Salajence la apel!!!!!!!!![30]
Raspunsuri - Pagina 28
dianaiulie2009 spune:
Mihaela cum adica va mutati in Suedia ????
Asa din senin ??? Mama da ce curaj aveti sa luati viata de la capat !!! Da mai multe detalii , bineinteles daca poti , ce fac fetele cu scoala , limba , voi cu serviciile ???
Ma bucur pentru voi tare mult !!! Doamne ajuta sa iasa totul cum va doriti !!!
Asta chiar e o veste care m-a lasat cu gura cascata !!!
Deci nu ne vom mai intalni ????
silvana_salajan spune:
Mihaela, felicitari! Sa stii ca e o decizie grea, dar care nu poate sa va aduca decat bunastare. Suedia e o tara civilizata cu oameni civilizati si cu un nivel de trai cum noi nu vom avea decat peste 100 de ani.
quote:Sa stii ca asta i-am zis si eu socruli meu de dimineata!
oti, acu ca ai aflat cum se curata usturoiul, mai usor,poti sa mai pui o portie.
la toate.Adriana vremea s-a imbunat!
Bimilit spune:
felicitari , mihaela.io , am tras cu ochiu, la scandinavi si stiam de intentiile voastre.ma bucur sincer ca ati reusit.sa nu ne uiti si sa mai bagi cateva randuri si pe la noi.ce zic fetele , de mutare.dar mama ta?ma , mananca degetele sa-ti te intreb ceva,da tac
.va doresc acomodare usoara .
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
adriana , se vede ca ai contabil bun la firma , nu ca mine.
bey, io v-am spus ca la controlul de la ITM am platit amenda ?si asta doar din vina conatbilului ca nu mi-a depus statele de plata din 2005 si , declarati si multe atele.amenda fu de 30 de milioane , da am reusit sa o fac de 15 milioane.acu-s in cautare de contabil.
dianaiulie2009 spune:
Cum sa nu i cunosc pe Raul Sarbe cand noi 2 am fost parteneri la Balul Bobocilor si la Balul Majoratului , si printre altele si iubiti , asa otara .... serios ca ma intere si te rog sa-mi dai nr. lui sa vad ce zice !!! Poate isi mai aminteste si el de mine si uite ca am o pila !!!!
Stii cumva care e varsta minima ??? Eu as duce-o si pe Paula dar nu stiu daca se incumeta si cu asa mici copilashi sa lucreze .
Cat despre vreme .... acum ne-am apucat de lectii , ca mai e un pic si incepem scoala si avem teme pentru vacanta !!! Lasam pe altadata !!!
Eu tot nu-mi revin din vestea primita de la Mihaela ! Chiar ma bucur pentru ei ca vor avea , sper din tot sufletul , o viata mai minunata si mai civilizata !!!
Bimilit spune:
adriana,lasa fata sa respire pana pe 1 septembrie .sa se bucure de vacanta.
noi, nu mai mergem , deocamdata in concediu.om pune de-o intalneala si o sa va ezplic .nu poci aci ca ma "tem" ca m-or musca de
dusmanii
.oricum am baiuri si cu colegu si-mi tot reproseaza ca am avioane in cap si numa $ visez
.asta e , in viata mai faci si sacrificii[in cazul meu, renunt un an la cooncediu, ca sa-mi pot indeplini 2-3 vise].
silvana_salajan spune:
Fetele, puneti de-o intalneala da repede, si ati promis ca veniti la Krem a la Krem la mine.Adriana iti dau amu nr de tel.

Bimilit spune:
oti, ai pus perdeaua visinie
?ai curata geamurile cu tija telscopica
? io revin cu drag la inghetata de banane.
silvana_salajan spune:
Tu Bia, perdeaua e gata cusuta, mami s-o grabit sa mi-o coasa, da ti-am zis ca nu am gasit ieri nicaieri o galerie......
Singurul magazin unde sunt galerii cum vreau eu, era inchis ieri cand ne-am dus sa o luam.
Soo,pe cand sa ma apuc de copt? Si nu-ti fie teama, mai fac o tura de inghetata!
De geamuri nu m-am ocupat inca, ca nu-s ase harnica!
Vezi ca ti-am trimis PM. 
Bimilit spune:
oti , sti sa mai am ceva masina de rodat si venim, venim.
fetelor io-s dusa rau si-s si aiurita
.v=am zis ca mi-am cumparat aparatule de curatat cu aburi de la ufesa?e bestial .super util si practic .acum mi-ar mai trebui un robotel care sa-l manuiasca
.