Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
lilidana spune:
Am pus si eu o poza cu Davidut,la albumul de 4 luni,chiar aici.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 4 luni
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Uf, ca cel putin in privintza greutatii m-am mai linistit. Eu chiar m-am apucat de cind a facut 4 luni sa ii dau cereale, doar doar s-o ingrasa si el un pic dar nu le vrea, impinge totul cu limbutza afara. Daca ii sa ma iau dupa carte nu e pregatit inca si trebuie sa mai astept. Asa i-o fi felul ce sa zic, ca de mincat maninca atit cit ii trebuie si nu plinge niciodata cum ca nu i-ar fi ajuns. Si asa era si sora lui, Bianca, care a fost o sclifosita in ale mincarii din prima zi si pina azi. La noi masa nu e o placere, e o lupa continua. Speram ca la al doilea sa fie altfel, dar nu degeaba is frati. Asta e, sanatosi sa fie.
Roxanici, fetitza din poze e Bianca, sora lui Sebi. Are 3 anisori. Poze mai recente cu ei nu avem ca am fost plecati in Romania din Mai si pina acum o saptamina si inca nu am apucat sa le punem.
Kmi78, asa e, spalatul pe par si pieptanatul e un chin. Si pt. noi si pt. ea. Acum duc munca de convingere sa o tundem. Apropo de parul ei, acum cind am fost in Romania ne oprea toata lumea pe strada sa ne intrebe cum i l-am facut si sa vedeti variante: ca are peruca, ca i l-am facut permanent, ca am vrut sa i-l vopsesc si i l-am ars, ca i l-am pus pe moatze, ca am facut-o cu un negru ;-O
V-as ruga daca se poate sa ne puna si pe noi cineva in listutza. Multumim frumos.
martutza spune:
'Neata.
Kmi nu dau pepene pt ca e diuretic nu alergen.Rinichii lor nu sunt pregatiti pentru o asa avalansa de lichid si nu fac adesea fata filtrarii in cantitati mari.
Da si morcovul e dulce...si pastarnacul..si ceapa...si totusi piureul de legume nu are acelasi gust cu sucul de mar si morcov.Si mai vorbeam de toleranta digestiva nu numai gustativa...
Pup.A adormit tero mic si mai bag un pui mic de somn caci nu stiu ce-mi rezerva ziua de azi.
LiliB vazut poze cu mica blonda boney'm si fratiorul.Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.Cand ai nascut tu ningea?Parca am remarcat zapada pe geam...La noi era cald....Voi in ce zona stati..a Americii ma refer.
Elena2006 da ai dreptate.Baieii nostrii seamana dar, dupa ce am vazut toate pozele am remarcat ac si baietii cei mari au oarecare asemanari.De aia mi se zice mie ca si tie ca baiatu seaman numacu tasu,eu doar am fost purtator si atat..
o zi buna tuturor
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
madybulancea spune:
neata....am si eu o intrebare pt fetele care dau Humana la bebeii,respectati masurile dupa cutie?mie mi-a zis doc sa ii dau mai mult laptic ca sa ajunga la 5 mese pe zi,k el acum papa 7 si i s-a parut mult tare...vreau macar la inceput sa ajung la 6 mese si apoi incet sa ii scot si masa de la 2 -3 noaptea...poate ma sfatuiti si pe mine ca nu stiu cum sa procedez ca sunt convinsa ac o sa faca circ ca el papa acum la 3 ore dar are si vreo 2 mese la 4 ore...
Va pup!!!
Poze Razvanelu
madybulancea spune:
de luna viitoare vrem si noi sa incep diversificarea si doc ne-a zis mai intai cu suc de mar...adik cel mai bine mi-a zis pe razatoarea aia de sticla!!!dar am vazut ca voi nu sunteti de acord...si eu si ca roxanici zic ca nu conteaza,pt ca si lapticul e dulce...mai meditam!!!
Poze Razvanelu
ddana spune:
Martutza, am avut aceeasi problema cu Dragos cnd mi-a venit ciclul... Asta era in urma cu vreo doua luni. A avut o perioada de vreo saptamana in care a mancat foarte prost. Cum il puneam la san, sugea de trei-patru ori dupa care se punea pe plans. Ma luptam efectiv cu el sa inghita. Eu n-am facut legatura imediat; in perioada aia incepusem sa iau si anticonceptionale si am crezut ca cine stie ce schimbari au cauzat. Dar precis ca a fost ciclul. Faza asta cu refuzul mesei a durat o saptamana, dupa care si-a revenit. Si ceea ce nu inteleg: desi a mancat foarte prost atunci, tot a pus vreo 300 de grame. Problema mea este ca de atunci nu am mai avut ciclu. Hm... habar n-am ce se intampla.
Daca Victor face la fel, nu te alarma, ca o sa-si revina. Cica nu stiu ce fel de hormoni contine laptele in perioada ciclului, si nu le place la bebei. Dar eu zic ca daca il alaptezi exclusiv, sa nu-i dai completare in perioada asta, ca cine stie, pe urma nu mai vrea...
Pupici
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
alexia3 spune:
pai mady...eu dau humanasi are 5 mese pe zi..adica 4 pe zi si 1 noaptea. mananca uneori la 3 ore, alteori la4 ore si alteori la5 ore. daca adorme nu il trezesc sa-i dau sa manance iar uneori atunci cand ii este somn plange dupa bibe si deci mai mananca o masa asta daca sunt 3 ore de la cea dinainte. si uneori mananca 130 ml alteori 170 ml. in prima parte a zilei 130 si pm 170, seara cu o masura de cereale...
asta este la noi...
7 mese pe zi...de formula...si mie mi se pare mult. pt cele care alapteaza nu ar fi asa de mult , dar pt formula, eu cred ca este. incet si cu rabdare si cooperare de la bb (ca daca el nu vrea...poti sa faci tu ce-oi vrea) , veti ajunge la 4-5 mese.
daca ai gasit textulete frumopase...spune-ne si noua ca am vrea sa citim si sa pastram pt...cine stie vreodata[/red][/red]
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
ddana spune:
Am vazut pozicile de patru luni. Minunate. Si chiar, ce copii mari!!!
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Mihael@ spune:
Pentru cele care astazi stau la umbra si au chef de citit, poftiti va rog si povestea nasterii Stefaniei.
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
Laina spune:
alexia, si noi mancam numai formula, si avem 6 sau 7 mese pe zi. adica...programul ar cam fi: 3:00 - 7:00 - 10:00 - 13:00 - 16:00 - 19:00 - 23:00, orele aproximative. Ea insa papa cam 90-100 ml la fiecare masa, asa ca nu mi se pare foarte mult. Ce-i drept, ea are si greutate mica, la 2 luni jumate ea are cam 4600 g.
Pediatra a zis ca-i pot suprima masa de la 3.00, dar parca nu-mi vine sa o lipsesc de lapticul de atunci, mai ales ca tot ea a spus ca nca nu suntem la greutatea la care ar trebui sa fim...
Diversificare...mai tarziu, sa faca trei luni jumate macar.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei