Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ceao fetelor!Ioana, l-am vazut pe Luca. Doamne ce mare si frumos e! Sa te bucuri de el, si sa fiti amandoi sanatosi.Giulia drum bun sa aveti. Si noi avem o matusa in Pitesti insa din pacate eu nu am fost niciodata la ea. Vine ea vara la noi.Bia pe unde umbli? Merg si aduc reteta de muraturi, asa ca pregateste-te de pus. la toate fetele.

Mergi la inceput

Ha, ha in timp ce scriam eu, Bia a postat. Fug dupa reteta. Sa nu pleci.

Mergi la inceput

Bun inainet de a incepe, trebuie sa va spun ca eu le-am pus de data asta toate la ochi, dar sa nu faceti ca mine. Au iesit bune, dar nu asa ca alta data.Soo, muraturi "BIA"(deoarece reteta o am de la o colega Bianca )3 kg gogosari2 kg ceapa6-7 ardei iuti1 cana apa400 ml otet 9%8 linguri de zahar2 linguri juate sarepiper, foi de dafinSe spala gogosarii, se curata si se taie felii ce un cm grosime. Se taie ceapa felii (eu am taiat-o cu robotul si a iesit f. bine)Se pun chestiile alea lichide intr-o oala, si apoi cepa si gogoasrii, si se pun toate la fiert. Se fierb cam 45 minute dupa ce incep la clocotit, pana ceapa devine puitin sticloasa.Tre sa stiti ca sunt excelente dar sunt .Andrei se da in vant dupa ele desi in timp ce le haleste mai scoate limba ca si un catel ca sunt cam iuti. Dintr-o portie ies cam 5-6 borcane de 800 ml. Eu am facut ieri 2 portii deodata si mi-au iesit 12 borcane de 800. Se amesteca mereu in ele ca altfel se prind de oala. Ieri am facut intr-o oala de 15 litri si a trebuit sa pun gogosarii pe rand ca nu mi-au incaput toate odata. De aia cred ca e mai bine daca fac pe rand cate o portie. Ca e mai lejer.No amu vedeti si voi. Dati de stire daca va apucati de treaba. Eu tre sa le mai fac vreo doua portii numai sa se mai ieftineasca gogosarii., pleca ca am de copt 12 kile de vinete. Mi-am facut de lucru daca nu am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

no, merci oti.am cetit si cu atat raman.am notat reteta sa io imprumut soacrei .poate-si face mila de mine si-mi pune si mie 2-3 portii.suna bine si cred ca e si buna.auzi da daca se pun doar 2 ardei iuti ?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Atunci musai pui salicilat. Ca ardeii iuti tin muraturile. Eu oricum pun un vf de cutit de salicilat la o portie, mai mult asa sa fiu eu impacata ca am pus. Dar nu mi s-au stricat niciodata. Mai am si amu un borcan ramas de anul trecut si e perfect.

Mergi la inceput

Noapte buna! Am prajit si vinetele, am pus si catelul pe lant ca m-am saturat sa umblu dupa el. Si azi l-a furat masa si Andrei a urlat dupa el de s-a dus o vecina sa il aduca acasa. Eu si Vlad eram la sora-mea la bloc in vremea asta si cand am venit acasa si mi-au povestit ce au patit m-am enervat si l-am pus pe Vlad sa imi puna un diblu acolo la cusca si l-am legat. Nu prea ii convine insa nu are ce face. Nici mie nu imi place, voiam sa am un catel liber care sa se plimbe prin curte, insa pana se invata aici asa va sta. O sa il mai dezleg peste zi cand suntem cu totii in curte sa il supraveghem.va tzuc, noapte buna va doresc. Cami, o zi frumoasa, ca la tine ziua abia incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, mersi, am avut, intr-adevar, o zi placuta.In sensul ca azi am lucrat la casa de unde ne-am mutat pe 1 august, adica mi-am revazut babutele...Am povestit cu ele, dar am si avut de lucru, ca toata ziulica am alergat de ma dor acuma picioarele de numa.
Tocmai ce am ajuns in casa, am fost mai inainte pe la magazin aici aproape de noi si am tras un loz - am cistigat 5 dolari, pe urma m-am intors si am mai tras un loz de banii cistigati - alti 5 dolari, pe urma am mai tras unul cu banii luati a doua oara, alti 5 dolari.
Na si ultima data cind am luat, nu am mai cistigat nimic...(lozurile costau 5 dolari fiecare, ca din alea am ales sa iau)
Ma duc sa ma culc ca sint rupta, nici nu mai impachetez pe miine seara nimica, o sa vad miine ce reusesc, ca miine seara ne mutam la casa unde o sa lucrez pina pe 7 septembrie...

Va mai scriu, probabil, dupa ce ajung acolo.
Pina atunci va pup.
Spor la zacushte!

Mergi la inceput

Merci,merci.Hei slaba miscare pe aici. Ia treziti-va si treceti la raport! Adriana, cum a fost la nunta? Ce mai faceti azi? E cam innorat afara. E vreme de numarat bani sau ... stiti voi ce! astept vesti! Si nu ma faceti sa tot intru aici si sa vad ca nu a mai postat nimeni!Mihaela, stiu ca voi mai mergeti la Hajdu, cum ti se par preturile de acolo?

Mergi la inceput

quote:
O familie de viermi traia intr-un rahat. Viermisorul o intreaba pe mama lui:- Mama, noi am putea trai intr-un mar?- Da, fiule, am putea trai intr-un mar.- Mama, noi am putea trai intr-o banana?- Da, fiule, am putea trai intr-o banana.- Atunci, mama, de ce traim intr-un rahat?- Pentru ca suntem patrioti si asta e tara noastra, fiule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Otilia, ce preturi te intereseaza? In general preturile in Ungaria sunt mai mici sau egale cu cele de la noi. Nu prea am vazut marfuri mai scumpe, poate doar la haine.
Anul asta am fost doar o data la Hajdu, era foaaaaarte aglomerat si am descoperit strandul din Nyiregyhaza, e mai aerisit si cam la fel ca cel de la Hajdu. La ei peste tot au bilete de familie, 2+1 sau 2+2, in jur de 800-900 de forinti pentru 2+1. Au cabine de inchiriat, platesti garantie 1000 de forinti pe care ii iei inapoi la plecare, cabina parca costa 500 de forinti. Inauntru in strand(si la Hajdu si la Nyiregyhaza) e plin de restaurante, placintarii, inghetata, sucuri. Un meniu(supa+felul2) costa anul trecut 900 de forinti, asta la Hajdu. Aveau si mancare la portie, cam 1200-1600 de forinti portia, depinde de meniu. Iar o supa sau gulyas parca la 400-500 de forinti, asta daca le iei separat.

Sa aveti noroc si fericire in casa noua! Asteptam udatul

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput