Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela cum adica va mutati in Suedia ????
Asa din senin ??? Mama da ce curaj aveti sa luati viata de la capat !!! Da mai multe detalii , bineinteles daca poti , ce fac fetele cu scoala , limba , voi cu serviciile ???
Ma bucur pentru voi tare mult !!! Doamne ajuta sa iasa totul cum va doriti !!!
Asta chiar e o veste care m-a lasat cu gura cascata !!!
Deci nu ne vom mai intalni ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mihaela, felicitari! Sa stii ca e o decizie grea, dar care nu poate sa va aduca decat bunastare. Suedia e o tara civilizata cu oameni civilizati si cu un nivel de trai cum noi nu vom avea decat peste 100 de ani.

quote:
oti, acu ca ai aflat cum se curata usturoiul, mai usor,poti sa mai pui o portie.
Sa stii ca asta i-am zis si eu socruli meu de dimineata! Adriana, sa stii ca deja sunt formate grupele de inot, Raul Sarbe le tine (cred ca il cunosti, doar ati fost in clase paralele). Nici eu nu l-am inscris inca pe Andrei, sper sa mai aiba loc, el daca are clienti face ore zilnic, desi are deja si el doua minuni de fetite scumpe. Oricum daca vrei sa il suni iti dau nr de tel pe PM. la toate.Adriana vremea s-a imbunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

felicitari , mihaela.io , am tras cu ochiu, la scandinavi si stiam de intentiile voastre.ma bucur sincer ca ati reusit.sa nu ne uiti si sa mai bagi cateva randuri si pe la noi.ce zic fetele , de mutare.dar mama ta?ma , mananca degetele sa-ti te intreb ceva,da tac.va doresc acomodare usoara .

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

adriana , se vede ca ai contabil bun la firma , nu ca mine.
bey, io v-am spus ca la controlul de la ITM am platit amenda ?si asta doar din vina conatbilului ca nu mi-a depus statele de plata din 2005 si , declarati si multe atele.amenda fu de 30 de milioane , da am reusit sa o fac de 15 milioane.acu-s in cautare de contabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cum sa nu i cunosc pe Raul Sarbe cand noi 2 am fost parteneri la Balul Bobocilor si la Balul Majoratului , si printre altele si iubiti , asa otara .... serios ca ma intere si te rog sa-mi dai nr. lui sa vad ce zice !!! Poate isi mai aminteste si el de mine si uite ca am o pila !!!!
Stii cumva care e varsta minima ??? Eu as duce-o si pe Paula dar nu stiu daca se incumeta si cu asa mici copilashi sa lucreze .

Cat despre vreme .... acum ne-am apucat de lectii , ca mai e un pic si incepem scoala si avem teme pentru vacanta !!! Lasam pe altadata !!!

Eu tot nu-mi revin din vestea primita de la Mihaela ! Chiar ma bucur pentru ei ca vor avea , sper din tot sufletul , o viata mai minunata si mai civilizata !!!

Mergi la inceput

adriana,lasa fata sa respire pana pe 1 septembrie .sa se bucure de vacanta.
noi, nu mai mergem , deocamdata in concediu.om pune de-o intalneala si o sa va ezplic .nu poci aci ca ma "tem" ca m-or musca de dusmanii.oricum am baiuri si cu colegu si-mi tot reproseaza ca am avioane in cap si numa $ visez.asta e , in viata mai faci si sacrificii[in cazul meu, renunt un an la cooncediu, ca sa-mi pot indeplini 2-3 vise].

Mergi la inceput

Fetele, puneti de-o intalneala da repede, si ati promis ca veniti la Krem a la Krem la mine.Adriana iti dau amu nr de tel.

Mergi la inceput

oti, ai pus perdeaua visinie?ai curata geamurile cu tija telscopica? io revin cu drag la inghetata de banane.

Mergi la inceput

Tu Bia, perdeaua e gata cusuta, mami s-o grabit sa mi-o coasa, da ti-am zis ca nu am gasit ieri nicaieri o galerie...... Singurul magazin unde sunt galerii cum vreau eu, era inchis ieri cand ne-am dus sa o luam. Soo,pe cand sa ma apuc de copt? Si nu-ti fie teama, mai fac o tura de inghetata! De geamuri nu m-am ocupat inca, ca nu-s ase harnica! Vezi ca ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

oti , sti sa mai am ceva masina de rodat si venim, venim.

fetelor io-s dusa rau si-s si aiurita.v=am zis ca mi-am cumparat aparatule de curatat cu aburi de la ufesa?e bestial .super util si practic .acum mi-ar mai trebui un robotel care sa-l manuiasca.

Mergi la inceput