FIV 126

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata va spun si eu!
Melutzica, sper din tot sufletul sa fie cu okisori de data asta! Sansele sunt ff mari! Ai grija de tine si de burtica... sanatate!
Marrina, bine ca mai ai alti foliculi... dar cei 2 oare se vor sparge? Sau se treansforma in chisturi? Sunt corioasa ce iti va zice maine!
valeria72 tinem minte pontul!
Eu m-am intors de la Giuly mai repede decat credeam: am fost la ora o sa facem spermograma, erau doar 2 domni care astepta pt acelasi lucru.... Fiind destul de liber, mi-a completat si dosarul, destul de repede! Mai am de facut hormonalele (sapt viitoare, sper) si sa duce rezultatele la Ac antinucleari si Ac antifosfolipidici (le-am facut, dar sunt gata abia pe 31 iulie...) Am vb si cu dr Cocei, si a zis sa o caut cand am si hormonalele, deci pe 31 voi fi prezenta la Giuly, si sper ca atunci sa stiu concret ce si cum!
Apropo... n-am fost trimisa la Madam Geta! O voi cunoaste cand e gata dosarul?
O zi buna tuturor!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARRINA ,TE PUP,SI MULTUMESC PT SFAT,SI EU AM ZIS CA NU MAI TREB SA FACA SPERMOGRAMA,DAR AM SCRIS UNA MI-A ZIS P[ROF UNA MI-AU SPUS CELE DE JOS ,BA CHIAR ERAU REVOLTATE CA NU FACUSEM ACOLO,MI-AU SPUS CA SE SUPARA EMBRIOLOAGA,OR STII ELE CEVA,CINE STIE ...HORMONALELE LE-AM FACUT PE 3 IULIE IN ZIUA 4 SI AU FOST BUNE,CA NU MI-A SPUS NIMIC PROFU.DECI CE AM INTELES EU DE LA TINE,TERMIN PRIMA FOLIE DE MARVELON,DAR PARCA AS LUA LOGEST CA MARVELONUL NU-L SUPORT,SI ASTEPT SA-MI VINA CM,SI IN ZIUA 1-2 SUN SA CER PROGRAM ECO PT ZIUA 21.DUPA A 2 FOLIE DE AC,CINE IMI FACE ECO,TOT PROFU?EL MI-A SPUS SA CER PROGRAM DAR NUM,AI STIU DACA LA EL SUS IN CAB SAU LA ECO,ERAM F ZAPACITA SI CU CALDURA SI CU TOATE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bubuka, bun dr. in ale FIv-ului e Micu. Mai iti trebuie si noroc si ai asigurata reusita .
marrina, sigur va mai creste endometru. Si 10 foliculi eu zic ca e bine.
Melu, se zice ca hiperstimularea creste sansele de sarcina. Iti tin pumnii sa fie si la tine asa si sa nu te chinui degeaba.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor va
In seara asta fac pergnylul. Nu stiu de ce ma dor ovarele cam tare, de dimineata mi-am facut dipherelynul (1/2) dar ma dor destul de tare, sunt si umflata in burtica. Ma gandesc ca dupa ce imi voi face si gonalul, menogonul si apoi pregnylul o sa se accentueze durerea, cred ca o sa trec deja pe no-spa.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Buna la toate fetele
nusy, stiu ca tu esti la dr dracea, ma poti ajuta spunandu-mi adresa cab particular al dr?
pe toate

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

MRL i-ti tinem pumnii
incearca un triferment, la mine a mers aseara de minune, imediat am scapat de baloneala
Felicia pe cand punctia ca se pare ca suntem cam pe aproape

Si mai toate fetele

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Melutzica sa fie ci II si sa-ti tragi picioarele sa ne iei si pe noi ..... ca venim din urma si nu te lasam singura de capul tau la odisee

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Marrina tin pumnii maine la eco, sa vi cu vesti super bune,sper sa se "ti bine de manuta mea" si sa ajungi de data asta la odisee.
Bafta tuturor fetelor care sunt in focuri.
toate FIV-oasele fara exceptii.

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys_anya spune:

Buna din nou fetelor,este cineva care fumeaza dintre voi?caci eu sunt fumatoare si sunt la fiv nr.3 si poate de asta nu am reusit sa devin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

marrina, ai reusit sa vobesti cu Cocei? Tinem pumnii stransi pentru maine la eco.
valeria, felicia va si va tin pumnii. Voi sunteti foarte apropiate la valorile de la eco si cred ca o sa aveti punctia in aceeasi zi. Doamne ajuta!
Moni
Eu mi-am cumparat medrol de la farmacie, din seara asta ma apuc de el. Mi-am mai luat si aspirin protect (pe asta nu mi-a recomandat-o nimeni dar am sa o iau de la mine putere, o fi bine? Eu iau de la inceputul stimularii Omega 3, pot lua si dupa ET? Am sa intreb si fetele de la naturiste.
Pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput