Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Trilu lilu. Mi-am adus aminte sa va zic ca puteti face inghetata asta si din alte fructe. Eu am mai facut din afine.Oricum cea din banane e mai cremoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

As gati in vreun fel niste dovlecei proaspeti, si nu stiu cum, inafara de pane.
Am si vinete proaspete, acuma le-am cules din gradina, si am si o conopida
Pane parca sint prea uleioase, si, mai ales, nu le pot face pe toate asa, in acelasi timp...
Aveti voi vreo idee? Daca tot veni vorba de gatit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Din dovlevei nu fac decat pane, mancare scazuta (un fel de zama pana la urma, mai groasa ce-i drept), dovlecei umpluti (cam ca si ardeii umpluti, insa in umplutura in loc de carne am pus morcov ras), si dovlecei umpluti cu branza de vaca.No, daca te tenteaza ceva, zi ca-mi storc creierii dupa retete. Nu le fac nici eu toata ziua, dar e o idee buna sa stii. Si apropo, cand fac pane, atunci cand scot feliile din ulei le asez pe o farfurie in care e pusa hartie absorbanta. Astfel uleiul ajunge in servetel, pe care il arunc evident.Azi mi-am luat si eu vinete....... albe din piata. Le-am luat de kiki ca mi-au placut cum arata desi vinetele mele cu maioneza nu s-au terminat, sunt in frigi.Spor la gatit. Din conopida poti face o ciorbita acrisoara cu multe alte legume. Sau la cuptor daca ai chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Numa morcov ras, nimic altceva in umplutura la dovlecei?
zi toata reteta, ca imi suna bine pina acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami, baga un ochiwww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15860" target="_blank">aici si www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7995" target="_blank">aici.
eu fac un ghiveci din ceapa, ardei , gogosar,dovlecel,vinete,rosii. toate tocate marunt si calite. apoi adaug orez fiert, le amestec bine si la sfarsit pun telemea data pe razatoare.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...


www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cami, am zis ca si ardeii umpluti, numa in loc de carne am pus morcov ras. Asta inseamna ca are si ceapa si orez si alte condimente (dupa gust). In plus cam pe cand sunt fierti ii fac un sos de rosii cu faina.Oricum Bia ti-a dat o muuultime de idei cu retetele de pe culi.Mai e careva pe baricade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, ce faci?nu dormi?
vezi daca bei cafea la ore tarzii?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...


www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

...sincer, eu as minca mai degraba niste dovlecei umpluti cu brinza de vaci, da...mai e pina acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bianca, multumesc de retete, tare bine suna.
Mie ghiveciul imi place fara orez. Cu de toate, dar fara orez, doar sa incing cu piine in el.Cu piine proaspata, de casa, daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cafeaua e servita duamnelor...........Ce gatiti azi? Hai loviti-ma cu ceva ca sunt in pana de idei. Dar nu ceva sofisticat ca n-am chef.

Mergi la inceput