Sezatoarea canadiana (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Merci Ira!asa parea zona, linistita.Am cerut sa mai fac o vizita inainte de a face oferta.In seara asta luam decizia finala.E mult teren impartit in 2, curte cu verdeata si curte cu piscina imensa(eu care habar nu am sa inot), camere aerisite, parchet peste tot.Casa e din '90 si mai sunt de facut imbunatatiri in timp, nici nu realizez inca, sper sa fie bine, pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Emilly multa bafta!!! Este in Ile Perrot sau in Notre Dame? Abia astept sa ne dai vestea mare si sa te vizitez!!!!

Oanagabriela pozele sunt superbe! Si aveti o familie tare frumoasa. Apropos de discutiile cu rochite pentru fetite deschise de Lorelaim acum ceva timp, i-am admirat tare mult costumatiile Antoniei! Cochetica domnisoara ta! De abia astept continuarea! Multumim tare mult si pentru link-urile cu apartamentele de inchirita. O sa pun link-urile pe prima pagina.

Ira rochite dragute si nu foarte scumpe mai gasesti si la Winners, dar trebuie sa cauti cu atentie. Asa gasesti si la GAP sau Children's place...

Denisa ce frumoase pozele cu copii tai!! Eu o contrazic pe Dana si zic ca Mark seamana cu tine si Emma cu tati.

Va pup,
Rx

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Denisa tu ma intrebai de concediu. Seba este in vacanta si se intoarce la sfarsitul lui august, asa ca pana atunci o sa mergem doar in 3 undeva mai aproape. Noi ne gandeam la Lake Champlain, in State (dar inca ii asteptam pasaportul Isabellei care ar trebui sa apara saptamana viitoare). Apropos de asta, a fost cineva pe acolo? Ceva sfaturi pentru vreo 3-5 zile?

Si o sa mai mergem in Labor week-end la Boston, la sora sotului, atunci toti 4 ca sunt si parintii lui acolo si sa-si vada nepotii inca o data inainte de intoarcerea in Rom.

Iar la mare, la soare, unde imi doresc eu cel mai mult, probabil ca o sa mergem mai prin noiembrie, de abia mai creste si Isabella pana atunci. Mi-a facut pofta DanaP de Dominicana si poate incercam Punta Cana daca ne tin buzunarele!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Emilly, felicitari, s-o stapiniti sanatosi, ma bucur! bey mai lasati si pentru mine o casa misto pe Ile Perrot:))

Ira, eu ti-am rasfoit un pic albumele si undeva aveai o fotografie foarte misto cu o tunsoare mai scurta si ochelari pe nas:)) la scurt timp de Canada; aratai misto de tot acolo, dar si cu plete linse e ok...cum iti place tie, in fond.

m-am delectat si restul pozelor si m-am amuzat si eu de filmuletul Denisei, cu Emma ce-l trage de picior pe Mark; uoof, si Tudor cinta mereu sora, sora, si tot ii explica lui Doamne-Doamne c-o vrea blonda, cu ochi albastrii, si sa merga la gradinita, el o s-o duca, si ea o sa-l asculte ...da'ramine cu visele saracutzu...

am senzatia sau s-au pierdut fete de pe sezatoarea noastra: bebitzu, clau07, ange, mai era fata cu gemeni...nelia am inteles ca e inca in Romania (cum s-o fi descurcind cu caldurile...)

week-end placut va doresc...

eu sufar alaturi de Tudor la piscina toate dupa-amiezile si ma enerfez pe vecinii quebs, toti cu javre dupa ei (desi in contract scrie clar ca sunt interzise in complex), mai nou au adus un ditamai dulaul cu ei la piscina...imi venea sa pe toti flocii ciinelui ce se scutura in aria de plaja; parca nu ajungeau cipsurile, sandwichurile, bucataria si bunicii din dotare cu care se transporta zilnic....a, si le place tare sa-si depoziteze cu saptaminile sacii cu gunoi pe terasa; ambele terase alaturate ma ineaca cu parfumuri.....

