Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mokikaiti doresc si eu o nastere usoara si refacere rapida dupa!Si micul Theodor sa fie sanatos si mancacios!
Jojo-Miha si la tine mai e asa putin! In curand o sa-ti facem tie galerie!
Madaluta iti doresc sa ti se implineasca visul de ai face o surioara sau un fratior lui Darius!
Kris burtik! te asteptam cu vesti bune maine dupa echo!

Nusy si multa multa bafta!Iti tin pumnii stransi!

Fetelor, sunt alaturi de voi desi nu prea scriu.
Pregatiti-va sa-mi faceti galerie ca mai am putin si incep fiv-ul! Acum sunt pe AC premergatoare.
Va pup pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by rrox3

quote:
Originally posted by mamacita

Dragele mele,am revenit de o sapt acasa,dupa ce am stat 3 sapt in spital si inca ar mai fi trebuit,dar am plecat"cu permisiune",dat fiind ca unt medic,stius-o ingijesc si sa nu cumva sa luam niscai germeni de prin spital...
Am vazut moartea cu ochii de doua ori,caci sunt unul din rarele cazuri care au facut preeclampsie si la 10 zile de la nastere si inca sunt sub tratament antihipertensiv intensiv.Dar cea mai mare spaima a mea a fost ca nu supravietuieste Anabela,care de la 32 sapt nu mai luase nimic in greutate,era in percentila 5% ca greutate ,iar lichid amniotic nu mai avea aproape deloc.Din fericire,se pare ca HTA mea a maturizat-o pulmonar,caci a tipat imediat ce a iesit din uter.Dar evolutia este dificila,a stagnat mult timp in greutate,au gavat-o,inca nu suge si ma mulg din 2 in 2 ore sa-i strecor cu lingurita laptele,ne chinuim,dar rasplata este ca tot cxreste in greutate si pare sanatoasa,desi nimeni n-a evaluat-o ca la carte.Evident ca ne luptam si cu integrarea tuturor in noul program,deci timp ioc nici macar de somn pentru laptic.
Anabela este mica dar frumoasa,abaia astept sa v-o arat,dar nu stiu cand voi putea.
Oricum va multumesc pentru sprijin si felicitari si pentru faptul ca,fiind mamici cu experienta,v-ati inchipuit ca numai de telefoane n-am chef;multumesc ptr.sms-uri si multumesc si lui Mav ca v-a anuntat(saraca,am cam socat-o,ea credea ca sunt in prenatal...).
Sunt stoarsa de puteri si sanatate,dar sper din toata inima in maxim o luna sa ne punem pe picioare.
Va rog sa le anuntati si pe fetele de la topicul Constantean care mi-au fost alaturi,dar realmente nu am timp mai mult decat a trimite acest mic semn de viata catre toate prietenele noastre virtuale si toata dragostea noastra.
Fug,ca a venit ora de muls...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

am scris un ditamai mesajul..si a ajuns darius la taste (din premergator) si l-a sters tot.......Incerc sa raspund din nou, dar cred k voi da send dupa fiecare fraza...numai sa nu-mi mai stearga ceva...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mamacita imi pare rau ca ai trecut prin asa momente grele! Iti doresc din tot sufletul multa multa sanatate tie si micutei Anabela! Va

Mada ce sa faci, daca ai un mic zburdalnic pe langa tine! Hai, cu rabdare, mai scrie-ne o data!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Mamacita: ma bucr nespus k sunteti pe drumul cel bun...Ati fost si sunteti nise luptatoare si mai ales niste invingatoare si asa sa ramaneti...Va pup si abia astept sa ne intalnim in parc....

Andicu:Programul nostru de plimbare nu este unul f stabil sau strict.Nici mie nu-mi place sa ies dimineata numai cu darius ,pe minunatele stradute de cartier,asa k ori de cate ori nu am cu cine iesi...evit, si astept seara sa vina tati si sa iesim toti 3. daca vrei sa ne intalnim, eu vin cu drag in orice parc zici tu, caci oricum la noi in cartier( Inel 2} nu e niciunul.darius se trezeste cam la 8.30 si dc nu il scot, pe la 11 doarme din nou.daca il scot adoarme tocmai dupa masa de pranz, adica dupa 13.Numai k plimbarile noastre in afara cartierului mai depind si de masina, caci Cip are 1-2 zile pe saptamana cand merge cu masina.Azi este cu masina, deci sper k pana la sf saptamanii sa nu o mai ia din nou.va pup si astept sa ne cunoastem...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Mokika:cred k ai uitat tu k ultima luna e cea mai grea, cu cele mai multe insomnii , cu nerabdare si emotii pe masura.Asa k...n-ai ce face..mai e un pic si trec toate astea...vor incepe altele, daca ai uitat cumva...
lulu77e si ea in linie dreapta dc ma gandesc bine, numai k ea va face cezariana.Continui galeria pt amandoua ,

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Jojo-miha: mai ai putin ...faci cezariana sau iti vor decalnsa nasterea? eu credeam k mai ai vreo 2 luni..De-abia astept sa incep galeria si pt tine....
Dar si pt Ioana, pt care ma rog la DD sa-i reuseasca al doilea FIV... Doamne ajuta...
Ce de evenimente luna viitoare...wow...de-abia astept sa cuga cu bebelusi si gravidute...
Am zis eu k e o liniste inaintea unei furtuni de vesti bune....

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

madaluta, convorbirea s-a intrerupt de la tine, telefonul meu este ok, suna-ma tu cand poti, eu sunt pe baricade!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Mamacita, Doamne-ajuta ca sunteti bine! ma rog la DD pt voi si sper din toata inima ca micuta voastra sa intre in normal si sa treceti peste greu!

Monica si Mihaela, nasteri usoare, bebei sanatosi si refacere rapida!

Mav, n-am apucat sa-ti multumesc pt sustinere cand am avut nevoie si-mi cer scuze ca n-am dat nici-n semn! mi-a fost greu si crede-ma ca n-am avut starea necesara sa vorbesc prea mult despre asta! oricum, si din suflet iti multumesc pt ca ti-ai facut timp sa-mi scrii!

Ioana, tin pumnii strans pt al2lea FIV. Dar stii, eu te sustin pe toate fronturile, si pe la celelalte subiecte, la fel si pe Cornelia!

Mada, ti-am trimis PM.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Nu v-am mai scris de cateva zile pentru ca in sufletul meu speram sa vin cu o veste buna. Dar nu! Nu se poate! Mi-au aparut petele maronii care vestesc venirea CM pana diseara. Si asa a trecut inca o luna si asa s-a dus si ultima speranta de IAS reusita.
Acum desi ma gandeam deja la FIV. In sufetul meu existau totusi sperante mari, sperante bine ascunse transformate intr-o mare dezamagire azi. Am facut tot ce era posibil. Am stat mult in pat, nu m-am mai dus la plaja, nu am facut efort si totusi . Am terminat cu inseminarile. Voi merge sigur catre FIV.

Cristina

Mergi la inceput