Azi este ziua nationala a Frantei. Pentru ca in oraselul nostru traiesc foarte multi francezi popositi aici cu Renault-ul
, aseara ne-am bucurat de un concert extraordinar al Holograf-ului, urmat de un minunat foc de artificii, drept pentru care spun inca o data: Vive La France!
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
Vive la France!
M_am emotionat toata cand am vazut defileul pe Champs d'Elyséé! Si cand am vazut si reprezentatii armatei romane!
MADA 33+, cu
Emily
Noi doi+1
Vive la France et vive la Republique !
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Da-da! Traiasca Franta, si noi pe langa ea
Aseara au fst artificii in fiecare orasel, super-super! IN seara asta vor fi artficii la Turn! Abia astept sa le vedem.
vive la france ca vive la france! dar de ce a trebuit sa se restrictioneze pe alocuri accesul in cismigiu?!?daca doreau intimitate, puteau organiza frumusel in curtea ambasadei. asa, parcul a fost impanzit cu garduri de metal care evident blocau trecerea, jandarmi, reporteri, etc.
mi s-ar fi parut mai bine sa aleaga un parc mai mare, unde nu te loveai chiar la tot pasul de diverse obstacole care sa iti blocheze trecerea. de ce sa fiu carcotasa, se putea si mai rau, dar raman la parerea mea ca mai bine alegeau herastraul.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri