FIV 126
Raspunsuri - Pagina 14
nusy spune:
felicia, Marrina: multumesc mult pentru raspunsuri! Eu zic ca asta a fost CM ,desi a venit la 15 zile,pentru ca a curs normal si m-a tinut 5 zile,ca un CM normal.Oricum,am sa vad ce zice dr.mea,ea va decide daca trebuie sa incep sau nu FIV-ul.
Bubuka: si eu tot datorita oligospermiei severe fac FIV,asa ca...iti tin pumnii sa reusesti si multa bafta!
Ana_P: te
si eu si iti urez sa treaca repede cele 10 zile,sa incepi FIV-ul norocos.Cu dreptul!
Pussi: ma bucur ca e bine,in final, si ca te-ai linistit!
Chiara,Dariela, Aurel_Cris,Sheri:
Sheri,mai spune ceva despre voi...
Nusy
galuscuta spune:
Buna , fetelor, eu mai intru cand pot sa va urmaresc .Voiam sa spun fetelor cu endometrul subtire ca si eu am avut la punctie endo de 7,5 deci minim care poate a crescut la 8 pana la ET si iata ca din trei embrionasi , 2 s-au prins de mine , deci conteaza foarte mult tratamentul de sustinere nu neaparat grosimea.
Moniland,Marrina - voi cand incepeti? Stiu ca amandoua faceti la CJ ,nu ? Va urez mult ,mult noroc
Melutica- eu am fost internata din Z12 de la ET (deja stiam ca sunt insarcinata) cu simtom de hiperstimulare.Am facut 16 zile non stop cu perfuzie Manitolo se numeste , si 4 zile cu albumina .Aveam dureri foarte mari de burta, eram umflata si respiram greu din cauza lichidului din abdomen.Pana la test nici eu nu am avut nici un simptom si nici dupa pana in saptamana a 6-a.Intr-adevar daca se accentuaza starea de rau e sarcina dar ma mir ca te-au lasat acasa.Ar trebui sa masori lichidul care il bei si cel care il elimini ca sa vezi cat ramane in corp (asta din experientele mele ca e a treia oara cand mi s-a intamplat)si stai la pat fara eforturi.
Multa bafta la toate care santeti in focuri sau pregatiri
galusca si cele doua galuscute minunate
huski spune:
Kora,
CONCEDIU PLACUT!!!!!
sa stii ca nu am disparut nicaieri
v-am urmarit tot timpul dar pe fuga
am o perioada cam incarcata la servici si ma pregatesc si eu de cateva zile de concediu (de pe 26 si revin in Bucuresti in jur de 7 aug.)Trebuie sa ne incarcam bateriile pentru cea de a doua incercare din toamna, nu-i asa?
ana_p
bafta multa, iti tin pumnii !!!!!

pentru toata lumea!
holly
mirey10 spune:
PSJ am citit prin ce ai trecut si imi pare sincer rau ca tebuit sa induri atatea.Eu sunt la faza de a culege cat mai multe informatii despre FIV.In urma cu 6 ani am fost operata de chisturi pe ambele ovare si diagnasticata cu ENDOMETRIOZA.Dupa un an de la operatie am inceput sa-mi fac griji pentru ca nu ramasesem niciodata insarcinata.De atunci a inceput lunga serie a tratamentelor pe o parte pentru sterilitate ,pe alta parte pentu chisturi pentru ca se refacusera.Pot spune ca am trecut si eu prin ceva asemanator ca si tine.In urma unei stimulari ovariene am ajuns si eu la 10cm,am crezut ca mor de durere,eram in cocediu, departe de casa...Ulterior am aflat in ce situatie GRAVA m-am aflat,insa a trecut.Au urmat apoi 2 inseminari dar fara succes.Acum m-am hotarat sa incerc si ultima sansa de a avea si eu un ingeras in viata mea-FIV-
DUPA CELE CITITE IMI ESTE FOARTE TEAMA DE HIPERSTIMULARE
zouzounaki spune:
buna dragele mele...am intrat pe fuga sa va salut...sint tot pe fuga zilele astea,nu am timp de nimic...umblu dupa acte,aprobari prin atena si inapoi...si acum ma pregatesc sa fug in tara pt o saptamina...oricum am sa imi iau laptopul cu mine ca sa va citesc si sa fiu la curent cu procedurile voastre...Bun venit fetelor noi si mult succes celor in plina actiune...sa dea Dumnezeu sa fie la toate cu ochisori...multi pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
valeria72 spune:
Neata feteleeeee!!
sa va zic ce-am "descoperit". Aseara nu puteam sa dorm pe nici o parte ca simteam ovarele tare umflatele si gaze in burtica la greu.
Ieri cand am fost la doctor am tras cu urechea si fetei care a fost inaintea mea i-a zis sa ia 2 triferment dupa prinz si 2 dupa cina asa ca hop si eu cu un triferment aseara si surpriza... toata noaptea nu am simtit nici un ovar am dormit bustean si ma simt mult mai bine
Pupici la viitoarele mamici.
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png
marrina spune:
MRL Capul sus si zambetul pe buze! Batalia nu e pierduta, o vei castiga luptand. 
kineta Pai daca asistenta ti-a zis sa repeti spermograma eu cred ca pana la urma ce a zis dr. e important. Cum crezi tu. Eu asa cum ti-am zis am procedat dupa AC. Marinescu mi-a spus sa ma programez la eco in ziua 21 de Marvelon (deci tu dupa prima folie suni in ziua 1-2 a CM ca sa te programeze in ziua 21 a CM). Hoermonalele cand le-ai facut?
ana_p, danyalo
Felicia, valeria72 Stati foarte bine. Bafta in continuare!
bubuka Cu cine vei face FIV? Multa bafta!
Kora Concediu placut!
melutzica Eu zic ca esti
!

