of of ce o fi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Cristinna draga, stiu cum e o extrauterina (pe trompa) ca din pacate am trecut si prin asa ceva.. La dr. Sasaran merg eu. La mine testele s-au pozitivat f repede (3 diferite ). ingrijorarea mea era sincer o extrauterina again si sa raman si fara trompa asta.
Multumesc mult de sfaturi si de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

adya scuze de off topic dar vroiam sa te intreb si eu ceva legat de seu.
pe 22 mai am avut ultimul cm . pe 20 iunie am avut teste pozitive. am mers la eco nu se vedea nimic nici in uter dar nici pe trompe. verdict suspecta seu. am facut eco pana la 5 sapt si 2 zile. tot asa nu se vedea nimic. dupa care sambata dimineata facut bhcg- val 50. sambata seara hemoragie , duminica seara facut iar bhcg val 25, repetat bhcg joi -val 8. acum nu am mai repetat bhcgul sa vad daca a scazut la 0 dar inca imi este frica sa nu fie seu. hemoragia intre timp s-a oprit, a fost abundenta doar o zi dupa care cateva picaturi. asa ca inca stau cu frica sa nu fie seu. spune -mi si mie te rog care sunt simptomele pt seu si daca e posibil sa fie seu daca val bhcg e asa mica si in scadere, sau a fost avort menstrual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Adya, mai incearca sa mergi si la dr Ardelean inainte sa te apuci de medicamentul ala care este de fapt pt eliminarea unei sarcini.Asta as face eu daca as fi in locul tau cu atat mai mult cu cat zici ca s-au pozitivat fff repede 3 teste diferite.
Bafta si pupici

Cristinna si puiutul
David Cristian 25.01.2007

Mergi la inceput

Cristinna, am luat deja 2 doze de medicament. Sarcina intrauterina nu e, clar. Ma gindesc ca o sarcina de 9 sapt. s-ar fi vazut oricum. Daca ar fi sa o iau dupa ultimul CM (29.06), ar trebui acum sa fiu la ovulatie, deci de o sarcina mai mica nu poate fi vorba. De ajuns la un alt dr. e greu fara programare. Dr. meu m-a primit fiindca sunt pacienta lui.

Irina, simptomele Seu, pe care le-am avut eu au fost sangerari, nu abundente, si dureri pana in picior; trompa mea era fisurata deja.
Sarcina era de 6 sapt. si se vedea f. bine pe trompa.
La tine s-ar putea sa fie un avort menstrual, zic eu, daca ai avut sangerarile si Bhcg a scazut. La dr n-ai mai fost?

Sanatate multa si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

la dr nu am mai fost decat la prima zi dupa hemoragie, a facut o eco , a vazut ceva sange menstrual in uter si a zis ca parerea lui este ca e avort menstrula totusi dar sa repet bhcg. am repetat, l-am sunat si i-am zis valoarea si a zis ca e ok daca ma simt bine. dar... recunosc ca am ramas cu spaima asta si la fiecare durere cat de mica ma panichez. dureri pe care pana acum poate nu le bagam in seama acum ma sperie, din cauza asta intrebam ce alte simptome ai avut si cat de mari sunt durerile. la dr nu am mai fost ca deja cedez nervos numai cand vad spitalul sau cabinetul. in martie am avuut o gemelara oprita in ev, urmata de 2 chiuretaje, dupa aia analize peste analize, dupa aia suspiciunea de seu care mi-a mancat nervii complet. cel putin daca stiam sigur ca e seu faceam tratament si gata, dar asa stau cu frica ca daca totusi e seu... si crapa mai incolo. ma gandesc ca ultima eco am facut-o la 5 sapt si 3 zile daca era pe trompa sau in alta parte s-ar fi vazut nu?
adya dar o seu de 9 sapt nu s-ar fi vazut? mi se pare aiurea sa zica ca se vede ceva de 20 mm ca la 9 sapt deja ar fi trebuit sa aiba activitate cardiaca nu doar sa se vada ceva. tu nu ai posibilitatea sa faci acolo bhcg?

Mergi la inceput

Irina draga, offff prin cate ai trecut si tu. Imi pare rau. Eu zic sa te linistesti. O Seu pe trompa doare rau cand incepe sa se rupa.
BHCG nu stiu sa se faca la noi . Eu inca mai singerez........Ce o fi .....D-zeu stie.
si linisteste-te.

Mergi la inceput

Fetelor, am fost din nou la dr. Situatia e aceeasi, adica e ceva dar nu se stie ce. In plus, incep sa am ceva lichid in ambele loje anexiale. Sangerarile continua. luni din nou la control..

Va pupik si un weekend racoros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, adya, buna tuturor.
In caz de seu ce ar trebui facut ca sa nu se piarda trompa? Ce simptome sunt si cat de repede trebuie actionat.
Eu am avut un cm de aproape 40 de zile dupa HSG si instilatii. Oare este normal? Teste negative...

Diana

"Adusu-mi-am aminte de zilele cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit."

Mergi la inceput

Dianadi, in caz de SEU, nu prea ai ce sa faci, decat sa te prezinti cat mai repede la dr. Printre simptome...dureri puternice intr-o parte, iar daca apar si sangerari....cel mai probabil ca trompa incepe sa se fisureze, si devine din ce in ce mai greu de salvat. Despre CM tau atat de lung eu nu stiu ce sa-ti zic, dar oricum mie nu mi se pare normal. Cel mai bine e sa te vada un dr.

Numai bine si sanatate maxima pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Dar cum adica aceeasi situatie?? Nu se vede nimic la eco? Nici la eco normal si nici la transvaginal?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput