Buna! Una din posetele mele preferate are buzunarele din piele intoarsa...cum e un bej,s-a murdarit destul de repede...cum sa o curat??!!!
Multumiri!!!
Exista la supermarket si spray special de curata pielea intoarsa si perii speciale. La fel de bine o poti duce la curatatorie. Chiar mi-a recomandat cineva o curatatorie pe o strada perpendiculara pe stefan cel mare, dar nu pe polona; nu mai stiu pe care, dar are firma mare si se vede din intersectie...parca ecoclean, dar nu bag mana in foc. Isi curata chiar si pantofii si aratau f bine. daca faci treaba asta manual e posibil sa mai ramana urme.
mamica lui Matei
1. abur +perie moale
2. apa rece cu un pic de otet -face toti banii dar pute
3. solutie speciala. mai elegant. de la orice supermarket mai acatarii
diana si david 03.12.06
Si pe mine ma intereseaza!! EU am niste sandalute din piele intoarsa. Cum se numeste solutia cu care poate fi curata pielea intoarsa???
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Sunt mai multe denumiri, in fct de firma producatoare. Au un inconvenient si anume ca greu le poti curata uniform, iar dupa aceea sunt sensibile si la apap simpla (n adica daca iti pica o picatura de apa pe ei se pot pata si tb sa o iei de la capat cu curatatul)
mamica lui Matei