galuscuto Sa nu faci eforturi! Ce cauti pe net in alta zi decat duminica?
Eu fac FIV la Giulesti cu Marinescu. 

Despre mine:
Am fost ieri la o ecografie in Brasov. Dupa 4 zile de stimulare am deja un folicul de 18 si unul de 13 pe care cred ca-i voi pierde pe drum. "Nici o problema, mai raman restul", zice dr. care mi-a facut eco. Dupa el sunt 5 si 5 foliculi. Am incercat s-o sun pe Cocei si sa-i spun de foliculii astia mari si de Cetrotide dar nu mi-a raspuns. MAi incerc azi dar oricum in Brasov n-am nici o sansa sa gasesc Cetrotide chiar daca imi zice sa fac azi. Iar maine la 7:30 sunt la eco la Giulesti. A, endometru avea doar 5 mm dar sunt sigura ca va creste. Foliculii astia mari ma enerveaza.
Pupici tuturor.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Aldolina spune:
Buna dimineata,
Fetelor, la mesajul meu din pagina 6 in legatura cu intalnirea din 31 iulie, nu am primit decat un PM de la Felicia_. Din cate stiu de la Andrada, urma sa fim mai multe (Danyalo, Aniast, Madalina 28, alte fete). S-au schimbat planurile? Lamuriti-ma si pe mine va rog.
Multi pupicei la toate fetele fara exceptie. 
bubudream spune:
Cu dr. Micu, la Cluj.
Sper sa fie bine...
Va tin pumnii!
Va
pe toate!
quote:
Originally posted by marrina
MRL Capul sus si zambetul pe buze! Batalia nu e pierduta, ovei castiga luptand.
kineta Pai daca asistenta ti-a zis sa repeti spermograma eu cred ca pana la urma ce a zis dr. e important. Cum crezi tu. Eu asa cum ti-am zis am procedat dupa AC. Marinescu mi-a spus sa ma programez la eco in ziua 21 de Marvelon (deci tu dupa prima folie suni in ziua 1-2 a CM ca sa te programeze in ziua 21 a CM). Hoermonalele cand le-ai facut?
ana_p, danyalo
Felicia, valeria72 Stati foarte bine. Bafta in continuare!
bubuka Cu cine vei face FIV? Multa bafta!
Kora Concediu placut!
melutzica Eu zic ca esti!
galuscuto Sa nu faci eforturi! Ce cauti pe net in alta zi decat duminica?
Eu fac FIV la Giulesti cu Marinescu.
Despre mine:
Am fost ieri la o ecografie in Brasov. Dupa 4 zile de stimulare am deja un folicul de 18 si unul de 13 pe care cred ca-i voi pierde pe drum. "Nici o problema, mai raman restul", zice dr. care mi-a facut eco. Dupa el sunt 5 si 5 foliculi. Am incercat s-o sun pe Cocei si sa-i spun de foliculii astia mari si de Cetrotide dar nu mi-a raspuns. MAi incerc azi dar oricum in Brasov n-am nici o sansa sa gasesc Cetrotide chiar daca imi zice sa fac azi. Iar maine la 7:30 sunt la eco la Giulesti. A, endometru avea doar 5 mm dar sunt sigura ca va creste. Foliculii astia mari ma enerveaza.
Pupici tuturor.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina