of of ce o fi?
Raspunsuri - Pagina 3
adya spune:
Blanche, e aceeasi situatie in sensul ca acel "ceva" ce se vede la eco transvaginal, nu si-a schimbat dimensiunea, iar in plus se vede ceva lichid, de unde si de ce, nu stiu
. Cert este ca eu sangerez deja de 9 zile 

.
Ma enerveaza la culme situatia asta.
Am crezut ca daca scap de examene o sa ma pot si eu relaxa, da' de unde, mai trebuie sa trag si cu treaba asta![]()
Ma tot gindesc oare ce o mai fi, si ce se va mai intampla

Blanche25 spune:
Of Adaya ce rau imi pare ca nu stiu ce sa iti spun eu nu inteleg de ce te tot lasa doctorul asa, cum sa nu stie ce e???? De ce e doctor.
Parerea mea sincera e sa mergi la alt doctor cat mai repede, nu poti sta asa...e ingrozitor ce ti se intampla dar daca Doamne Fereste este extrauterina si se sparge poti muri!!!. Da fuguta la alt doctor si sper sa nu fie nimic ingrijorator. Te pup dulce dulce si iti urez doar bine.
maybe baby? -august 2005
Dianadi spune:
Da, adya, sa mergi la alt medic, cat de curand.
Sper ca medicina va face progrese si va putea sa salveze trompele in cazul unei extrauterine, prin laparoscopie.
In legatura cu intarzierea cm, si fata care a fost cu mine odata a avut si ea intarziere. Ma intreb daca ar fi sarcina si eu iau ova-mit pentru stimulare, oare ce se intampla?
Diana
"Adusu-mi-am aminte de zilele cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit."
adya spune:
Dragelor, acel "ceva" nu e pe trompa, e langa ovar, asa zice dr., ca mie mi-a aratat chiar dejeaba, ca oricum nu inteleg mare lucru din toata ecografia. Inclin sa cred ca e cum zice el, fiindca la extrauterina anterioara aveam sangerari mai mici (cateva pete maronii), dar aveam dureri pana in picior. Acum sangele e rosu
si nu am dureri deloc.Oricum, am hotarat inca de la iesirea din cabinet, ca daca nici luni nu imi da un raspuns clar, plec la Cluj.
Va pup fetele si multumesc sa sunteti alaturi de mine
violetan spune:
Adya, imi pare rau ca treci prin asa ceva. In caz de extrauterina- Doamne fereste! sigur ca se poate salva trompa, asta daca iti faci beta hcg si il repeti la 48 de ore. Asa se vede ca e ininvolutie sau in evolutie necorespunzatoare si poti face injectii cu metotrexat care duc la remisia sarcinii fara operatie (in cele mai multe din cazuri, dar cu conditia sa fie depistata la timp).
Bine ar fi sa faci beta hcg si neaparat sa ceri si alta parere. Pupici, sanatate, succes sa fie bine si tine-ne la curent!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 37+