrea mai mult,dak e distata mai mare intre mese...diversificarea, asa mi-au zis de pe la 3 luni,acum o sa mai vorbesc,nu e batut in cuie...
Puiu meu desi nu are decat 2 luni jum(aproape)gangureste,tipa la noi dak nu vorbim cu el,vorbeste cu desenele de pe aparatorile de la pat,urmareste caruselul...da din picioare,vrea sa se ridice in picioare,ce mai e un nazdravan iar eu sunt tare mandra de el!!!
Kitty e ingrozitor ce ti s-a intamplat...Sa dea DD sa fie totul bine!!!
Poze Razvanelu
paxela spune:
kitty, multa sanatate la toti, sa va reveniti repede, sa de-a domnul sa nu aiba nimic papusica
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
alexia3 spune:
kitty...plang ...si suntem alaturi de tine...sa fiti bine...intariti+va...offf
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
alexia3 spune:
diseara plecam la Bran. acolo nu avem net...sa va gasim bine si Kittti sa auyim de bine...de toate de altfel
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
anaanamaria spune:
kitty m-ai socat insanatosire grabnica tie si sotului tau si sper ca bb nu are nimic. M-ai convins sa-mi iau scaunel de masina.
Ana cu MIRIAM RIANA
Laina spune:
ce ma bucur ca noi nu avem masina! ....
loradin, tu ce mai faci? cand mai intri? cand te lasa Ana? la amandoua
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
ane2200 spune:
Kitty, sanatate multa va doresc si sper sa auzim vesti bune cat mai curand.
Fetelor, care ma puteti ajuta si pe mine. Am primit azi prima alocatie si nu inteleg nimic. Eu am nascut pe 17 martie, am intrat in CIC de pe 7 mai si am depus dosarele pe 29 iunie. Pe fluturasul primit de la posta scrie asa:
Luna 06/07
- alocatie copii: 200;
- indemnizatie: 600;
- drept. restant: 884.
Ce reprezinta acesti 884? Alocatia nu se da din prima luna de viata a copilului? Ca nu-mi ies nicicum socotelile.
Azi am facut 4 luni, si i-am cuparat puiului doua costumase pentru canicula. Fac poze si le postez, dar un pic mai tarziu.
Va pup
Ane & Raul - 17 martie 2007
loradin spune:
Kitty-draga mea ,prin ce ai trecut.Sunt alaturi de tine si de micuti cu gandul si cu sufletul.Ma rog pentru voi si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca sunteti bine.Te pup dulce.Sper ca Raul si Giulia sunt bine.Am ramas fara cuvinte! Vezi....micutii nostri au cate un ingeras protector.Ingerasii copiilor tai si-au facut datoria!!!
Absoluta- a fost o glumita cu lapticul.Multumesc lui Dumnezeu dar mai am.Oricum am apreciat gestul.
Martutza-am vrut sa-ti scriu de data trecuta:sa sti ca eu beau cafea decofeinizata de cand am nascut-o si nu a fost nici o problema.Cand mai bei cheama-ma si pe mine!!
Gata,nu mai pot sta! Trebuie sa pregatesc supica! Va pup si aveti mare grija de voi! Nu vreau sa mai citesc vesti proaste!
loradin
poze cu albinuta mea