Lactobacilus Acidophillus

Lactobacilus Acidophillus | Autor: Inspirata

Link direct la acest mesaj

Am citit ca iaurtul care contine Lactobacilus Acidophillus ajuta la vindecarea candidozei. Pe etichetele iaurturilor nu am gasit vreo indicatie cu privire la acest bacil.
Rog persoanele ce stiu care sunt iaurturile ce contin Lactobacilus Acidophillus sa imi scrie denumirile lor.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Sper sa nu se considere reclama.

Sigur iaurtul "Bifidus" de la Prodlacta si "Activia" de la Danone.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inspirata spune:

Multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu am avut probleme cu stomacul si am luat niste flacoane cu lactobacili vii.se gasesc in farmacie si se numeste "Ecoflorina".am vazut ca contine si acest bacil de care intrebi tu.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

incearca si pliculetele de "biotics" si iaurturile "actimel"

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

La calivita gasesti 2 produse care contin Lactobacilus Acidophillus, si anume: AC-Zymes (Lactobacilus Acidophillus activi 2 miliarde) si Acidophilus with Psyllium (Lactobacilus Acidophillus activi 2 miliarde + Mucilagiu din seminte de Plantago ovata 100 mg).
Eu nu pot manca iaurt si din aceasta cauza recurg la pastilute. Am cautat pe net si singura firma unde am gasit produsul a fost calivita. Eu iau in fiecare zi cate o pastiluta de AC-Zymes si pot spune ca ma simt foarte bine la stomacel. Am luat si multe antibiotice si nu am facut candidoza.
Mult Succes!

Mergi la inceput