trece anul asta cumva si ma vad iar la casutza mea::)) uooofffff, mai-mai

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Lasa Ana ca s-o mai gasi o casa de vanzare pe Ile Perrot pana la anul! Eu va astept sa facem o intalnire DC pe aici! Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- mersi, asa zice lumea ca fii-meu ar fi mai mult al meu si Emma a lui tati, sper sa ramana insa mark cu ochii albastrii ca parul si sprincenele sunt negre.,deci clar va fi din clanul meu
Zona din state nu o stiu dar vrem in Dominicana exact unde a fost Dana si noi cred ca v.om merge in perd 1-9sept, ca apoi pleaca mama si probabil vom merge in 3, juniorul va sta cu mama acasa, sa vedem.
Ana- de ce nu ii faci lui Tudor o surioara?
Emilly-bafta cu oferta si cu casa.
Oana- multumim de idei si informatzii, f. utile, asteptam poze si continuarea.
Ma duc la datorie si terminat treburi ca maine avem nunta si dimineatza vine camera mindrei, deci e de smotru un pic.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnele, ce productie la scris aveti! Pin'am muncit eu un picut ati si umpul 2 pagini!
Ira, mama, de la fasolica prajita ti se trage! :)) Vezi ca Sears are reduceri din cind in cind simbata pina la 11, plus 30% daca ai card sears, eu l-am imbracat pe Atomix acu' fo 2 saptamini de 50 de dolari pe trei veri de-acum incolo. Erau si rochite. Vezi si la Winners...
No, ca s-a-nchis pravalia, plec acasa, cind sa zic si eu pentru Oana de poze si alea alea... cum se pun site-urile alea date de oana pe prima pagina? Ca eu le uit sigur pina ajung la vizitez Europa...
Emilly! Bravo de casa, daca merge si Ana acolo tre sa va organizati voi de-o intilnire...
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fetele, daca va zic, sunt asa de fericita, acum venii de la shopping, am gasit la Aubenerie 2 rochite absolut superbe pt. mine si Sofia cu mareata suma de 22 de dolari...amandoua!!! A Sofiei este un rosu spre portocaliu, dar pal, o nuanta superba - cu bulinute galbene discrete si cu volanase jos - iar sus bretele, iar a mea - exact aceeasi culoare (ca sa ne asortam), dar rochita-furou simpla din bumbac, sus gen sutien push-up si jos mulata pe corp, pana la genunchi. Sandale avem, accesorii avem, si uite-asa am scapat si de grija asta, ca tare stresata mai eram cu tinuta, uf.

Simona, eu pagina asta mi-am salvat-o in calculator tocmai pt. imformatiile date de Oana.

Am facut asa : Click sus pe page, apoi enregistrer sous sau save as si scrii tu un titlu sugestiv ca sa tii minte de ce ai inregistrat-o, apoi ii dai comanda unde (eu dau in my documents) apoi click pe save. Si iti ramane tie ca document internet in calculator, dar eu as face asta acasa, nu pe cel de la serviciu.

Sau daca nu o pui la favorites.

Emilly, nu mai sta pe ganduri, casele bune zboara repede !

Ana, dar de ce trebuie sa astepti un an cu casa ? De ce nu-ti poti cumpara acum ?

Roxana, Denisa, m-ati ucis cu planurile voastre de vacanta, sper sa va ajute dumnezeu sa vi le indepliniti pe toate si sa ne bucurati cu impresii si poze.

Pupi tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
Ajung destul de rar sa va citesc si nu am mai scris de mult, dar Ana si-a adus aminte de mine si nu m-am putut abtine sa nu scriu doua randuri.
Din luna august anul trcut am fost nevoita sa stau in pat cu rasc de pierdere de sarcina. Am stat in pat , repaus total din august pana in decembrie. Mi-a fost tare greu pentru ca nu am putut sa ma ocup de Alexandra si sotul meu a preluat toate sarcinile. Am reusit sa duc sarcina la termen si am un baiat sanatos de care multumesc la Dumnezeu. Dar dupa aceasta perioada nu mai reusesc sa ma apropii de Alexandra, a devenit foarte atasata de tata ei, pe mine ma respinge efectiv cand vreau sa ma apropii de ea. Ma doare asa de tare
Dupa ce am nascut, a fost mama mea aici 6 luni. Lucrurile nu s-au imbunatatit, Alex ne respingea pe amandoua. Cu Sebastian nu avea treaba dar simt ca ma acuza ca am "parasit-o" si nu m-am mai ocupat de ea. Acum incerc sa castig o parte din ceea ce am pierdut, dar e asa de greu. Ma doare cand vreau sa o ajut si imi spune :"Pas mami"( adica "Nu mami". Tati o duce la gradi, tati spune povestea de seara,...
Sau adunat tare multe si acum suntem doar noi 4 , mama a plecat acasa. De o luna ne-am si mutat in alt apartament. Alte schimbari... Dar am noroc ca Sebastian e intelegator si rade aproape tot timpul.

Emily, iti doresc sa ai noroc cu casa, sa fie asa cum vrei tu. Daca e asa de frumos pe Ile Perot poate venim si noi

Ana, eu nu m-am pierdut de la sezatoare dar stau mai in umbra. Eu sunt genul care mai mult ascult si vorbesc tare rar. Am avut si de tricotat cat am stat in pat anul trecut. Am facut la fiecare cate un pulover dar nu cred ca vor fi purtate vreodata.
O sa incerc sa fiu mai activa. Luna viitoare va trebui sa ma intorc la munca si sa incep sa imi caut un alt post. Va trebui sa incep sa-l duc pe Sebi la gradinita la 8 luni jumate. Acum am gasit loc si nu pot sa-l tin pana face un an ( Alex a inceput la un an).

Oanagabriela, foarte frumoase vacantele si locurile vizitate. As vrea si eu sa pot sa merg dar deocamdata sunt doar vise. Sotul meu a umblat mult in interes de serviciu, a vazut multe locuri frumoase. Dar nu am reusit sa plecam in concediu asa ca si tine. Te invidiez ca poti sa o faci

Ira, Sa folositi sanatoase rochitele si sa faceti niste poze de la nunta sa va vedem si noi

Va doresc week-end placut la toate

Claudia , Alexandra ( 8 iunie 2004) si Sebastian (18 decembrie 2006)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Episodul 2 - Sicilia (la plaja) - poze

http://picasaweb.google.com/oanagabriela2002/SiciliaLaPlajaCampofelice?authkey=J6GVQee4sAY

Mergi la inceput