Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

merci de cafea.

cami,fie ,te mai pasuiesc un an.

oti nu ma fa sa-ti fac neste calcule.in 9 luni desi plus inca2-3 cat bb e mic si sta cu tine in dormitor,poti sa mai faci si sa amenajezi inca o casa.asa ca treci la treaba.pe andrei il incanta ideea unui fratior?

io am inteles ca azi vine adriana de la nunta,si se opreste la cluj sa ia marfa.poate am cetit pe diagonala.

va tzuc,da mai viu........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia eu sunt tot ametita daca stau asa de mult la calc. Asa ca precis ai dreptate. Am de facut curat ca am un goz in casa....Urati-mi succes ca numai chef nu am.....Va pe toate si mai vb.

Mergi la inceput

oti,spor la treaba.daca-i numai goz inseamna ca ii bine.io am o vorba tare urata:ranesc casa.doamne ,ca non stop adun si arenjez si nu se vede.matei e demolatorul sef.
mai, joia trecuta s-a spart o conducta de apa in fata blocului meu.au venit sa repare [de la 8 dimi pana la 19 seara],au lasat o mizerie si dupa 2 telefoane date la apanova au venit sa curete si sa aranjeze groapa.de ieri iar curge apa ,bineinteles ca s-a spart conducta.mesterii stau in fata "izvorului"beau bere ,urla si injura.inca nu s-au apucat de treaba,desi sunt de la ora 8 aici.is cu nervii pe bigudiuri cred ca ies sa le spun 2 de dulce.deja fac capatu.

Mergi la inceput

Bia te inteleg perfect. Asa e la noi : ce poti face azi lasa pe maine ca poate pe poimaine nu mai trebuie. Daca sunt platiti indiferent daca isi fac treaba sau nu, asa merge. Sa treaca timpul si sa plece acasa. In rest, ce mai conteaza?Am gatat cu spalatul pe jos, amu astept un pic sa se unuce sa vad ce mai muncesc azi. Mancare am de ieri asa ca azi sar peste faza asta. Astept si eu de o saptamana aproape sa vina un instalator. In fiecare zi imi zice ca vine "maine". Imi vine sa ii starang de gat, atata doar ca e cel mai meserias din Simleu.Va si mai vin. Bia cand pleci la mare?

Mergi la inceput

Caldura mare, ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutareeeeeeeeeeeeeeee !!!!1

Am ajuns si noi acasa aseara pe la ora 21 ..... la nunta a fost super fain , va puteti inchipui cum e cand te intalnesti cu toate neamurile si mai ales in astfel de imprejurari .... am dansat pana am facut bataturi in talpa , ma usturau talpile .... ce sa mai a fost totul ok ... o sa pun si poye in week-end ca pana atunci nu avem timp ....

Marfa nu am adus ca am ajuns prea tarziu in Cluj si deja nu am mai gasit pe nimeni .... dar sper sa ma organizez cumva si sa aduc de toamna cate ceva ....

Giulia e gata casutza ??? Ati ajuns la Zalau ??? Hai si pove impresiile de cum arata , daca e asa cum v-ati imaginat , etc. ....

Va tzuc pe toate si mai intru mai incolo !!!!

O sa incerc azi sa intru si sa vad pozele cu Luca !!!

Oti eu abia astept sa vin la o felie , nu feliutza , de tort !!!

cami lasa motivele cu camere si altealea ... da-i-nainte cu tupeu .... sa vezi ce bine e cu copilashi in acsa !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Adriana si eu abia astept sa veniti.Bia, nu ai zis cand plecati la mare.Mihaela voi cand mai veniti la Zalau? Poate va organizati si dati o fuga pana la Simleu.Ioana tu cand pleci in Fr? (poate ai mai scris, imi cer scuze sunt cam ametita)Va pe toate, toate si va servesc amu cu o cafeluta mai intarziata!

Mergi la inceput

oti , inca nu stim cand mergem.ca io-s nehotarata acum .oricum sapt asta ar trebui sa mergem undeva, ca din 3 sept incepe colegu serviciu.

no, deci cand dam o fuga la simleu? io vreau praji.

Mergi la inceput

Bia, voi va organizati, ma anuntati si pe mine cu o zi inainte si veniti. Amu joi plec pana la Zalau ca aici nu am gasit in tot orasul o draperie rosie. Poate stiti voi unde sa caut in Zalau? Sa vedeti ce am lucrat aseara. Am afara o bucatarie de vara in rosu (ma rog un semirosu ca era tencuita interior dar nu avea usi) Am varuit apoi a venit omul cu usile, le-a montat, si a trebuit varuit pe langa usi din nou. Operatiune pe care am prestat-o singura, cu un rezulat dezastruos pentru par si haine. Dar sa vedeti ca am dat cu un strat, azi tre sa dau cu randul 2.Abia am venit cu catelul de la veterinar, saracul a vomat pe cand am ajuns acasa. Nu stiu, o fi de la pastila contra limbricilor sau de la faptul ca l-am dus in cutie intr-o plasa si o fi ametit? Cert e ca la fel a patit si vineri. Azi i-am zis ca o vomat si io mai dat o data pastila de limbrici. No da s-o dus si ea. Ce ma fac? II mai dau o data?Va tzuc si mai vin.

Mergi la inceput

Fetelor a plouat in Zalau? Ca au venit niste nori negri din partea aia.... cu niste tunete, ca am crezut ca vine furtuna. Insa se pare ca vrea sa ii toarne mai departe ca au trecut peste Simleu. Ciudat ca norii sa vina dinspre Zalau, aici f. rar se intampla. de obicei norii vin invers dinsprew Ungaria si merg catre Zalau. Hmmmmmmm........

Mergi la inceput