Salajence la apel!!!!!!!!![30]
Raspunsuri - Pagina 24
dianaiulie2009 spune:
Mey fetelor da mi-ati facut o pofta cu clatite , placinte ....
Noi maine ne-am luat bilete la circ de la ora 20 , sper sa nu fiu dezamagita .... ati fost careva ???
Oti draga eu tare as veni la o feliutza de tort sau o placinta sau o clatita .... trebuie doar sa sa vedem cum ne organizam , eventual intr-o sambata sa putem veni mai devreme , astept si alte propuneri de la voi .... cine vrea , bineinteles !!!
Week-end placut va doresc tuturor !!!
Bimilit spune:
oti, draga da nu ma cheltui.ca am prafu in cutii.[doamne daca intra cineva pe aici, cine stie ce a cred: prafuri/sua/cutii
].il trimit luni pe colegu sa-i lase o cutie la vlad.auzi da-s asa de consistente ca nu pot papa mai mult de 2-3 unul.si asa scapi usor nu stai mult la copt in bucatarie.
adriana , eu nu merg la circ .tudor nu vrea ca-i mare, matei nu cred ca ar avea rabdare 2 ore sa stea pe scaun.sa ne spui cum a fost.auzi da pozele, unde-s pozele?
cami, te servesc cu o
proaspata.
va tzuc si mai vin.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, da ce gospodina esti.ce minunatii prepari tu.baga reteta de usturoi cu ceapa .asa sa-mi fac si eu o parare
.
piticutz spune:
Fetelor, multumesc pentru cafea.
Pentru ca tot mi-ati facut pofta cu clatitele voastre si, IN SFIRSIT, vorbiti de ceva ce pot si eu aici sa fac, o sa servesc azi la breakfast si eu pancakes. Foarte buna idee, ca macar asa o sa maninc si eu vreo 3.Ne-au lasat stapinii cind au plecat foarte bine aprovizionati, asa ca avem un saculet neinceput de praf din ala.
Am plecat la treaba, revin mai incolo.
Bimilit spune:
cami, da ai si Hungry jack pt pancakes?
dianaiulie2009 spune:
http://community.webshots.com/album/560414931VtqZYW
om parte din pozele de la nunta , am facut 350 asa ca nu am postat numai o parte din ele .... la sfarsit am pus poze de la zoio si de la castelul din Hunedoara ....
explicatiii daca doriti , puteti intreba si va voi raspunde ...
o sa revin si cu poze de la aniversarea celor 9 ani de casatorie ...
silvana_salajan spune:
Fetelor, ia bagati un ochi aci: http://www.metacafe.com/w/330419/Sa nu ziceti ca nu e sanatoasa reteta. Gata cu inghetata din prafuri si gata si cu cea cumparata.
mai vin daca sunteti "active"
silvana_salajan spune:
Revin cu un comentariu:eu am pus 200 ml de frisca si in completare putin lapte la 4 banane si putin zahat pudra.Puteti pune chiar miere in loc de zahar pudra.Ca sa nu omorati blenderul taiati bananele in felii mai subtiri decat o face nenea ala din film.