Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ce fac fetele? Cam chiuliti!
Eu sunt z4 dupa inseminare si mai am muuuuult de asteptat. Dar spre deosebire de luna trecuta sunt muuuult mai calma. Sper sa ma tina.
Iar fac pe doctorul si pun seara cate un ovul cu progesteron... "pentru sustinere". Nu fac rau nu?
Va pupic pe toate!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata!
crisis: nu este rau sa iei progesteron . bafta multa !

Eu voiam sa intreb gravidutele daca analizele uzuale din primul trimestru se fac gratuit doar pe baza trimiterii de la medicul de familie sau poti merge si cu trimiterea de la ginecolog? Prietena mea despre care va scriam zilele trecute trebuie sa le faca, dar medicul ei de familie este in concediu si are doar timiterea de la ginecolog. din cate imi amintesc eu, mie mi le-a transcris pe un altfel de formular, dar nu mai sunt chiar asa de sigura si de aceea va intreb pe voi.
Acum imi dau seama ce mult timp a trecut de-atunci(15 luni)...si mie mi se pare k mai ieri au aparut cele 2 liniute rosii...

Va pup pe toate si aveti grija de voi pe caldurile astea!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Am uitat sa strig pe cineva:Andicuuuu..ce faci? ne-ai uitat?Mai intra si pe la noi si scrie-ne doua trei vorbe...
Mariaaaa..tu ai zis k vei intra mai rar...dar nu deloc....
Corneliaaaaa..Tu ne-ai parasit de tot???
Va trimit niste poate poate...

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by madaluta

neata!
crisis: nu este rau sa iei progesteron . bafta multa !

Eu voiam sa intreb gravidutele daca analizele uzuale din primul trimestru se fac gratuit doar pe baza trimiterii de la medicul de familie sau poti merge si cu trimiterea de la ginecolog? Prietena mea despre care va scriam zilele trecute trebuie sa le faca, dar medicul ei de familie este in concediu si are doar timiterea de la ginecolog. din cate imi amintesc eu, mie mi le-a transcris pe un altfel de formular, dar nu mai sunt chiar asa de sigura si de aceea va intreb pe voi.
Acum imi dau seama ce mult timp a trecut de-atunci(15 luni)...si mie mi se pare k mai ieri au aparut cele 2 liniute rosii...

Va pup pe toate si aveti grija de voi pe caldurile astea!

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Buna madaluta,

Analizele decontate de CAS si fac numai daca sunt trecute pe un formular special ( pe doua foi, dintre care a doua autocopianta roz). E la fel ca la retete, trebuie sa fie de un tip anume. Nu stiu daca ginecolgii pot elibera astfel de formulare, ar trebui, daca au contract cu Casa. Daca lucreaza la cabinet particular, nu se mai pune problema sa aiba.

Medicul de familie de altfel e obligat (stiu eu) sa-si asigure permanenta, adica sa fie acolo un rezident ceva, sau un alt medic care preia pacientii, care poate elibera retete si oferi consultatii.

Sper sa se descurce prietena ta si multa sanatate!!

Monica 15+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

madaluta aici sunt
va salut pe toate,nu v-am uitat numai ca nu prea am noutati
vreau sa fac laparo cu tutunaru si stiu ca tu ai facut cu el,stiu ca ai mai scris dar te-as ruga cand ai timp sa-mi scrii si mie un pm cu ceva detalii
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Cornelia, si eu am facut laparo cu Tutunaru; daca ai intrebari, iti stau la dispozitie!

You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Si eu stiu de analizele gratuite ca se dau tot de la medicul de familie, pentru ca sunt pe formulare speciale.
Gravidutezele din cta, stiti cumva de unde as putea sa cumpar o perna speciala de gravide? La magazinele mari n-am gasit nimic...

22+

Mergi la inceput

multumesc pt raspunsurile legate de analizele de sarcina. asa stiam si eu dar am vrut sa ma conving k nu o informez gresit.

Cornelia: am trimis pm cu info despre Tutu si laparo, dar sa tii cont k eu am facut-o in ianuarie 2006, deci acum 1,5 ani si datele problemei s-au mai schimbat intre timp.daca mai ai intrebari le astept.

creem: imi pare rau, dar nu stiu despre ce fel de perna pt gravidute vorbesti...Eu mi-am luat un pui de perna micut si moale pe care mi-l puneam sub burtica atunci cand ma intorceam pe o parte sau alta...dar nu era special pt gravi.

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Creem nici eu nu stiu de ce fel de perna vorbesti,eu am una mica pe care o plimb toata noaptea ca e groaznic cu caldurile astea si de abeea pot dormi.
Fetelor ,in general la o consultatie la d-na Lutescu cam cat se astepta,sunt programata maine si sincer eu am mari emoti de fiecare data cand merg la ginecolog ,mai ales acum ca-mi va zice cand voi naste.

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Mihaela, daca ai programare intri la ora la care esti programata, asta dc. d-na dr. nu intarzie; dar nu intarzie mai mult de 15-30 min( si nu de fiecare data). Va pup pe toate

Mergi la inceput