Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
Asteptam udatul
Eu am lansat invitatia. Ramane de vazut cate dintre voi o onoreaza. Tre sa veniti musai in vizita. Numai sa stiu macar cu o zi inainte nu de alta dar macar sa va fac o prajiturica. la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti , pai cu vremea asta nasoala facem ce putem.
ia treci mataluta si numara banii si apoi te apuca de lucruri serioase.ca ai 4 dormitoare si trebuiesc ocupate.

stai sa apara fetele acasa si ne organizam sa-ti targem o vizita.auzi da ce oferta de prajitura ne faci? sa vad bat drumu sau nupana la simleu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami, sa inteleg ca la tine e soare?

edit:bey, cami tu cate dormitoare ai?vreau sa stiu daca te trimit la treaba si pe tine.

Mergi la inceput

Bia, am zis ca sunt gata doar 3, asa canca nu ma trimite la lucru....Va fac ce fel de praji sau tort vreti, la comanda. Eu m-am gandit la Krem a la Krem (reteta Nataliei) dar sunt deschisa la orice sugestie. E o prajitura senzationala, musai tre sa o gustati. De nu as avea atatea kile as face-o zilnic. Cand am descoperit-o am facut-o de 3 ori intr-o saptamana.Dar restul pe unde umblati?

Mergi la inceput

Noapte buuuuna! Sa imi faceti si mie o cafeluta dimineta.

Mergi la inceput

No uite ca abia amu reusii sa citesc toate paginile din urma. Sa nu ziceti ca nu sunt ocupata. Dar m-am tinut de cuvant, nu? Am vazut ca va punetai o gramada de pb mai in urma legate de mutat. Asa cum zicea si Bia (am pove noi un pic odata) am vrut sa fac mare bairam. Mihaela nemtoaica, nu iti face pb de lapte, ca ne descurcam noi.Leocris, bine ai venit! Dar de ce nu intri mai des?Va las, ca incepe sa imi fie foame, fug sa beau un pahar de apa sa sa bag in pat pana nu ma ispiteste ceva din frigider.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

cami, sa inteleg ca la tine e soare?

edit:bey, cami tu cate dormitoare ai?vreau sa stiu daca te trimit la treaba si pe tine.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Bianca, ma gindeam ca "vrabia malai viseaza"

Am 2 dormitoare, da fie-ti mila si mai lasa-ma sa imi revin putin, cind termin cu babele pe cuvint ca o sa se schimbe treaba, ca deja ma si prinde rusinea, zau asa...

OTILIA, te rog frumos sa ii transmiti la Clau C, (fosta T, colega cu noi amindoua) LA MULTI ANI si multa sanatate, din partea mea.Pe 3 septembrie e ziua ei, implineste 33 de ani.Zi-i ca o pup.

Mergi la inceput

...si ti-am pregatit si o cafeluta pe chestia asta, pe cind te scoli.

Mergi la inceput

Tu Cami, dar pana in 3 mai e. Deja ma apucau pandaliile cand am inceput sa citesc crezand ca deja e ziua ei si oi fi uitat. Dupa aia m-am gandit, stai ca doar nu a inceput scoala! Ca ziua ei e dupa ce incepe scoala! (pt noi, pt profesori, nu pt elevi)Merci pt cefea, a fost f. buna tocmai am terminat-o. Am stat in curte la aer pe un fotoliu dar m-a umplut frigutul (ca am stat numai in rochita si e racoare) asa ca am dat fuguta la calc. sa vad ce mai faceti.Fetelor ia trezirea ca e trecut de 8! Adriana mai lasa hartoagele si baga si aici un ochi. la toate.

Mergi la inceput