Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
leyla spune:
Dandusa, noi am facut prima oara niste analize mai complexe si s-a luat din vena, basca nu curgea suficient dintr-una asa ca a trebuit sa-l intepe si-n cealalta manuta. El nu plangea de intepatura ca nici la vaccinuri n-a prea plans, ci mai mult de faptul ca era imobilizat de 3 persoane... A doua oara am repetat doar o parte (hemograma, calciu, Fe...din astea) si i s-a luat din degetal si a fost mult, mult mai bine, asta nici nu se simte. Cred ca doctora sau laboratorul unde mergi sgtie cel mai bine daca pt analiza pe care o aveti de facut se poate lua din degetel. Este mult mai putin traumatizant si pt bebelina si pt tine. Mult succes!
quote:
Originally posted by dandusa
am o mare rugaminte la voi...,care stiti sa ma ajutati si pe mine...,de unde o sa-i ia singe gargaritei,pentru analize?...,ca mooor numai la gindul ca nu i se vede nici o vena...,cum o sa faca dr ,oare?...
cred ca lesin acolo...
Mindrete de Crinuta
leyla spune:
Luly, si noi ne-am treezit de cateva ori cu copilu piscat in frunte, asta se-ntampla de regula cand lasam geamul deschis la camera lui. Am dat cate putin cu Fenistil pe bubite. Dupa care am cumparat de Chicco un spray No Zanza (exista o gama intreaga cu crema, gel, spray) asa ca atunci cand las geamul deschis il dau cate putin de tot pe zonele descoperite si de atunci n-am mai fost piscat absolut deloc.
quote:
Originally posted by luly
Ce miscari de trupe pe aici. Donia, Yagmur calatorie placuta.
Fetelor as avea si eu o rugaminte: recomandati-mi o crema/ spray/ solutie ... ceva contra intepaturilor de tantari. Di are alergie la intepaturile de tantari si nu stiu cum ai naibii tantari nimeresc s-o muste exact pe fatza, in zona ochiului unde-i pielea mai sensibila si i se umfla rau de tot. Acu' 2 ani am patit-o urat de tot, a avut vreo 3-4 intepaturi in zona ochiului si pe urma s-a umflat de aproape nu i mai vedea ochiul.
Deci as prefera ceva care se da dupa muscatura pt ca ea are oricum pielea f. sensibila si nu prea vreau s-o dau prea des cu tot felul de chimicale mai ales pe fatza.
In rest suntem bine, Isa gangureste de mama focului si nu stiu cum se face dar o apuca "vorbitul" mai ales la masa (va dati seama cum arata la sfarsit ).
Ruxandramersi pt explicatie. La Isa nici o bubita (din cele 8) nu avea vezicula.
Luly mamica deMaria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
m_monique spune:
quote:
Originally posted by desiree
dar numai cu nasul intre tz lui mami....

si asa va ramane toata viata (nu neaparat la mami).al meu daca ma vede dezbracata vrea sa suga la tzitzi, chiar daca nu ii este foame
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
donia, ce grasunel ai! si roxana e adevarata domnisoara
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dandusa spune:
Multumim fetelor ,pentru explicatii si incurajari,daca as putea sa nu fiu acolo...,dar nici nu pot sa o las...,apoi va plinge mai tare...,offf,mi-e groaza cind ma gindesc...,asta e...,trecem noi si peste asta...![]()
Donia,
ai doi copii minunati...,Roxana este frumoasa ,delicata...
si se vede ca-i cuminte...,pozeaza super...
,exploateaza lucrul asta...,fa-i nenumarate poze,se vede ca-i place...,este foarte naturala
,iar bufla de Cristinel,este un scump...,cu dintisorii lui,micuti...,doamne ce frumosi sint...,sa va traiasca ,sa fie sanatosi...Drum bun spre casa...,astia de la compania cu care zburati,trebuie sa-ti asigure un cos de care povestea si Asiza,cred ca-mi vor da si mie,pentru un zbor mult mai scurt...,dar voua...,cere-le tu din timp...Sa aveti un zbor usor...,sa dormiti non-stop si sa va treziti acasa...,asta va dorim...
Kokorina,
mamica noastra eroina...,esti minunata...,cum stai tu s ane povestesti cu lux de amanunte tot...,offf,prin ce a-ti mai trecut si voi...si pe aici sint mamici care nu dorm noaptea din cauza bebelusilor din dotare...,si je ...,dar tu ai doi...si iti este de doua ori mai greu...Asteptam poze,sa vedem si noi dintisori frumosi,sa vedem mamica sexoasa...si tatic grijuliu...
Monique,
am uitat sa-ti raspund ieri
,ne vedem la intrarea charles de gaule,daca poti veni,o sa fie super...,trimit PM,cu nr meu de tel,pupici
Mindrete de Crinuta
adinazot spune:
DONIA,mi-au placut pozele la nebunie,ai doi copii minunati,sa-ti traiasca!
KOKORINA,of,tu nu ai avut concediu,doar o schimbare de decor.Lasa ca vine si vremea concediului adevarat
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dandusa spune:
Fetelor,va rog mult,rugati-va si voi,pentru Sonia,poate se indupleca bunul nostru d-zeu si face o minune...,va rog mult
Mindrete de Crinuta
ruxandra_sb spune:
Off, de-o ora tot citesc. E atat de crunt... si din pacate sansele sunt atat de mici. 

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Off, de-o ora tot citesc. E atat de crunt... si din pacate sansele sunt atat de mici.
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
si eu la fel...,am citit si la odisee,despre MARELE TUTUNARU
si apoi si despre MARELE IOSUP...
imi vine sa-i iau de git sa-i trintesc de ce gasec la indemina...pe amindoi "MARII"
stau si ma intreb...,daca eu simt ca mi se sfisie inima de durere si pling fara incetare...,ce simte oare mamica ei?...,doamne cit de dureros...
Mindrete de Crinuta
ruxandra_sb spune:
Dandusa, nu te supara
. In primul rand ei sunt oameni si pot gresi. Apoi poate ca nu se putea detecta aceasta malformatie la eco. (ai vazut ca s-a vb despre alte cazuri.. in Suedia, etc.). Sau poate era deja prea tarziu pt a intrerupe sarcina.
edit: acu am citit ce-a zis Iosup.. ![]()
Stiu un caz in care din cauza unei grave malformatii si care nu lasa efectiv nimic de incercat, parintii -impreuna cu medicul- au hotarat sa eutanasieze bb din burtica. Si nu-i o decizie usoara si nu oricine poate face fata la asa ceva.
Iar la intrebarea ta ar fi asa de bine sa nu stie nimeni raspunsul, sa nu tb sa-l stie..
. E nedrept, e crunt, e sfasaietor. Pur si simplu se intampla. De aceea ar tb sa ne bucuram mai mult si sa fim recunoscatori pt ce avem. Pt copiii nostri, asa cum sunt: ca ne mai chinuie noaptea, ca nu vor sa manance, ca au facut rosu in gat sau febra, ca.. si ca.
Astea sunt nimicuri. Important e ca in mare sunt sanatosi si ca-i avem alaturi si ca se vor putea bucura de viata. Adic ca vor incerca si lucrurile bune, nu numai pe cele rele.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore

.
Maria Isabela (
Diana Andreea (