FIV 126

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Kineta pe mine m-a chemat la ora 7.30 dimineata,pt ecograf,tu banuiesc ca mergi la consultatie dar cand o sa incepi monitorizarile pt FIV o sa te obisnuiesti cu ora asta matinala,fetele care au facut FIV la Giulesti stiu despre ce vb.Bafta multa maine.

Madalina 9+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

madalina28, MRL, Moniland, MadalinaM, Felicia, felicia_, cellu, cristal1995, Adhnana, piccaflor, galuscuta

melutzica Doctorul ti-a recomandat sa iei Utrogestan oral? Din cate am citit eu se absoarbe incomparabil mai bine daca ti-l pui vaginal. Tinem pumnii!!!!

kineta Multa bafta! Vorbeste cu Marinescu de temerile tale.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Galuscuta ai grija de tine si de galuscute,sa ai sarcina cat mai usoara si printese sanatoase!
Ana_p cum a fost la munte ?
Melutzica nu poti lua progesteron injectabil?Acesta e cel mai eficient dupa parerea mea si in plus nu dor deloc injectiile,iar si ametelile sunt excluse.Multa bafta!
MRL baftaaaaa!!
Tin pumnii tuturor fetelor in plin tratament!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ma intorc si eu ceva mai relaxata dupa ce am respirat aer proaspat de munte cat sa-mi ajunga sa infrunt canicula ce se anunta in capitala. Ma grabesc sa le urez bafta fetelor ce sunt acum in focuri: Galuscuta, MRL, marrina, valeria, Felicia, Miha, meleutzica, si sa le imbratisez cu drag pe celelalte: Kora,felicia_, Moniland, cellu, kineta, luck, nushy, ladyxe, veret, madalina28.
Eu mai am exact 12 pastile de Microgynon si apoi incep in sfarsit tratamentul. Cu rabdarea sunt cam la limita, dar, in acelasi timp, pe masura ce se apropie ma apuca emotiile...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineatza fetelor si o zi superba va doresc la toate
Marrina,da,doctorul mi-a recomandat sa-l iau oral, caci pe cale vaginala nu l-am asimilat corespunzator
Korutza,te pup dulce de tot;cum esti?te pregatesti din nou pt tomana nu?Domane da sa fie cu noroc data viitoare;Am sunat dimineatza la clinica,se pare ca e vorba de inceput de hiperstimulare,la 10.45 am programare la ei;starile imi sunt din nou la fel,ametesc ,ma doare burtica si mi-e rau..Va anuntz cand vin (asta daca nu ma tin acolo),cu cele ce mi-au spus.
Un pupic dulce la toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MELUTZICA, la mine, daca dau timpul inapoi, semnele de hiperstimulare au fost cam asa:
- dureri mari de ovare dupa punctie. Atunci s-a declansat. Dureri pe care le-am avut continuu si dupa ET, adaugate la durerile ca de CM;
- aceleasi ameteli si slabiciune dupa ET, atunci le-am pus doar pe seama Utrogestanului.
- burta mi s-a balonat treptat. Este adevarat si Utrogestanul baloneaza;
- apox. in ziua 10 de la ET luasem proportii mari si am sunat dr.
Cu cat intervii mai repede (daca e cazul), cu atat e mai bine. Se poate verifica prin eco transvaginala marimea ovarelor si daca sunt multi foliculi. (Ovarele mele erau de aproape 11cm, cu multi foliculi si mari si mici. Abia prin saptamana 11 de sarcina au ajuns la 5 cm si, respectiv, 6 cm).
Iti recomand, preventiv, sa mananci multe proteine, lucru pe care eu nu l-am facut, si albus de ou (eu l-am fiert). Repausul este foarte, foarte important, sa nu faci miscari bruste, sa eviti aplecarile, sa nu ridici NIMIC greu. De baut lichide nu stiu ce sa-ti zic, parerile sunt impartite, mie mi s-au recomandat multe, min. 2l/zi. In unele zile atingeam 3l/zi. Intreaba dr.
Daca imi mai amintesc ceva revin cu mesaj.
Eu sper sa nu fie cazul, sa nu ai astfel de complicatii.
-ici pt. BB-ii, sa creasca mari la mami in burtic'.

Cellu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cellu,multumesc dun suflet pt informatii.Asa stiu si eu mai bine ce sa fac.Bun,multa miscare nu fac,nu am cum de rau ce-mi este,iar miscari bruste nici nu ma incumet caci risc sa iau coontact cu solul.Proteine nu am prea mancat,si asta e adevarat,insa beau fff multe lichide.Azi la 10.45 merg la control si stiu mai multa.Sper sa fie bine.Te pup dulce si ai grija de tine si de bebic.Inca o data multumesc.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Cellu si Melutzica, fiindca vad ca discutati despre hiperstimulare, am si eu niste nelamuriri:
-hiperstimularea apare numai dupa punctie/ET si nu in timpul stimularii propriu-zise?
-daca nu apare in timpul stimularii, atunci de ce nivelul estradiolului nu se mai monitorizeaza si dupa?
- la punctie nu se aspira toti foliculii?
-pregnylul facut inainte de punctie influenteaza hiperstimularea?
S-ar putea ca unele dintre intrebari sa fie cam ...puerile, dar chiar as vrea sa stiu mai multe despre asta, asa preventiv.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

si eu am cam aceleasi nelamuriri ca si ANA si tare mult as vrea sa ne scoata cineva din ceata in care suntem daca stie !!!

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_p eu pot sa iti spun SIGUR un singur lucru: dr. T mi-a spus cu gurita lui ca imi va punctiona absolut toti foliculii indiferent cat de micuti sau mari vor fi si...s-a tinut de cuvant;nu la orice clinica se punctioneaza toti foliculii insa dansul asa face pentru ca nu se stie de unde sare....bebe si nici sa nu ramanem cu chisturi sau alte probleme probabil,asa ca in privinta asta stai linistita,iar despre hiperstimulare eu zic sa nu iti faci griji pana ce nu e cazul...
melutzica te pup si eu si iti tin pumnii sa scapi de hiperstimulare ,iar daca DD va vrea sa treci un pic mai greu prin incercarea asta ( cum a fost cazul lui Cellu) sunt sigura ca pana la urma va fi bine,iar merita toate sacrificiile!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput