Sezatoarea canadiana (64)
Raspunsuri - Pagina 5
Ira spune:
Cata, io nu stiu cum e la voi, dar aici murim de cald, intind rufele pe sarma si in 30 de minute ard. Am fost azi la o plimbare in parc si nu am rezistat mai mult de o ora, Sofia se facuse rosie ca nu voia sa stea cu palarie, ii era prea cald.
Cat despre cadoul finutului...pe termen lung...Poti de ex. sa-i deschizi un cont la banca si numai el sa poata ridica, la 18 ani, si sa-i depui 50$ sau cat vrei tu la fiecare aniversare, de ex., chiar daca suma nu va fi mare, macar se va alege cu un cadou super pe care si-l va aminti si cand va fi mare, asa cum vrei tu.
Sau ii poti cumpara un instrument de muzica, astea nu se demodeaza si nu-si pierd valoarea, o chitara, de ex. Bijuterii nu stiu daca merg la un baietel.
Oricum, indiferent ce ii vei cumpara o sa-si aduca aminte, ca doar pozele la astea-s bune !
lorelaim spune:
Servus
Cata & Ira - multzumesc frumos pt compli! Bobocutza noastra - pe cat e de dragalasa pe atat e de dracoasa! Si in ultimele 6 luni - nu stiu ce are - parca are un motoras (stitzi voi unde) si nu are astampar si rabdare in nici un magazin, in nici un centru comercial! E ca argintul viu! Plus ca efectiv NU accepta interdictziile! Pune mana pe tot, vrea sa pipaie, vrea sa stie tot, vrea sa cerceteze, sa descopere, sa vada! Intreaba, comenteaza - are o guritza... ca o moara neferecata! Dumnezeu cu mila! Eu si omu' meu asa ne-am dori o bunicutza pe-aproape - baremi o data pe luna (si pe pamant :-)) sa avem si noi un weekend NUMAI AL NOSTRU - noi doi - sa simtzim ca ne e dor de progenitura noastra si de tot scandalul pe care-l face :-)!
Din 21 aug va merge la gradi (3-4h/dim). Sa speram ca va fii bine si ca nu o sa se imbolnaveasca prea des :-( Desi stiu la ce sa ma astept... primul an de colectivitate va fii greu... o sa culeaga toate bolile!
Denisa - arati superb! Nici nu se vede ca esti proaspata mamica! Sa-tzi traiasca bobocutzii si sa va bucuratzi de ei!
La noi azi ploua. Pe aici ploua marunt, mocaneste. Rar - extrem de rar - ploua "cu galeata". O sa iesim poate la sarit in balta. Nu vreau s-o tzin pe "iepurasul-duracel" in casa ca face dezastru :-) BTW - ni s-a "stricat" tembelizorul (adica l-am scos din priza!) :-)... nu de alta da' mandra noastra statea deja vreo 1h... chiar 1h si juma' la DVD-urile cu Dora! si eu zic ca e prea mult pt 3 ani!
Apropo de Dora teh Explorer - multzumesc frumos mamicii canadience de pe DC (imi pare rau ca nu mai retzin cine :-() care a a recom aceste DVD-uri! Sunt intr-adevar f educative!
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Daca tot ploua si micuta face singurica puzzle am reusit sa pun doua albume pe picasa.com:
Kolmarden
Skansen
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
Ira spune:
Lorelai, super pozele, si de la gradina zoologica si de la muzeu ? Nu stiu exact ce e. Am vazut-o si p-aici mica, f blonduta si frumoasa, si pe taticu'.
Mobila din aceea in stil ancien cum e acolo la muzeu vreau sa-mi cumpar si eu in casa, ca vreau sa schimb, dar cu timpul, mai ales ca numai o comoda sau un dulapior din acela mic costa de la 1000 CAD in sus. Am gasit o masa de stejar la oferta cu 2000, da' cred ca ramane si stramosilor Sofiei masa respectiva.
Ma mai uit la poze ca n-am terminat, sunt la café, ca dorm toata zua si am inceput sa ma trezesc ca niciodata, la 6 dimineata.
Podeanu spune:
Lorelaim, ti-am vizionat si eu din poze.Ai o frumusete de fetita cu gropitze in obrajiori si parerea mea ca ti-ai ratat cariera. Fotograf trebuia sa te faci, toate pozele vizionate, cu flori, cu stropi pe frunze sunt exceptionele.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Magdone spune:
Fetelor, ce mai faceti?
eu nu mai apuc sa fac nimic curatenia n-am terminat-o si nici nu se anunta prea curand, s-ar putea sa o tinem asa toata vara, ca am vrut sa schimbam baia si bucataria complet. Fiind casa veche am preferat asa.
Denisa, felicitari pt baietel, sa-ti traiasca!
Vad ca toata lumea vine, pleaca in vacante, f frumos, distractie placuta in continuare!
O sa plecam si noi o saptamana, cu ai mei parinti, undeva in nord la Sauble Beach, de-abia astept, ma mai deconectez si eu.
Vroiam sa va intreb pe voi, cine are copilul la o scoala Montessori? cum este sunteti multumite? ce diferenta exista fata de o scoala publica?
Ma tot gandeam sa-l dau pe Razvan la o scoala de asta dar vreau sa aflu intai pareri.
Poate s-a mai discutat dar nu am prins eu.
va pup si merci anticipat!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
pitilache spune:
Lorelaim foarte frumoase pozele. Gabisorul tau e tare frumoasa si sincer nu arata doar de 3 ani. Sa va traiasca si succes la gradinita! Pana acum ai stat cu ea acasa? Te invidiez pentru rabdarea avuta.
Denisa foarte frumoase si pozele tale cu bebeii!Ce dragalasa e Emma cum se invarte ea in jurul lui Mark!
Ira frumos de tine in vacanta. De fapt cam asa sunt si eu, numai ca mai e si Isabella cu mine! Iar de ingrasat ce sa mai zic, noroc cu plimbarile zilnice cu carutul si tenisul, ca altfel... in piscina inca nu am apucat sa inot, doar sa ma "balacesc" cu Isa.
Va pup,
Rx
lorelaim spune:
Fetelor - multzumesc din suflet pt compli Maine dim o sa am timp sa scriu mai multe - acum tre' sa fug sa spun prunca'n pat.
Nu stiu daca va mai amintitzi ca acum cateva zile o fata de pe forum "Diplodocus" (Ioana) a intrat (in disperare) sa va spuna despre accidentul sotului ei... Astazi, la generale, au anuntat ca sotul ei a murit... Dumnezeu sa-l odihneasca!
Va tzuc si va urez numai bine si multa sanatate!
Lorelai
pitilache spune:
Da, Lorelai, din pacate am vazut si eu mai de dimineata. Intrasem sa mai citesc vesti despre Diana si pana sa ajung la subiectul ei am dat peste cel cu sotul lui diplodocus.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Roxana
try spune:
Hop si eu cand am nevoie de voi.
Fetelor, se muta o matusa de-a mea la casa si ar vrea sa zugraveasca, dar simte ca nu mai are putere s-o faca singura. E cineva sau stiti pe cineva doritor sa mai castige un banut si care vrea sa-i varuiasca? Io m-as fi bagat, dar cine-mi vede de copii?
Tot legat de asta, stiti pe cineva care face dulapuri (pe comanda)? Vrea sa-si schimbe dulapurile de la buc si sa-si comande pt dormitoare (nu exista dulapuri acolo) si pe hol.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi